dropship academy review

Dropship academy review (Joshua Kaats) 2020 update

Review van: Dropship Academy – Joshua Kaats

Januari 2020 – Ben je op zoek naar een up-to-date, uitgebreide review van de dropship academy van Joshua Kaats? Dan ben je hier op de juiste plaats.
De oorspronkelijke review werd geschreven in juli 2018 maar werd al 2x bijgewerkt. Inmiddels is de dropship academy 2.0 namelijk gelanceerd en is er heel wat nieuwe content bijgekomen in de dropship academy. Die heb ik voor jullie volledig doorlopen.

In deze review lees je niet enkel de pro’s, maar ook de contra’s van deze cursus. Ben je hier enkel voor de kortingslink? Hier vind je de Dropship Academy aan de scherpste prijs van dit moment.

Lees verder en ontdek zelf of de Dropship academy wat voor jou is.


Joshua Kaats oplichter?

Allereerst wil ik het kort hebben over de maker van de dropship cursus, Joshua Kaats. Heel wat mensen zijn namelijk erg kritisch over hem en de dropship lifestyle die hij promoot. Die kritiek gaat best ver en geregeld wordt hij zelfs als een oplichter afgeschilderd.

Aan de reacties die ik naar aanleiding van deze review kreeg merkte ik dat ik mijn review genuanceerder moest opstellen. Want hoewel ik mijn twijfels heb bij de ethiek van heel wat dropship ondernemers, staat dat los van de kwaliteit van de cursus en de coach, en daar gaat het in deze review uiteraard om.

Wat Joshua betreft, hij is een correcte ondernemer. Hij is bereikbaar en steeds bereid om jou verder te helpen, hij reageert snel op mails en zelfs op messenger berichten. Daarnaast betaalt hij refunds meteen uit wanneer daar om gevraagd wordt. Maak je geen sales binnen de eerste 30 dagen na het volgen van de cursus, dan vraag je gewoon een refund.

Uiteraard noemt hij mooie bedragen in zijn video’s. Omzetten die door slechts een handvol mensen zullen behaald worden. En uiteraard geeft hij geen garanties dat ook jij zulke successen effectief zal behalen, maar er zijn zeker genoeg mensen die een winstgevende business hebben opgezet dankzij de dropshipping technieken die hij hen aanleerde. Er zijn heel wat succesverhalen te lezen in de dropshipping Nederland Facebook groep en de dropship academy community.

Dropship academy review 2020

Dropshipping is niet nieuw maar het is wel een hot topic de laatste tijd bij online marketeers. Dat komt doordat de mogelijkheden enorm zijn. De komst van bijvoorbeeld AliExpress maakt het voor dropshippers mogelijk om zowat elke markt aan te boren. Daarbovenop kunnen zoveel taken geautomatiseerd worden dat het runnen van een succesvolle dropshipping store slechts een uurtje per dag hoeft te kosten.

De bedoeling van dropshipping is namelijk dat je zelf geen voorraad inneemt, maar wel de producten promoot om ze vervolgens rechtstreeks van bij de leverancier te laten verzenden naar de klant. De investering in tijd en geld is daarom voor jou minimaal.

Joshua Kaats is een van die online marketeers die succesvol is met dropshipping. Op enkele maanden tijd bouwde hij z’n eerste dropshipping website die hem toelaat te leven als een ‘digital nomad’ – iemand die door online te werken de wereld kan rondreizen. De kennis die Joshua opdeed van marketeers uit de US en eigen ervaring heeft hij nu in een cursus gegoten; de dropship academy. In deze cursus leert hij jou hoe je:

 • Een goede niche vindt
 • Een betrouwbare leverancier selecteert
 • Zonder technische kennis een webshop opzet
 • De boel automatiseert zodat je in één klik een order doorstuurt naar je leverancier
 • Verkeer genereert naar je webshop

Wil je zelf geld gaan verdienen met dropshipping? Lees dan zeker deze review.

Dropshipping business starten

Ik volg Joshua inmiddels enkele maanden en ben ondertussen door de inhoud van de dropship academy gegaan. Deze bestaat uit een heleboel video’s waarbij je precies ziet hoe je een dropshipping business van 0 af aan opzet en met welke zaken je allemaal rekening dient te houden + verschillende downloads met bijvoorbeeld teksten die je 1 op 1 kan overnemen. Daarnaast zijn er groepsessies, waarbij Joshua vragen van deelnemers behandelt en nieuwe tips deelt + een Facebook groep waarin Joshua en andere leden van de dropship academy hun kennis delen.

Ik moet eerlijk met je zijn, ik ben in lange tijd niet meer zo enthousiast geweest over een internetmarketing cursus. Dat komt door de inhoud, die echt het volledige plaatje behandelt, maar ook door de persoonlijke benadering van Joshua. In de tijd dat ik ‘m volg zag ik hem websites van leden live onder de loep nemen, calls inplannen met leden die moeite hadden om meer sales te behalen en zelfs persoonlijk krijg ik steeds snel reactie op m’n vragen via messenger. Deze aanpak zag ik nog nooit bij andere zelfverklaarde guru’s. Wat ook geweldig is, is de online community die ontstaat; mensen steunen mekaar, feliciteren mekaar wanneer het goed gaat en geven tips wanneer het minder goed gaat. Zo’n groep van gelijkgestemde mensen is super waardevol en helpt je een goede mindset houden.

Goed – je merkt dat ik enthousiast ben 🙂 maar  er is ook een downside. En dat heeft niet zozeer met de cursus zelf te maken, maar wel met de dropshipping business an sich. Want heel wat mensen kennen het principe van dropshipping natuurlijk ondertussen en de meningen daarover zijn uiteenlopend. Voor sommigen is het een business model zoals een ander. Net zoals elke ondernemer producten of diensten met winst verkoopt, doet ook de dropship ondernemer dat. Anderen zijn kritischer. Want wat is de meerwaarde van zo’n dropshipper? Hoeveel kan je meer vragen voor een product dat eigenlijk rechtstreeks uit China verstuurd wordt? Is het wel ethisch dat je hetzelfde product daar heel wat goedkoper kan aankopen? En hoe betrouwbaar zijn die dropship ondernemers wat betreft garantie en tijdige levering?

Zonder hier heel ver op in te gaan (daar dient deze review niet voor) is het een feit dat het dropship model de markt heeft opengezet voor eender wie die een winstgevende business wil opzetten. Voor betrouwbare ondernemers die een goed product en service willen bieden aan een degelijke prijs, maar evengoed voor ‘cowboys’ die zoveel mogelijk geld willen verdienen op zo kort mogelijke tijd en verder geen of weinig waarde bieden aan de klant.

Cursussen als de dropship academy maken het voor iedereen mogelijk om een online business op te zetten en daarom is het goed dat de cursus sinds de upgrade naar 2.0 een pak duurder is geworden. Zo blijft alvast een deel van de cowboys uit de markt.

Maar goed, laten we eens bekijken wat je allemaal leert in de Dropship Academy.

Dropship academy inhoud

De dropship academy omvat meer dan de online training video’s. Zo is er bijvoorbeeld de dropship academy community.

De dropship academy community heeft op dit moment meer dan 17000 gebruikers volgens de statistieken in de backend. De community is vrij actief, met ondertussen 2509 gestarte topics en 10000 berichten. Verschillende coaches zijn actief in deze community om vragen te beantwoorden. Maar ook de leden zijn er actief. Zo worden nieuwe vragen doorgaans binnen een paar uur zeker beantwoord. Er worden daarnaast ook groepscoaching sessies gehouden waar je terecht kan met eventuele vragen. Op dit moment zijn de groepscoaching sessies op dinsdag (19:00) en op zondag (15:00).

De groepscoaching bestaat uit een beginners groep en een gevorderde groep. De beginners groep is voor mensen die nog geen ervaring hebben met het adverteren op Facebook. De gevorderde groep is voor mensen die al wél bezig zijn met het adverteren op Facebook. Kan je niet live deelnemen aan de groepscoaching, dan kan je de sessies online herbekijken. Ook in de dropship academy family Facebook groep kan je terecht met je vragen.

Dropship academy video’s

Hieronder zie je een overzcht van de video’s binnen de dropship academy. Je ziet dat de inhoud meer omvat dan enkel het opzetten van je website en facebook ads. En dat is wel het fijne aan deze cursus. Heel wat zaken die bij het runnen van je business komen kijken, zoals boekhouding en administratie worden besproken. Begin je je eerste verkopen te behalen met je website, dan kan je nog meer geavanceerde trainingsvideo’s volgen, zoals het opzetten van een chatbot, het inzetten van e-mail marketing of geavanceerde advertentie technieken om je business verder op te schalen.

De video’s, ook de meer geavanceerde, zijn eenvoudig te volgen. Alle strategieën worden duidelijk uitgelegd en wanneer je wat moet opzetten op je website of advertentie account, kijk je gewoon mee over de schouder hoe dat precies moet. De video’s pauzeer je gewoon wanneer het even te snel voor je gaat. Daarnaast krijg je ook een 1op-1 coaching sessie met een van de coaches waar je terecht kan met jouw specifieke vragen.

dropship-academy

Bij de video’s komen ook bijbehorende documenten (cheat sheets, excel bestaden, links naar interessante boeken en podcasts etc).

De juiste mindset voor succes

Een van de eerste video’s in de academy gaat over mindset. Want vooraleer je een business start is het belangrijk dat je de juiste mindset hebt. Je leert onder andere concrete doelen op te stellen zodat je precies weet waar je naartoe werkt. Zonder concrete doelen is je slaagkans namelijk erg klein. Daarnaast leer je omgaan met de overtuigingen en conditionering die ervoor ervoor zorgen dat 95% van de ondernemers nooit echt succesvol worden.

Wat je aandacht geeft groeit en daarom is het belangrijk om je mindset eerst goed te hebben voor je start met de rest van de cursus. De module bestaat uit 8 video’s, wat aangeeft hoe belangrijk het is voor je verdere succes.

Bij deze video (en vele andere video’s) is een download toegevoegd. Dit document helpt je je einddoel en de stappen ernaartoe te visualiseren. TIP; print het en hang het op een plek waar je dagelijks langskomt zodat je een goede focus houdt. Kan je wat steun gebruiken? Post je foto in de facebook groep, er is vast iemand die mee je resultaten wil opvolgen en helpt zorgen dat je je focus zal behouden.

Je merkt het al dat deze cursus verder gaat dan enkel de theorie. Bij elke stap heb je wel het gevoel dat Joshua en de andere coaches er alles aan zullen doen opdat jij succesvol gaat worden. Alle kennis wordt dus ook gewoon gedeeld, er wordt niets achtergehouden.

Introductie, Shopify Account aanmaken en KvK

Ik zei eerder al dat de cursus meer behandelt dan enkel het opzetten van een dropshipping webshop op zich. Tijdens deze eerste video ga je meteen aan de slag met enkele praktische zaken; de KVK inschrijving regelen,  Shopify account aanmaken, creditcard aanvragen en zakelijke rekeningen openen. Een dropshipping business starten is overigens niet duur, dit heb je nodig:

 • Shopify Membership ($29/maand)
 • Domeinnaam (vanaf €3)
 • Startbudget voor FB Ads (€70)
 • Inschrijving KvK (eenmalig €50)

De video is to the point en duidelijk; waar nodig laat Joshua zijn scherm zien zodat je over zijn schouder mee kijkt.

Dropsipping Businessmodel

Nu je de nodige praktische zaken achter de rug hebt en de juiste mindset hebt is het tijd om wat meer te weten te komen over het dropshipping businessmodel. In deze video wordt uitgelegd waarom heel wat dropship websites gebruik maken van shopify, welke leverancier je kan gaan gebruiken en hoe je de ‘gouden combinatie’ van systemen eenvoudig (en gratis!) aan mekaar koppelt. Dropshipping is geen ‘set and forget’ business maar dankzij deze automatisering is het behandelen van een bestelling slechts een kwestie van enkele muiskliks.

Niche research

Een van meest gemaakte fouten bij beginnende dropshippers is dat er weinig of geen onderzoek gedaan wordt naar niches. Hoewel ze heel wat tijd en geld investeren in hun business, blijkt dat niemand hun producten wil kopen.

Joshua deelt de ‘4 punten niche checklist’ waarmee je succesvolle niches vindt. In deze video werd het me duidelijk dat het belangrijk is om niet zomaar een niche te kiezen op basis van wat je zelf leuk vindt. De niche die ik in gedachten had bleek al meteen af te vallen eens ik de 4 punten checklist doornam 🙂

Je gaat je producten straks promoten via Facebook, daarom deelt Joshua meteen ook enkele tools om na te gaan of er voldoende interesse is voor deze producten, of je makkelijk je doelgroep kan gaan bereiken en of er voldoende interessante producten in je niche te vinden zijn.

Een interesante hack is het achterhalen van de successen van andere dropshippers. Die kan je vervolgens kopiëren. Ook hier kijk je meteen live mee hoe de niche research aan z’n werk gaat aan de hand van een echte case.

Reverse engineering

In deze video ontdek je hoe je via ‘reverse engineering’ een winnende niche vindt. Concreet ga je zoeken naar producten die nu goed verkopen, zodat je makkelijk een succesvolle niche vindt. Enkele tools die je hiervoor gebruikt zijn de website van aliexpress en ‘pexda’.

Naar aanleiding van deze video waren er best wat vragen, deze werden via de facebook groep netjes beantwoord door andere leden en Joshua zelf. Zelfs via messenger antwoordde Joshua snel en persoonlijk op vragen, wat ikzelf heel uitzonderlijk vind en bij andere cursussen nog niet zag.

Oberlo

Oberlo is een tool waarmee je je dropshipping business grotendeels kan automatiseren. De tool is gratis tot 50 orders, pas wanneer je een groter volume verkoopt stap je over naar een betalende account. Op dat moment betaalt de tool zichzelf echter terug dankzij de winst die je maakt.

Enkele zaken die je kan doen met Oberlo: producten met 1 klik inladen in je winkel, inclusief afbeeldingen, bestellingen automatisch doorsturen naar je leverancier, je op de hoogte houden van prijswijzigingen bij je leveranciers.

In deze video wordt getoond hoe je Oberlo opzet en koppelt met je Shopify shop. Er worden meteen enkele nuttige tips/instellingen gedeeld die fouten met je orders helpen voorkomen door de nodige info automatisch te delen met je leveranciers.

Product research

Als je de stappen in de vorige video’s hebt gevolgd heb je inmiddels een geschikte niche gevonden. In dit deel ontdek je hoe je winstgevende producten kunt vinden die je aan je doelgroep binnen je niche kunt verkopen. Je leert hoe je een kwaliteitscheck doet zonder in te kopen, hoe je concurrerende dropship winkels vindt en hoe je een betrouwbare leverancier vindt.

Er zijn ook producten die niet geschikt zijn voor dropshipping, zoals kleding en producten met copyright (om dit te checken wordt een handige tool gedeeld). Deze ‘ali blacklist’ kan je heel wat tijd en geld besparen en zoals hierboven reeds gezegd stond mijn niche op de blacklist, waardoor ik tijdig op zoek kon naar een andere niche. De bijgeleverde product research cheatsheet helpt je beslissen of een product geschikt is of niet.

Daarnaast deelt Joshua ook de spy tool die hem helpt om winnende producten te vinden.

Deze module is uiteraard ook erg belangrijk voor het succes van je store. Belangrijk om weten is wel dat je hier de tools en methodes krijgt om geschikte producten te vinden, maar de research zal je zelf moeten doen. Verwacht dus geen overzicht van winstgevende producten of een copy-paste oplossing hiervoor. Gezien het belang van deze product research had ik wel iets meer content verwacht hierover en wat meer voorbeelden van het soort producten dat het goed doet.

Domein naam kiezen

In deze video ontdek je hoe je een goede domeinnaam kiest, hoe je deze aankoopt en hoe je deze koppelt aan je webshop. Heb je weinig inspiratie?  Geen probleem, volg de stappen op je scherm om een goede domeinnaam te vinden binnen enkele minuten.

TIP; in deze video wordt een interessante tool besproken die je inspiratie geeft voor je domeinnaam, op basis van je niche en keyword.

Klantpersona maken

Je hebt inmiddels een niche gevonden en enkele winstgevende producten, maar hoe bereik je nu je doelgroep?
Door een klantpersona te maken kan je je doelgroep heel gericht bereiken en vermijd dat je algemene teksten gebruikt die niemand aanspreekt. Je teksten op je website én social media worden zo veel doeltreffender. Je ontdekt in deze video hoe je een klantpersona aanmaakt voor jouw doelgroep, aan de hand van een vragenlijst en enkele praktijkvoorbeelden.

Productomschrijvingen

Er zijn heel wat zaken die bepalen of je bezoekers uiteindelijk overgaan tot een aankoop op je website. Je productomschrijvingen bijvoorbeeld zijn erg belangrijk. Vermijd het giswerk en neem het exacte stramien over dat Joshua gebruikt op al zijn dropshipping websites, voor productomschrijvingen die altijd werken.

Webshop customizen

In deze video ontdek je alle andere elementen die de conversie van je dropship store zullen verhogen. Je komt te weten waarom ze zo belangrijk zijn én hoe je deze in enkele kliks toevoegt.

Standaard pagina’s en bevestigingsmail instellen

Heel wat beginnende dropshippers stellen zich de vraag; wat doe je met de langere verzendtijden? Hoe communiceer je dit naar klanten en hoe voorkom je klachten? In deze video krijg je hier een gepast antwoord op en leer je hoe je je standaard pagina’s en bevestigingsmail hierop instelt. De teksten krijg je er meteen bij.

Free + Shipping offer

Een Free + Shipping offer is een goede manier om snel je eerste sales te behalen en je shop bekend te maken bij het grote publiek. Je leert hier precies hoe je hiervoor een geschikt product vindt, waarop je moet letten en hoe je dit instelt.

Facebook adverteren

Zoals ik eerder zei zal je ook gaan leren hoe je Facebook kan gaan gebruiken om je producten te promoten. Je leert hoe je de juiste mensen kan targetten, hoe een winnende advertentie eruit ziet en welke instellingen je moet gebruiken.

Facebook adverteren geavanceerd

Heb je de basis onder de knie en maak je al consistent sales met je shop? Dan leer je in de advanced facebook training alles om je shop verder op te schalen naar 100.000€ per maand.

Dat kan met CBO (Campaign Budget Optimization) campagnes. Hierdoor geruik je de intelligentie van Facebook om je budget beter te besteden, door meer budget toe te wijzen aan de advertenties die het meeste opbrengen. Het principe van CBO is niet heel moeilijk maar kan je wel veel geld kosten wanneer je het niet goed doet. De valkuilen worden gelukkig besproken in deze module.

Eind 2019 gaat Facebook volledig over op CBO, het is dus wel fijn om te zien dat Joshua de content van de cursus up-to-date houdt zodat je ook hierop alvast kan inspelen.

En zo veel meer ..

Er is nog heel wat andere nuttige content te vinden in de dropship academy maar Joshua zou het me niet in dank afnemen mocht ik nog meer gaan delen hier 🙂 Ik hoop dat je nu wel een goed beeld hebt van de inhoud.

Dropship academy ervaringen

Er zijn heel wat ervaringen te vinden van klanten van de dropship academy. Je hoeft er niet naar te zoeken want als je Joshua volgt dan zag je ze ongetwijfeld al langskomen.

dropship academy ervaringen dropship academy ervaringen dropship academy ervaringen

Is de dropship academy z’n geld waard?

De prijs van de academy is sinds de lancering aanzienlijk gestegen. Dat is logisch, aangezien er heel wat nieuwe content is toegevoegd. Het blijft wel een aanzienlijk startbedrag voor iemand die net wil starten. Kan je het bedrag wel vrijmaken, dan heb je wel alle nodige content om een succesvolle dropshipping business te starten. Bijkomend voordeel is dat je minder concurrentie mag verwachten.

Om jou te helpen bepalen of deze cursus voor jou z’n geld waard is kan ik best even de pro’s en contra’s op een rijtje zetten.

Contra’s

 • Er zijn Engelstalige cursussen die goedkoper zijn, zoals ‘eCom Elites’ van Franklin Hatchett en ‘eCom Blueprint’ van Gabriel ST-Germain. Deze hebben wel geen financieel luik en gaan minder diep in op chatbots en email marketing.
 • Er is heel wat informatie rond dropshipping gratis te vinden, al moet je dan zelf uiteraard heel wat research doen en de juiste content bij mekaar zien te rapen.
 • De voornaamste onderdelen voor een succesvolle dropshipping business zijn je product(en) en je ads. Hoewel de cursus alles bevat om een Facebook advertising expert te worden, vind ik dat er in verhouding iets te weinig aandacht naar het selecteren van producten gaat.
 • Voor de academy omgezet werd naar het lifetime membership bleek dat de 15 leden uit mijn steekproef gemiddeld slechts 2 maanden lid bleven. Ook nu zijn er nog best wat refunds.

Pro’s

 • De cursus omvat alles wat je nodig hebt. Van het opzetten van je webshop, het kiezen van producten en maken van je advertenties, tot het financiële luik, chatbots en email marketing. Al die extra zaken zorgen dat je je business nog winstgevender kan maken.
 • Je kan alle stappen voor het opzetten van je winstgevende business kopiëren. De cursus behandelt de theorie, maar vooral ook de praktijk. En daarbij kijk je gewoon mee naar Joshua’s scherm zodat je alle stappen gewoon kan volgen.
 • Er is persoonlijke ondersteuning – die heb ik zelf getest. Er zijn de coaching sessies, maar je kan ook daarbuiten contact opnemen met Joshua en de andere coaches. Joshua heeft steeds persoonlijk en snel al m’n vragen beantwoord. Doorgaans via messenger, wanneer het antwoord wat uitgebreider was sprak hij zelfs een audioboodschap in.
 • Er is een community waar er altijd wel iemand is om je verder te helpen met je vragen én je kan er de verhalen van andere ondernemers volgen die hetzelfde doel hebben als jij; een winstgevende dropshipping store opzetten.
 • De cursus is volledig in het Nederlands. Hoewel er heel wat Engelstalige cursussen zijn, zijn er maar een paar in het Nederlands.
 • Heel wat leden hebben ondertussen een succesvolle dropshipping business lopen
 • Geld terug garantie: heb je geen sales de eerste maand? Dan krijg je je geld terug

 Wat is jouw ervaring met de dropship Academy? Laat het weten in de comments!

Onze score: Dropship academy

7.5

Inhoud

8.0/10

Prijs

7.0/10

Pros

 • De cursus is in het Nederlands en omvat alles wat je nodig hebt. Van het opzetten van je webshop, het kiezen van producten en maken van je advertenties, tot het financiële luik, chatbots en email marketing. Al die extra zaken zorgen dat je je business nog winstgevender kan maken.
 • Je kan alle stappen voor het opzetten van je winstgevende business kopiëren. De cursus behandelt de theorie, maar vooral ook de praktijk. En daarbij kijk je gewoon mee naar Joshua's scherm zodat je alle stappen gewoon kan volgen.
 • Er is persoonlijke ondersteuning - die heb ik zelf getest. Er zijn de coaching sessies, maar je kan ook daarbuiten contact opnemen met Joshua en de andere coaches. Joshua heeft steeds persoonlijk en snel al m'n vragen beantwoord. Doorgaans via messenger, wanneer het antwoord wat uitgebreider was sprak hij zelfs een audioboodschap in.
 • Er is een community waar er altijd wel iemand is om je verder te helpen met je vragen én je kan er de verhalen van andere ondernemers volgen die hetzelfde doel hebben als jij; een winstgevende dropshipping store opzetten.
 • Heel wat leden hebben ondertussen een succesvolle dropshipping business lopen. Lukt het jou binnen 1 maand toch niet om je eerste sale te maken? Dan belooft Joshua jou je geld terug.

Cons

 • Er zijn Engelstalige cursussen die goedkoper zijn, zoals ‘eCom Elites’ van Franklin Hatchett en ‘eCom Blueprint’ van Gabriel ST-Germain. Deze hebben wel geen financieel luik en gaan minder diep in op chatbots en email marketing.
 • Er is heel wat informatie rond dropshipping gratis te vinden, al moet je dan zelf uiteraard heel wat research doen en de juiste content bij mekaar zien te rapen.
 • De voornaamste onderdelen voor een succesvolle dropshipping business zijn je product(en) en je ads. Hoewel de cursus alles bevat om een Facebook advertising expert te worden, vind ik dat er in verhouding iets te weinig aandacht naar het selecteren van producten gaat.
 • Voor de academy omgezet werd naar het lifetime membership bleek dat de 15 leden uit mijn steekproef gemiddeld slechts 2 maanden lid bleven. Ook nu zijn er nog best wat refunds.

5 Comments

 1. Els 26 augustus 2019
 2. Fritsie 9 augustus 2019
 3. Joris 29 juli 2019
 4. Joshua kaats 23 juni 2019
 5. Jerrel en Esperanza 4 december 2018

Leave a Reply