affiliate marketing revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie Review – 2020 update

De Affiliate Marketing Revolutie (AMR) cursus van Jacko Meijaard, is dat wat? Je leest het hier, in onze review van deze populaire internet marketing cursus.

Deze Affiliate marketing revolutie review werd het eerst geschreven in oktober 2014 en in tussentijd werden de cursus én deze review verschillende keren bijgewerkt. Benieuwd of het nog de moeite is om in 2020 te investeren in deze cursus? Lees dan zeker verder.

Kom je enkel voor de kortingslink? Klik dan hier!

Wie is Jacko Meijaard?

affiliate marketing revolutie review - Jacko meijaardJacko Meijaard  kwam voor het eerst in aanraking met affiliate marketing in 2011, tijdens zijn studie journalsitiek. Hij begon zich meteen de verdiepen in deze manier van online geld verdienen en lanceerde verschillende websites – met wisselend succes. Sinds 2015 helpt hij ook anderen met het creëren van een inkomen via het internet.

De affiliate marketing revolutie is inmiddels de vierde cursus van Jacko. Eerder lanceerde hij onder andere ‘de ultieme vrijheid methode’ en de ‘snel geld methode’, beide waardevolle cursussen. Hij is niet alleen zelf een internet ondernemer, maar is ook auteur en spreker, uiteraard over internet ondernemen, maar je kan Jacko ook als spreker aantreffen bij inspiratie en motivatie gastlezingen.

Jacko AD.nlGoed om weten dus dat Jacko datgene wat hij via zijn cursussen verkoopt ook effectief zelf in de praktijk zet. Daarnaast kan je hem makkelijk bereiken indien je vragen hebt. Via de cursus (zie verder in deze review) heb je recht op een gratis call, maar je kan ook je vragen stellen op het AMR forum.  

Bekijk hier hoe Jacko met 1-2uur werk per dag minimaal 10K per maand verdient

Wat is affiliate marketing?

De naam van de cursus – affiliate marketing revolutie – zegt het al; deze videocursus draait helemaal rond affiliate marketing, één van de meest populaire manieren om geld te verdienen op het internet, omdat je geen eigen product hoeft te hebben, je hoeft geen grote investering te doen, je hebt geen voorraad nodig, je hoeft niets te verzenden en je hoeft geen klantenservice te bieden. Bij affiliate marketing promoot je namelijk bestaande producten (zowel tastbare als digitale producten als e-books) en dat kan via heel veel kanalen; een blog, een website, social media, review sites, artikelsites, advertenties, …

Zie het dus als een aanbeveling die jij doet voor een bepaald product of dienst. Een voorbeeld: een vriend van je heeft pijnlijke voeten doordat hij niet de juiste sportschoenen heeft. Jij raadt hem daarop een gespecialiseerde winkel aan waar je zelf een goede ervaring mee hebt. In een ‘offline’ wereld zou jij die sportwinkel een gratis klant bezorgd hebben. Online zou jij hier zomaar een commissie voor kunnen krijgen, een bepaald percentage van de verkoop bijvoorbeeld of een vaste verloning per aangebrachte klant. Heel wat online verkopers van producten en diensten hebben vandaag zo’n affiliate model, waarbij ze voor elk van hun affiliates een unieke websitelink genereren. Stuur jij je vriend dus via die affiliate link naar hun webiste en doet die vriend vervolgens een aankoop, dan krijg jij een commissie.

In de affiliate marketing revolutie leer je hoe je een affiliate website opzet. Je gaat dus een website opzetten waarop je producten gaat promoten. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben met websites bouwen of affiliate marketing maar volgt gewoon stap per stap wat Jacko jou voordoet.

Inhoud van de cursus

De affiliate marketing revolutie cursus is onderverdeeld in verschillende modules die op hun beurt verschillende video’s bevatten. Hieronder zie je wat je precies mag verwachten.

Overzicht

Module ‘inspiratie en motivatie’

De affiliate marketing revolutie is geen ‘snel rijk’ formule. Je krijgt alle stappen om een passief inkomen op te bouwen online, maar daar zal je zelf wel voor aan de slag moeten. Daarom bestaat de module ‘inspiratie en motivatie’ uit 10 video’s die je helpen om de juiste mindset te creëren én beginnersfouten te vermijden. Je leert bijvoorbeeld het belang van focus, regels stellen aan jezelf, gewoontes aanleren en wellicht de belangrijkste van allemaal: actie ondernemen.

Module 1

De eerste module bevat 8 video’s en gaat uiteraard over de basis van affiliate marketing. Wat is het precies, wat voor producten kan je gaan promoten en waar vind je die? En eens je een product gevonden hebt, hoe kies je dan een domeinnaam en maak je een website?

In deze video’s legt Jacko uit wat affiliate marketing precies is en waarom zoveel (beginnende) internet marketeers hiermee aan de slag gaan. Het product dat je kiest zal een grote invloed hebben op je succes, daarom is hier een hele video aan toegewijd.

Eens je weet welke producten je kan gaan promoten, vertelt Jacko je nog op welke netwerken je deze producten terugvindt. Via deze affiliate netwerken krijg je een unieke ‘affiliate link’ waarmee je verwijst naar de producten. Elke klant die via jouw link een product koopt, levert jou een commissie op. (En die kan bij sommige producten en netwerken erg hoog oplopen!)

In deze module maak je ook kennis met het website platform van Jacko, waarmee je snel je eigen website kan opzetten. Werk je liever met WordPress? Ook dat komt later in de cursus aan bod

Module 2

Deze module bestaat uit 6 video’s en behandelt de volgende stap in het opzetten van je affiliate marketing website. Door de stappen te volgen maak je in geen tijd een professionele website én voorkom je meteen de vaakst voorkomende beginnersfouten.

Zaken die je hier leert zijn best-practices voor het ‘ontwerp’ van je website, hoe je met behulp van een gratis tool je logo kan aanmaken en hoe je de belangrijkste onderdelen van je website op punt zet.

Module 3

Goed, je hebt nu een website. Een volgende -minstens even belangrijke- stap is; hoe krijg je nu verkeer naar je website? En hoe zorg je ervoor dat je hiermee geld verdient? Module 3 met 9 video’s toont het jou.

Een belangrijk topic waar je op z’n minst wat basiskennis van moet hebben is SEO (Search Engine Optimization – in het Nederlands Zoekmachineoptimalisatie). Zo kan jij rekening houden met de verschillende facturen die ervoor zorgen dat jouw website hogere posities krijgt in Google. Je krijgt zo gratis verkeer naar je website.

In deze module wordt ook de inhoudelijke opmaak van je website besproken. Je leert hoe je berichten toevoegt en vormgeeft en hoe je hier je affiliate links in verwerkt.

Module 4

Het moment is aangebroken; je bent klaar om je website live te zetten. Welke stappen je daarvoor volgt en waarmee je rekening mee moet houden leer je in Module 4.

Module 5

Module 5 bestaat slechts uit 1 video maar het is een stap die door beginnende marketeers vaak vergeten wordt. Je wilt namelijk meten hoeveel verkeer er naar je website komt en wat ze verder op je website doen. Jacko toont hoe je Google analytics gratis opzet voor jouw website.

Module 6

Je website is nu live en je kan gaan meten hoeveel verkeer er naar je webstite komt. Je kan nu je website nog wat verder gaan optimaliseren voor wanneer je meer content wil gaan toevoegen. In deze 4 video’s leer je hoe je categorieën toevoegt, breadcrumbs activeert en een Call To Action toevoegt aan het menu.

Module 7

Heb je alle voorgaande modules doorlopen? Top! In module 7 leer je hoe je jouw website verder uitbouwt en krijg je informatie over de ‘clarity call’ die Jacko gratis aanbiedt. Tijdens deze call kan je met Jacko en z’n team de vervolgstappen voor jouw affiliate marketing business bespreken.

Module ‘instructies’

Deze module is voor mij een van de meest interessante. Zoals ik zei; de eerdere modules tonen je de stappen voor het opzetten van een website met de website builder van Jacko. Echter, om die te gebruiken dien je maandelijks zo’n 69€ te betalen. Zet je zelf een WordPress website op dan kant dat veel goedkoper.

In deze videoserie leer je dus hoe je je website opzet met WordPress, met dezelfde stappen zoals besproken in de vorige modules. Maar met enkele waardevolle extra’s:

  • E-mail marketing: je leert een manier om nog meer geld te verdienen met je affiliate marketing business. In plaats van een bezoeker meteen door te sturen naar de verkoper, kan je hem namelijk laten registreren op je email lijst. Op die manier heb jij straks een lijst van potentiële klanten binnen een bepaalde markt. En dat is heel waardevol. Jacko leert je hoe je dit opzet en hoe je mensen zover krijgt dat ze hun gegevens met plezier aan jou geven.
  • Leadpages: hier maak je kennis met een interessante tool voor het maken van landingspagina’s.

Wat kost de affiliate marketing revolutie?

Goed nieuws voor jou! Want momenteel is er een tijdelijke actieprijs. Je betaalt niet €297, maar slechts €47. Dat is een korting van 84%! Wat mij betreft valt er weinig te zeggen over die prijs, het is gewoon een heel scherpe deal. Je krijgt heel wat waarde voor slechts €47.

Onthoud dat je met de info uit deze cursus een echt passief inkomen kan opbouwen. Dat wil zeggen dat je ook geld verdient op dagen dat je niet aan het werk bent. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent en aan het zwembad geniet van een lekker drankje kan je evengoed geld verdienen. Omdat je een website hebt die 24/7 voor jou werkt. En dat opzetten is echt niet moeilijk wanneer je de stappen van Jacko volgt.

Wat zeggen klanten?

Er zijn heel wat positieve reviews te vinden over de Affiliate marketing revolutie. Dit zijn er enkele van:

Op 14 januari was mijn eerste website online. Op 20 februari had ik m’n eerste commissie binnen. Een week of vijf dus. Er stonden toen 11 artikelen online. Ergens medio maart was de AMR terugverdiend!

Ik zit sinds begin dit jaar op toch wel zo’n 100 affiliate sales per maand. Het mooie is dat het elke maand groeit. Zo’n 20% per maand. Elke maand denk ik weer: “Wow, dit was een goede maand. Hoe kan ik dat ooit verbeteren?!” Vervolgens is het de volgende maand gewoon weer meer…

Het is wel raar dat vrij simpele sites zoveel geld op kunnen leveren. Ik voel niet echt speciaal ofzo. Dat zijn m’n sites ook niet!

Jan

Ik was nieuwsgierig en de € 47,00 voor de AMR is nou niet zo’n kapitaal bedrag. Voor € 47,00 de kennis kopen om een eigen internet business op te starten… tja, dan lijkt me de keuze snel gemaakt.

Ik denk dat mijn eerste website online ging zo’n 4 uur nadat ik de AMR had gekocht. Deze maand ga ik naar verwachting tussen de 25 en 40 sales doen.

Janniek

Momenteel heb ik 2 websites die elke maand geld opleveren.  Februari was voor mijn een topmaand met in totaal 23 verkopen. Deze maand zit ik al over de helft daarvan. 

Jelle

Conclusie: Affiliate marketing Revolutie review

Deze cursus behandelt technieken die vandaag erg ‘in’ zijn bij marketeers. En niet zonder reden; het is één van de beste manieren, zeker voor beginnende marketeers, om makkelijk geld te verdienen online. Bovendien kan het ook erg leuk zijn, wanneer je de juiste producten promoot. Ikzelf ben ook bezig met affiliate marketing en raadt het ook aan wanneer men mij vraagt naar de beste, meest eenvoudige manier om geld te verdienen online.

De affiliate marketing revolutie is een cursus, voornamelijk voor beginnende internet marketeers en marketeers die wel een en ander geprobeerd hebben, maar nooit een volledig stappenplan ontdekten om geld te verdienen online. Vaak heb je internet cursussen die wel een tipje van de sluier lichten, maar waar je het gevoel hebt dat je cruciale elementen ontbreekt om echt succesvol te worden. Dat is met deze cursus zeker niet het geval. Kopieer gewoon de bewezen technieken voor instant resultaat. Als ik echt kritisch moet zijn, dan zou ik zeggen dat er ook enkele video’s mochten zijn die alternatieve verkeersbronnen behandelen, maar facebook advertenties werken op dit moment gewoon erg goed en geven het snelste resultaat.

Heb je dus weinig kennis van affiliate marketing, en wil je een stappenplan van a tot z waarbij je kan meekijken over de schouder van iemand die dit al geruime tijd met succes doet, dan is deze cursus zeker wat voor jou! 

Deze review dateert van 2014 maar werd meerdere malen geupdatet. Vandaag staat de affiliate marketing revolutie nog steeds tussen de top online marketing cursussen!

Onze score: Affiliate Marketing Revolutie

€47
9.5

Prijs

10.0/10

Inhoud

9.0/10

Pros

  • #1 verdienmodel voor passief inkomen
  • Eenvoudig te volgen stappen
  • Goedkoop

Cons

  • De structuur van de modules en video's kon beter

One Response

  1. monique morsink 13 juli 2015

Leave a Reply