mei
25
2014

ZoSocial early bird: laatste dag!

ZoSocial: ik kan me bijna niet voorstellen dat je de voorbije dagen niet gehoord hebt van deze tool.
ZoSocial is de nieuwe tool van Wilco de Kreij waarmee je:

  • je facebook account vult met kooplustige volgers
  • je e-mail lijst tegelijkertijd opbouwt
  • zowat alles automatiseert!

Enkele dagen geleden sprak ik met Wilco en hij wist me te zeggen dat de early bird promo eindigt op maandag 26/05. Inmiddels maakten reeds meer dan 500 marketeers gebruik van dit tijdelijk aanbod! De early bird promotie biedt echt heel wat voordelen:

  • lifetime licentie (in plaats van maandelijks hernieuwen)
  • gebruik op onbeperkt aantal accounts 
  • knalprijs!

Het behoeft geen toelichting dat Wilco een autoriteit is op het vlak van facebook marketing. Zo bracht hij eerder een cursus die je leert geld te verdienen met facebook en Teespring, en een andere handige tool, VideoSkin, waarmee je youtube video’s slimmer kan inzetten op Facebook.

ZoSocial

Mijn inziens is ZoSocial echt wel de tool van dit jaar en overstijgt het alle producten die Wilco reeds maakte (en andere facebook marketeers!).
Facebook contests zijn zowiezo een goede manier om je facebook pagina uit te bouwen, maar veel marketeers zijn er gewoon niet succesvol mee.
Dat komt door verschillende redenen:

  • er wordt gezondigd tegen de spelregels van facebook
  • een e-mail lijst opbouwen uit facebook contests is omslachtig en vraagt veel stappen = weinig resultaat
  • er wordt teveel gefocust op de winnaar, en niet op de verliezers (er is nochtans maar 1 winnaar en veel verliezers!)
Het geweldige aan ZoSocial is dat deze tool echt alles automatiseert. Van het uitkiezen van een winnaar tot het mailen van de ‘verliezers’.
Wat zou het voor jouw business doen wanneer je automatisch een mailtje kon sturen naar de ‘verliezers’ van jouw contest, met een kortingscode voor het betreffende product? Juist ja, je snapt het plaatje :) en dat is slechts een fractie van wat je met ZoSocial kan.

Doe je wat met facebook marketing of denk je er ooit wat mee te gaan doen, dan moet je deze tool echt hebben, ik heb ‘m alvast aangekocht!
Heb je interesse, wees er dan wel snel bij morgen loopt het early bird offer af. Vanaf dan zal je maandelijks een aardig bedrag moeten betalen voor ZoSocial.

Bekijk hier de salespage

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge