aug
11
2011

Youtube & Cpa marketing.

Cpa marketing & Youtube.

In mijn vorige blogpost beloofde ik meer over cpa marketing te schrijven. Dit artikel gaat over cpa marketing en hoe je makkelijk geld kan verdienen met youtube. Om te weten wat cpa marketing is, raad ik je aan om deze 2 artikelen te lezen.

Cpa netwerk.

Cpa marketing is een vorm van affiliate marketing, alleen krijg je niet per sale een commissie maar per lead. Een lead kan een download zijn, een inschrijving voor een website, het aanvragen van een offerte enz.
Een Cpa netwerk (i.e. cpa metwork) brengt adverteerders en website eigenaren bij elkaar. Zij beheren een database van leads waar je een lead kan kiezen die je wilt promoten. Men noemt een aangeboden lead in het Engels een cpa offer.  Ik heb me ingeschreven bij verschillende cpa netwerken. Zodoende heb ik een ruime keuze in het kiezen van een cpa offer (lead) waar ik ik geld mee wil verdienen.

Het kiezen van een cpa offer.

Een van de cpa netwerken waar ik ingeschreven sta, is www.peerfly.com. Het is een grote cpa netwerk met een ruime keuze aan cpa offers. Om geld te verdienen met youtube kies ik voor een cpa offer die makkelijk converteert.
Ik kies voor een email submit. Dit houdt in dat de lead converteert zodra de bezoeker zijn email invult. Hieronder zie je de stats:

Voor elke lead ontvang ik 1,3 dollar. De conversie ratio is meer dan 10 procent, Dit houdt in dat van 100 bezoekers die de website bezoeken ongeveer 10 een email adres invullen. De website waar ik bezoekers naar toe stuur kan je hier vinden: http://goo.gl/qS0fW

Youtube.

Zoals je ziet gaat de website over de playstation phone van sony. Met animato.com kan je leuke en mooie slideshows maken. Wat je doet is een informatieve slideshow maken die alle kenmerken laat ziet van van sony playstation phone. Met de laatste slide geef je de kijker een sterke call to action. Je kan namelijk een link in de description box onder je youtube filmpje plaatsen. Als de kijker van je youtube filmpje vervolgens op de link klikt komt hij op de website van de adverteerder. Vult de kijker zijn email in dan ontvang jij 1,30 dollar.

Verdiensten.

Hoe meer youtube fimpjes je uploadt, hoe meer je kan verdienen. Stel dat er dagelijks 10 mensen een email invullen op http://goo.gl/qS0fW dan ontvang jij maandelijks 390 dollar passief inkomen. Heel makkelijk verdiend toch.

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge