sep
29
2013

Winstmail review

winstmail logoEén van de laatste internet marketing producten die momenteel hevig gepromoot worden, is er eentje van Stefan Heurterre, genaamd winstmail. Stefan Heurterre is eigenaar van SEMtecs internet marketing en heeft onder andere reeds voor Daisycon, één van Nederlands grootste Affiliate Marketing & Lead Generation Netwerken, en Queromedia, een full-service search marketingbedrijf dat een voortrekker is in Nederland op het vlak van interactieve marketing.

Stefan Heurterre
Het geeft alvast vertrouwen dat Stefan zich niet verbergt achter een alias en dat hij toch al redelijk wat bewezen heeft in de internet marketing wereld, iets wat vaak niet gezegd kan worden van andere verkopers van internet marketing cursussen. Naast winstmail bracht Stefan ook al Facebook ads lab uit, een cursus over (what’s in a name..) succesvol adverteren op facebook.

 Wat is Winstmail: geld verdienen met e-mail marketing

Aangezien wij zelf actief bezig zijn met e-mail marketing - wij hebben enige tijd een gratis cursus aangeboden over listbuilding, nu te verkrijgen via listbuildinggeheimen.comwaren wij zeer benieuwd naar de inhoud van de cursus winstmail. Het product wordt momenteel hevig gepromoot door andere marketeers als Casper Camps en werd dus al naar heel wat email lijsten verzonden.

We kijken even verder wat Stefan precies aanbiedt.

E-mail marketing is perfect te gebruiken in aanvulling van andere marketing strategieën. Wij zijn er absoluut van overtuigd dat elke ondernemer, offline of online, zijn business kan vergroten door het verkrijgen van contactgegevens van (potentiële) klanten. Winstmail gaat nog een stap verder en toont jou hoe je online geld kan verdienen enkel en alleen met het versturen van e-mails, door een combinatie van e-mail marketing en affiliate marketing.

Winstmail review: de inhoud

De cursus is opgebouwd uit duidelijke video’s. Wat meteen al opvalt is dat alle video’s gewoon GRATIS te bekijken zijn, al zijn ze niet allemaal vanaf dag 1 toegankelijk. De video’s zijn opgedeeld in verschillende stappen:

STAP 1 – Basis module

 • Wat is winstmail?
 • Wat is affiliate marketing?
 • Hoe en waarmee verstuur je mails?
 • Hoe kom je aan een email database?
 • Hoeveel ga je verdienen?
 • Hoe je eigen bedrijf starten?
Bekijk de gratis video’s hier

STAP 2 – Email setup module

 • Email template voor direct succes
 • Jouw bedrijfswebsite
 • Jouw domeinnaam registreren
 • Jouw label (brand) ontwikkelen
 • Winstgevende email

STAP 3 – Database opbouwen module

 • Wedstrijden
 • Winstmail partner worden

STAP 4 – Email platform module

 • Niet voor ‘gratis’ leden

STAP 5 – Affiliate links module

 • Niet voor ‘gratis’ leden

STAP 6 – Email wetgeving module

 • Niet voor ‘gratis’ leden

STAP 7 – Bonussen

 • Niet voor ‘gratis’ leden

Hoe bouw je een goede email contacten lijst op?

Winstmail bevat heel wat waardevolle informatie over e-mail marketing, zelfs in de gratis video’s. Mensen die nog geen ervaring hebben met e-mail marketing zullen ongetwijfeld al versteld staan van wat e-mail marketing kan betekenen, enkel door de eerste video’s te bekijken.

Het verdienmodel is eigenlijk heel eenvoudig; je bouwt een email lijst op en verstuurt op regelmatige basis affiliate aanbiedingen van affiliate netwerken als Daisycon en affiliatepartners. Het aanbrengen van een lead (contactgegevens) kan jou op die manier makkelijk €1,50 opleveren. Hoe groter je lijst, hoe meer leads je per mail kan binnenhalen, waardoor je honderden tot zelfs duizenden euro’s kan verdienen door het versturen van 1 e-mail.

Doordat het verdienmodel zo eenvoudig is, kan iedereen geld verdienen met deze methode. Het grootste probleem is echter het opbouwen van een email lijst, want die is essentieel voor jouw succes. Een lijst van 10.000 contacten bouw je jammer genoeg niet zomaar even op. Stefan zelf heeft een lijst opgebouwd door het opzetten van zogenaamde wedstrijd-pagina’s, waar bezoekers hun adres kunnen achter laten in ruil een kans op een bepaalde prijs.

 Koop een email lijst aan

Als je je afvroeg waarom Stefan al deze informatie gratis ter beschikking stelt, dit is waarom: Stefan biedt nu 25 mensen de kans om partner van hem te worden. Die partners ontwikkelen samen met Stefan een bedrijfsnaam (brand/label), de adressenlijst wordt dan met hulp van Stefan opgebouwd onder dit label.

Stefan: Klanten ontvangen een bedrijfswebsite, dit is nodig om een succesvolle aanmelding te doen bij de affiliate netwerken. Hosting en domeinnaam hoeven ze allemaal niets voor te doen.

Klanten krijgen de mogelijkheid om onder mijn account te gaan emailen. Dit hoeft niet, maar aangezien het huidige emailplatform een minimum afname van 250 euro heeft, heb ik het zo geregeld dat mensen aan 0,20 euro CPM kunnen mailen en dus enkel betalen voor de geplande verzending naar hun gekozen database.

Klanten krijgen een email template waar ze enkel de affiliate banner en affiliatie link moeten aanpassen, heel simpel en niet technisch dus.

Ze krijgen ook uitleg over best practices, mijn ervaringen en er is support via skype en email.

Winstmail prijzen:

Je kiest pakketten naargelang het bedrag dat je maandelijks wil verdienen:

 • €497 + €25 maandelijks: 1500 adressen, opbrengst €150 per maand
 • €997 + €19.5 maandelijks: 4000 adressen, opbrengst €400 per maand
 • €1997 + €19.5 maandelijks: 8000 adressen, opbrengst €850 per maand
 • €3997 + €19.5 maandelijks: 20000 adressen, opbrengst €2000 per maand

Winstmail ervaring

Het bekijken van de video’s vinden wij zowiezo een aanrader voor al wie nog maar weinig weet over e-mail marketing, zeker aangezien ze allemaal gratis te bekijken zijn. De video’s zijn duidelijk en tonen hoe eenvoudig het is om geld te verdienen met e-mail marketing en hoe je eenvoudig een lijst kan opbouwen.

Wat betreft het aankopen van email lijsten, daar zijn we zelf nooit fan van geweest, hoewel je met Stefan wel een betrouwbare partner in huis zou halen. De prijzen zijn goed, je betaalt tussen de €0,18 en €0,30 per adres, maar het idee dat je betaalt voor een bepaalde opbrengst per maand vinden we onrealistisch. De ene mailing zal meer succes hebben dan de andere en bovendien neemt de kwaliteit van een lijst ook af, naargelang deze ‘verzadigd raakt’. Er zijn dus zeker enkele vragen die je je moet stellen vooraleer je deze adressen gaat aankopen (we vragen Stefan Heurterre om deze zelf te beantwoorden!).

Vraag 1: De lijsten worden opgedeeld volgens opbrengst die men wil behalen. Hoe kunnen deze opbrengsten gegarandeerd worden, nu en in de toekomst?

Exacte bedragen kunnen niet worden gegarandeerd, enkel resultaten op basis van onze ervaringen het laatste jaar. De grootte van de lijst is zo gekozen dat mensen met een haalbare investering kunnen starten als professioneel email marketing bedrijf.

Professionele bedrijven investeren best veel geld in data opbouwen, het is een heel interessant kanaal voor marketing bedrijven.

Mensen krijgen de kans om zich te ontwikkelen tot een professionele email markering partner, met mijn hulp worden ze ingelicht over de valkuilen en kansen. Ze kunnen met een kleine investering toch meedoen, en kunnen gebruik maken van een professioneel email marketing platform zonder contracten en zonder minimum afname van 250 euro.

Vraag 2: De bronze account (1500 adressen) kan aangekocht worden door meerdere mensen. Deze adressen kunnen dus dagelijks verschillende mails krijgen van verschillende aanbieders, raakt deze lijst dan niet snel verzadigd?

Mensen kunnen hier voor een kleine investering testen waar het over gaat.

Lijsten worden altijd door verschillende bedrijven gemailed. Het idee dat je helemaal alleen die leads verzamelt en dat jij de enige bent die mailt naar deze leads is moeilijk te realiseren. De kosten om het verzamelen van leads helemaal alleen te doen liggen dan zeker boven de 1 euro. Op deze manier zal je volleige ROI veel te lang duren. Als je data inkoopt, dan zal je deze data altijd delen met andere partijen. Deze partijen hoeven niet per se concurrentie te zijn. Denk maar aan reisaanbieders, groepdeal websites, panels,…

Vraag 3: Ik koop een adressenlijst. Worden deze door jou, Stefan, dan ook nog gebruikt?

Momenteel niet, maar ik zou dit wel kunnen doen aangezien ik ook toestemming heb om deze data te e-mailen met aanbiedingen.

Vraag 4: Ik koop een adressenlijst maar besluit na 2 maand om mails voortaan te versturen met een andere e-mailing provider. Kan dat en kan ik de adressen gewoon mee overzetten, met de garantie uiteraard dat deze exclusief door mij gebruikt worden?

Ja zeker, dat is geen enkel probleem. Je kiest zelf welk email platform je gebruikt, de data heb je gekocht en is dus uiteraard eigendom van jou (de klant).

We kunnen geen support leveren als er gebruik wordt gemaakt van een ander email platform.

Meer weten? Bekijk de gratis video’s!

Bekijk de gratis video’s hier

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

5 comments on “Winstmail review

 1. Ik heb ook een adressenlijst gekocht bij Stefan Heurterre, mijn ervaringen zijn allerbelabberst.
  Vragen werden niet of sumier beantwoord, vaak helemaal geen reaktie. In de video geeft hij aan dat je enkele kennis hoeft te hebben,ook dat is niet waar. De beloofde opbrengst wordden absoluut niet behaald, personen welke wel beweren een inkomen te realiseren zijn volgens mij nep berichten de mensen die ik gesproken heb hebben alleen maar geld weggegooid. was een duur jaar met veel frustaties. ADVIES GA NIET IN ZE MET MENSEN DIE VOORAF GELD WILLEN HEBBEN, KLOPT GEWOON NIET

  • Ik ben ook 1 van de mensen die een database heeft gekocht bij Stefan. Ik heb er € 2000 voor betaald + € 19,50 per maand. Welgeteld heb ik € 40 verdiend. En omdat je minstens € 25 op je account moet hebben voor ze uitbetalen, heb ik dus niks. Het bedrag is het totaal van 2 accounts. Nu ik vandaag weer een mail weg wilde doen, blijkt het allemaal niet meer te bestaan.
   Waar is mijn database?? Als Stefan m heeft, wil ik dat ie m terug koopt!

 2. Beste Pieter, Zou jij de LOI cursus Affiliate Marketing willen testen ? kost €387,25
  Het is allemaal theorie, Ik mijn ogen waardeloos. En VEEL VEEL TE DUUR.
  Het is een klein E-boekje waarover ze een paar theorie vragen over stellen.

  Ik dacht dat de LOI vertrouwd is. Het zijn grote oplichters.
  Ik ga bij de consumenten bond mij klacht indienen. Hoe denk jij daar over ?

  Ik hoor graag van je. Mvg Edwin

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge