aug
15
2011

Versio Hosting.

Wat is Hosting?

Hosting heb je nodig om je website online te zetten. Als je een domeinnnaam koopt en je wilt meteen een website online zetten dan is hosting noodzakelijk. Ik heb in al die jaren dat ik online actief ben verschillende hosting bedrijven gebruikt. Je vraagt je misschien af waarom ik zoveel verschillende hosting bedrijven gebruikt heb. De reden hiervoor is slechts de kosten. Het ging mij erom welk hostingbedrijf het goedkoopste pakket kon aanbieden. Qua kwaliteit doen ze namelijk niet voor elkaar onder. 

Versio

Op dit moment gebruik ik versio. Waarschijnlijk de goedkoopste hostingbedrijf van Nederland. Het goedkoopste pakket heb je al voor 6 euro per jaar! Met dit pakket kan  je 25 domeinnamen hosten. Elk domeinnaam kost 4 euro per jaar. Goedkoper heb ik het nog niet gevonden.
Maar waar ik het meest blij mee ben is dat je bij Versio prepaid kan betalen. Dit houdt in dat ik via Paypal of ideal betaal en elk jaar wordt ik op de hoogte gebracht om mij domeinnaam/hostingpakket te verlengen of te laten verlopen. Andere hostingbedrijven verlengen stilzwijgend door. Bij Versio doen ze dit niet.

WordPress en Versio.

Bij Versio kan je via de admin panel met 1 druk op de knop WordPress installeren. Als je bijvoorbeeld de cursus internetgeheimen hebt gevolgd dan weet je dat je minisites moet opzetten om je inkomen te vergroten. Deze minisites worden gemaakt met wordpress en dienen in Google te scoren op bepaalde zoekwoorden. Versio is hier uitermate geschikt voor. Je kan met wordpress binnen no time 25 websites opzetten zodat je al snel je eerste euro’s verdient.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

2 comments on “Versio Hosting.

  1. Goed artikel. Ik zit zelf ook bij Versio. Goede hosting, lekker voordelig. Ben ook klant bij Hostgator, een webhost in Amerika waar je veel bandbreedte, schijfruimte en dataverkeer krijgt zonder limiet. Prijzen zijn ook vrij laag. Ik ben het met je eens. Versio is goed bezig en de support is ook lekker snel. Versio is dan ook echt een aanrader voor small en medium sites.
    James onlangs geplaatst..Maak een website met fantastische inhoudMy Profile

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge