feb
4
2012

Verdienmodel: affiliate marketing cursus van Remon Verburg

-Deze cursus is niet langer beschikbaar-

Verdienmodel van Remon Verburg

Remon Verburg, collega internet marketeer, gaf me onlangs de mogelijkheid om zijn allernieuwste cursus in te kijken; verdienmodel.

Verdienmodel is een videocursus die jou stap voor stap uitlegt hoe je, net als Remon, geld kan verdienen op het internet. Ik vertel je op deze pagina wat je mag verwachten van deze cursus.

Wie is Remon Verbrug?

Remon, fitnessinstructeur van beroep, is sinds 2010 actief als internet marketeer. Zoals velen onder ons waagde hij zich rond deze tijd wel eens aan het lezen van betaalde emails. Dat dit niet de manier was om echt geld te verdienen op internet had hij al snel door en dit zette hem ertoe aan om het internet uit te pluizen naar echte verdienmodellen.

Al snel kwam hij terecht bij affiliate marketing. Hij las er alles over, volgde internet cursussen van de meest succesvolle internet marketeers en zette de vergaarde informatie uiteindelijk zelf om in winstgevende websites. Al snel verdiende hij 1000€ dankzij affiliate marketing.

Verdienmodel

Verdienmodel Remon Verburg

Verdienmodel Remon Verburg

De kostbare informatie en kennis die Remon gedurende deze tijd heeft opgedaan heeft hij nu in een nieuwe internet marketing cursus gegoten, ‘verdienmodel’. Wanneer je de opmaak van de cursus bekijkt zie je al snel de raakvlakken met andere internet marketing cursussen zoals ‘internetgeheimen‘ van JP, zij het met enkele duidelijk verschillen:

 • Wanneer je een project opstart moet je doelen stellen. Deze doelen moeten SMART zijn: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden. Wanneer je de salespagina’s van andere internet marketeers bekijkt wordt je om de oren geslagen met onrealistische doelen; binnen de eerste maand duizenden euro’s verdienen, een mooie ferrari in de tweede maand en financiële onafhankelijkheid vanaf de derde maand. Dit zijn onrealistische doelen!
  Remon stelt eerlijke vooruitzichten: verdien tussen 200€ en 750€ per maand.
 • Remon gelooft in een persoonlijk contact met zijn klanten. Supportvragen worden, in tegenstelling tot de meer bekende internet marketeers, persoonlijk en snel opgevolgd.
 • De cursus wordt nog steeds geupdate met nieuwe video’s.

De cursus verdienmodel bestaat momenteel uit 17 video’s binnen verschillende categorieën, zoals:

 • je website opzetten
 • wordpress
 • seo
 • website tools
 • het verdienmodel
 • enkele bonusvideo’s en handige aanvullingen voor je website

Onze mening over verdienmodel

Deze cursus van Remon Verburg staat momenteel geprijsd aan 37€, wat zeker een correcte prijs is. Wanneer je aan de slag gaat met de informatie uit de video’s heb je een stevige basis voor het opzetten van je eigen affiliate websites.

Minpuntjes van deze cursus: deze cursus is niet interessant voor wie de cursus ‘internetgeheimen’ reeds volgde, veel van de informatie komt overeen. Wel is deze cursus dus een waardige tegenhanger voor de cursus internetgeheimen, voor wie niet houdt van schreeuwerige salespages vol loze beloftes en een onpersoonlijke aanpak.
De cursus mist wel enige diepgang in het opzetten van de website op zich: hoe zet ik content op voor m’n website, welke onderwerpen kiezen, welke zoekwoorden kiezen, zijn deze zoekwoorden winstgevend?
Deze opmerkingen werden ook overgemaakt aan Remon, hij belooft deze items op te nemen in de eerstkomende update zodat we deze binnenkort kunnen verwachten.

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

3 comments on “Verdienmodel: affiliate marketing cursus van Remon Verburg

 1. Hallo Jelle. Van Remon heb ik je naam gekregen om aan jou vragen te stellen over de cursus van Remon. Is het zo dat een website maken betrekkelijk eenvoudig is. Is het zo dat de cursus stap voor stap aangeeft wat je moet doen. Is het zo dat je veel moet schrijven voor je website of zijn daar voorbeelden van. Jelle ik hoop wat van je te horen en ik wens je succes met de cursus Verdienmodel
  Vr. gr. Jaap Ruigendijk

  • Hey Jaap,

   je kan inderdaad een website maken zonder enige kennis van html of wat dan ook. De cursus maakt gebruik van videomateriaal wat je dus stap voor stap kan volgen, eenvoudiger kan het niet.
   Je zal inderdaad zelf wel aan de slag moeten om wat content op je website te krijgen, je kan dit ook uit besteden. Content is de basis van je website, geen content, geen bezoekers :)
   Mijn tip; start met een website binnen een markt die jou interesseert. Ga ook even na of hier verdiensten uit te halen zijn (brengt een adsense campagne wat op of kan je een bepaald product promoten dmv affiliate marketing?). Schrijf dan enkele artikels met waardevolle inhoud. Hou daarvoor steeds in het vizier wat jij als bezoeker zou willen terugvinden aan informatie op je website.
   Nog even, niet onbelangrijk; met de niet tevreden-geld terug garantie heb je 0,0 risico. Tevens kan je bij Remon terecht voor advies wanneer een onderdeel van de cursus niet helemaal duidelijk blijkt ..

 2. Ik ben een enthousiaste deelnemer aan de cursus van Remon. Ik kwam met hem in contact toen ik informatie zocht over geld verdienen op internet. Hij was/is een van de weinigen die een reeel beeld geeft van de verschillende manieren waarop je geld kan verdienen. Niet schreeuwerig en gouden bergen maar objectief en eerlijk. Ik ben een behoorlijke leek op dit gebied maar Remon loodst me m.b.v. zijn video’s er prima doorheen. Op vragen geeft hij vliegensvlug duidelijke antwoorden zodat je niet te lang met problemen blijft zitten en dus vlot verder kunt. En voor mij zeer belangrijk, je wordt serieus genomen!!Zoals gezegd heb ik de cursus nog niet afgerond en kan geen eindoordeel geven maar nu al kan ik iedereen aanraden om deze cursus te volgen. Gewoon omdat het leuk, interessant en de moeite waard is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge