apr
15
2013

Tom en Eduard – Rambam

Tom en Eduard – Rambam

Rambam - Tom en Eduard

Tom en Eduard, de veel besproken Nederlandse internet marketeers, hebben vandaag – 15/04/2013 wel heel veel media aandacht gekregen. Wellicht niet helemaal op de manier die ze gehoopt hadden.

De aflevering van Rambam stond in het teken van oplichting op het internet en in het programma werd de werkwijze van Tom en Eduard serieus op de korrel genomen.
Niet zo heel vreemd natuurlijk, want er werd wel vaker geklaagd over de manier waarop de 2 mannen hun producten aan de man brengen en of deze producten Ć¼berhaupt wel doen wat ze beloven.

Wat ik persoonlijk jammer vind is het feit dat het hele internet marketing gebeuren wel in een slecht daglicht werd gesteld. Jan modaal zal al snel de concusie gemaakt hebben dat alle internet marketing cursussen waardeloos zijn en ook paypro kwam mijn inziens negatief uit de reportage.
Paypro kwam namelijk expliciet in beeld als platform voor de cursus van Tom en Eduard en wellicht zal men er nu huiverig tegenover staan wanneer men een paypro betaalscherm ziet.

Ikzelf bezit ook enkele websites waar ik paypro producten promoot en het toeval wil dat mijn commissies vandaag hoger waren dan ooit, voor de uitzending dan. Benieuwd welke impact de Rambam uitzending over Tom en Eduard zal hebben op de commissies voor de komende weken.

Ik ben in alle geval benieuwd naar jullie mening over de reportage.
Heb je de uitzending van rambam gemist? Je kan ‘m hier herbekijken.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

5 comments on “Tom en Eduard – Rambam

  1. Ik heb ook wat cursussen gedaan van tom en eduard en uiteraard zonder succes, de buren brief bv heb ik verstuurd van social media miljonairs (ruim 100) en geen enkele reactie! Ik heb een mailtje gestuurd en alle geld weergekregen. Ik ben beetje klaar met die cursussen met online geld verdienen, je krijgt nooit wat beloofd wordt en het kost al met al veel te veel (cursus, domeinen, hosting, adverteren etc etc. De enige die er beter van word zijn de makers zelf en dat geldt ook voor paypro: naar mijn mening verkopen ze alleen maar nutteloze dingen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge