nov
14
2012

Thuiswerk gezocht?

-Deze cursus is niet langer beschikbaar-

Thuiswerk gezocht: vertaalwerk

Thuiswerk gezocht? Vertaalwerk voor iedereen
Het grote voordeel van een bijverdienste via internet is niet enkel het feit dat het van thuis uit kan maar eerder dat het van eender waar kan.
Vertaalwerk is daar een perfect voorbeeld van; met een laptop en een internetverbinding kan je werken overal ter wereld, voor opdrachtgevers van overal ter wereld.

Google verwerkt dagelijks duizenden zoekopdrachten naar thuiswerk wat bewijst dat steeds meer mensen op die manier willen bijverdienen.
Een trend die nu ook is opgevangen door een slimme internet marketeer, Maarten Pieksma.

 

 

 

 • Weet jij namelijk waar jij cliënteel vindt en hoe je jezelf in de aandacht brengt van de vele bedrijven die hunkeren naar een vertaler?
 • Wist je ook dat je niet hoofdzakelijk een gediplomeerde tolk hoeft te zijn om aan de slag te gaan als vertaler, hoe moeilijk is het voor jou bijvoorbeeld om Engelstalige software naar het Nederlands te vertalen?

Wij bekeken voor jou de inhoud van de cursus van Maarten Pieksma,  vertaalwerk.net.

Om meteen een misverstand uit de wereld te helpen; vertaalwerk.net biedt zelf geen vacatures voor vertaalwerk aan, wat je wel mag verwachten zijn 3 complete cursussen die jou op weg helpen naar een bijverdienste als vertaler.
Mocht je op de pagina terechtkomen na een zoekopdracht als ‘thuiswerk gezocht’ of ‘vertaalwerk’, dan is dit misschien teleurstellend maar toch bieden de cursussen heel wat meerwaarde.

Thuiswerk gezocht: vertaalwerk.net

In de cursussen ontdek je:

 • Duizenden websites die gebaat zijn bij een vertaling van hun content
 • Hoe je al deze website-eigenaars eenvoudig kan benaderen
 • Product eigenaren die hun afzetmarkt enorm kunnen vergroten wanneer jij hun e-book of software kan vertalen
 • Hoe je als beginnend vertaler toch kan concurreren met de professionele vertalers en vertaalbureaus
 • Voorbeeldmails die jij aan potentiële klanten kan sturen
 • Alternatieve manieren om munt te slaan uit je talenkennis

Wat je dus niet moet verwachten:

 • Een passieve inkomensstroom
 • Een overzicht van vacatures voor thuiswerk

We moeten eerlijk zeggen, de salespage van vertaalwerk.net  gaf ons de indruk dat we wel meteen toegang zouden krijgen tot een overzicht van vertaalwerk opdrachten.
In dat opzicht blijven we een beetje op onze honger zitten.

Anderzijds biedt Maarten Pieksma in deze cursus wel de nodige bronnen om potentiële opdrachtgevers te vinden en kan je op deze manier wel een solide business opbouwen.
Met als grote voordeel dat je succes volledig van jezelf afhangt, waar je bij verschillende ‘passieve’ verdienmodellen vaak afhankelijk bent van externe factoren als je google ranking of merchant wiens product je promoot.

Thuiswerk gezocht? Op deze manier kan je dus wel een stabiele bijverdienste genereren.

Benieuwd naar meer? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief van  vertaalwerk.net.
De cursus zelf is beschikbaar voor €37, uiteraard met een niet tevreden – geld terug garantie

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

3 comments on “Thuiswerk gezocht?

 1. Nou, dit leek me ook wel wat dus heb ik de cursus aangeschaft en het viel me op dat het gewoon een cursus is hoe je een vertaalbedrijf opzet.
  Ik had ook allemaal vacatures verwacht maar dit niet, ik heb alles even doorgelezen en voor mezelf had ik zoiets; nee dit is niks voor mij dus dezelfde avond heb ik opgezegd en geld weer gekregen.

  • Beste Rick,
   het betreft 3 pdf’jes. Mocht je overgaan tot aankoop nodig ik je vriendelijk uit om hier je mening over de cursus even achter te laten!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge