mei
9
2012

Success with Anthony: claim je gratis iPad en iMac!

Success with Anthony

Success with Anthony is een van de meest populaire cursussen van dit moment. Zoals je reeds kon lezen in ‘Anthony Morrison‘ werd ik door JP op de hoogte gebracht van deze cursus. Engelstalige cursussen vergen uiteraard wat meer moeite dan een Nederlandstalige cursus maar als je als internet marketeer op de hoogte wil zijn van de allernieuwste ontwikkelingen in de internet marketing wereld, dan doe je er goed aan om af en toe ook de Engelstalige ebooks te bekijken.
Eenvoudigweg omdat er meer zijn én omdat ze vaak voorop lopen, zo zie je vaak dat Nederlandse Ebooks eigenlijk copies zijn van eerder uitgebrachte Engelstalige werken.

success with anthony ledenpaginaOm jou alvast mee te geven waarover ik praat: hier vind je de bewuste cursus ‘success with Anthony’.
Je krijgt een video te zien waarin Anthony 3 Amerikanen bezoekt die een centje willen bijverdienen. Deze mensen zijn nog nooit actief geweest met geld verdienen op internet, toch tonen zij hoe hun clickbank account van $0 naar $1946 schiet in slechts 3 dagen tijd.

Ik waarschuw je alvast: wanneer je de video bekijkt zal je de onhoudbare drang voelen om het product aan te schaffen!

Goed, ik bekeek alvast het product voor jou en zet m’n bevindingen hier neer.
Wellicht ben je inmiddels zelf het filmpje aan het bekijken en je zal het met me eens zijn; dit is perfect promotiemateriaal dat doet waarvoor het ontwikkelt is: het prikkelt je nieuwsgierigheid en je krijgt gewoon de drang om ook te starten met het programma ‘success with Anthony’.

Is het product z’n geld waard?
Het zal even duren alvorens ik daar een passend antwoord op heb, de cursus success with Anthony is namelijk ontzettend uitgebreid. Zo telt het eerste ebook wat ik nu voor me heb 260 pagina’s aan content! +1 voor Anthony

Toch alvast m’n eerste ervaring met ‘success with Anthony’ (ik vul deze pagina aan naargelang de cursus vordert)

Resultaat binnen 3 uur?
In het filmpje toont Anthony zijn bezoek aan 3 Amerikanen, mensen met 0% ervaring met online geld verdienen. Wanneer Anthony enkele uren later vertrekt bij hen zijn de eerste resultaten op hun clickbank saldo te bekijken: $160 tot $260. Niet slecht dus voor absolute leken in het vak.
Ik verwacht dus van de cursus niet minder: snel resultaat.
Het eerste beeldmateriaal en ebook blijkt het echter over een andere boeg te gooien: we gaan aan de slag met een email lijst want ‘money is in the list’ !
Op zich een mooi motto, maar resultaat binnen 3 uur zit er op die manier niet in..
-1 voor Anthony

Is $49 de enige investering voor dit product?
Wanneer ik het product net aangekocht had was ik teleurgesteld over de manier van werken: ik werd namelijk meteen doodgegooid met ‘niet te missen, éénmalige aanbiedingen’. Erg aanlokkelijk, maar wanneer ik net betaald heb voor een product wil ik wel eerst eens kijken wat ik precies krijg, alvorens nog meer te investeren.
-1 voor Anthony dus

Met de $49 investering heb je wel toegang tot de hoofd cursus: een heleboel videomateriaal en ebooks.

Gratis 5 super converterende websites?
Wat een geweldig nieuws in het eerste videofragment: ik krijg van Anthony gratis toegang tot een dienst die professionele video’s voor me kan maken. Video’s blijken namelijk een perfecte tool om adressen in te zamelen. Helaas ben ik er nog niet uit hoe ik precies aan die gratis toegang kom, of moest ik daarvoor toch ergens een abonnementje starten?
Hoe dan ook, de 5 super converterende websites zijn er wel, gratis dan nog!
Met plezier laat ik nogmaals m’n email adres achter zodat ik hierover meer te weten kom. Helaas word ik verplicht een ellendig lang videofragment te bekijken van ene Nathan die me nogmaals inpepert hoe goed deze websites wel zijn.
Kom op met die websites, Nathan!
Helaas bleek ook hier niet alles wat het had kunnen zijn: de websites krijg je gratis bij een hostgator account.. Nu ben ik geen klant bij hostgator en wil ik geen $155.40 besteden alvorens ik weet wat ik precies krijg.
hostgator
-1 voor Anthony opnieuw

Komt het nog wel goed met die cursus van Anthony?

Ondanks de ontgoochelende eerste ervaringen blijkt de cursus toch heel uitgebreid, ik geef de moed dus nog niet op (dat blijkt een goede eigenschap te zijn van een internet marketeer!).
Ik bespreek hier de ebooks, deze worden aangevuld naargelang ik ze zelf doorneem.

Emaildomination
Money is in the list! Deze cursus van +260 pagina’s gaat over het opbouwen van een email lijst. Naast de nodige informatie over hoe je precies een goede lijst opbouwt, lees je hier ook informatie over het vinden van een goede niche.

Videomateriaal Emaildomination
Het videomateriaal over email marketing is indrukwekkend. Heel uitgebreid en in klare taal uitgelegd. +1 voor Anthony

- video 1 – waarom email marketing – waarom email marketing zo een goede strategie is
- video 2 - leer de basis – duik in het hart van de email marketing
- video 3 - je platform kiezen – er zijn veel mailing providers, welke kiezen?
- video 4 – je niche kiezen – op welke niche zal je je richten?
- video 5 – je premium maken – hoe waarde toevoegen en opt-ins verhogen?
- video 6 – je lijst opzetten – hoe je email lijst instellen?
- video 7 – optin pages maken – de beste landingspagina’s om je lijst te bouwen?
- video 8 – verkeer genereren – hoe bezoekers krijgen naar je optin pages?
- video 9 – gratis verkeer bronnen – een overzicht van gratis verkeer naar je optin pages
- video 10 – betaald verkeer bronnen – een overzicht van betaald verkeer naar je optin pages
- video 11 – waarom versturen zo belangrijk is – de kracht van je email lijst
- video 12 – verzending strategieën – bewezen strategieën die werken
- video 13 – email onderwerpen die werken – de beste email onderwerpen voor de hoogste ‘open rates’
- video 14 – email inhoud die werkt – de beste email inhoud voor de hoogste ‘click through rate’

Andere items zijn:

Social profits: de kracht van social media voor je online business
Seo profits: Seo cursus videotutorial
6 webinars van Anthony

Anthony beloont zijn leden:  +1 voor Anthony

- Mobile profits from home ebook + t-shirt: Vervolledig een korte quiz over elk onderdeel: email marketing, social profits en sep profits.

- premium super challenge trofee: maak $100 winst met de strategieën die Anthony je leert

- iPad: maak $1000 winst met de strategieën die Anthony je leert

- iMac computer: maak $2500 winst met de strategieën die Anthony je leert

Klik hier als je zelf het product wil ontdekken.
Heb je genoten van deze post? Laat zeker een berichtje achter of deel de pagina dmv de social media buttons hier onder!

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

6 comments on “Success with Anthony: claim je gratis iPad en iMac!

 1. Ook ik heb naar aanleiding van de mail van JP (sta ook op zijn lijst) dit product uiteindelijk aangeschaft. En diezelfde dag mijn geld weer teruggevraagd! Wat een vreselijke upsellstrategie was dat zeg. Ik had het helemaal gehad met die kerel meteen. Misschien is dat inderdaad gewoon de Amerikaanse manier van werken maar die is niet voor mij.

  Maar ik ben benieuwd naar je verdere bevindingen!
  Chris onlangs geplaatst..BacklinksMy Profile

 2. Ik had hem vorige week ook gezien, en wilde hem ook bijna aanschaffen. Erg goed in elkaar gezet zijn video.

  Maar als ik dan weer je verhaal lees dan ben ik toch weer blij geweest dat ik het niet heb gedaan.

  Maar mochten je bevindingen toch beter worden, dan kunnen we er altijd nog eens naar kijken natuurlijk.
  remon onlangs geplaatst..Door: Remon VerburgMy Profile

  • Hey Remon,
   thx voor je reactie. Er valt in ieder geval een heleboel te bekijken in het ledengedeelte.
   Door het opzetten van een nieuwe website is de cursus even blijven liggen maar ik maak er zeker werk van om deze pagina aan te vullen :)
   In ieder geval slaat Anthony voor mij de bal mis met deze methode: een heel aanlokkelijk aanbod voor de potentiële klant, maar eens je klant bent wordt je doodgegooid met extra ‘onmisbare’ aanbiedingen en blijkt het verhaal uit het promofilmpje even ver weg. Ik ben er namelijk nog niet achter hoe je zonder email lijst vanaf dag 1 geld gaat verdienen met email marketing, tenzij je ergens een link kan aankopen in een email lijst..
   Wellicht is het gewoon de Amerikaanse manier van werken en moet ik me er maar over zetten,
   ik ga dan ook de cursus uitpluizen want hij bevat wel waardevolle informatie en is immens uitgebreid.

 3. Ook ik was al druk bezig om mijn weg te banen door de cursus van anthony en heb me inderdaad ontzettend geërgerd aan de vele upsells. Blijft toch de vraag hoe die oudjes (met alle respect) uit de filmpjes zo snel geld hebben verdient. Dat is nog het sterkste uit de hele cursus. De aantrekkingskracht van “wat hun kunnen kan ik toch ook?” Ik ga nog maar eens kijken of ik nog wat kan leren tussen de aanbiedingen door.
  Marion onlangs geplaatst..HOE KOM JE VAN ONGEWENSTE SMS BERICHTEN AF?My Profile

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge