mei
21
2012

Start je webshop

Tom en Eduard: Start je webshop

Wie zich reeds geregistreerd heeft bij paypro ontving vandaag wellicht dit mailtje ook van Tom Dingjan en Eduard Kelderhuis in verband met hun nieuwe product ‘start je webshop

Met Start Je Webshop leren wij jou hoe je vanuit het
niets een succesvolle webshop uit de grond stampt waarmee je
makkelijk duizenden euro’s per maand mee kan verdienen.

Zonder dat je nu producten hoeft te hebben om te verkopen.

Start Je Webshop is inclusief:

 • Super converterende webshop die wij helemaal
  voor je bouwen en compleet gebaseerd is op onze
  eigen zeer goedlopende webshops.
 • Leveranciers (dropshippers) die voor jou al het werk
  gaan doen (beheren en versturen van jouw producten)
  zodat je zelf geen voorraad hoeft te hebben of hoeft te investeren.

  Leveranciers van alle soorten producten die je maar kunt bedenken.

 • (Technische) ondersteuning zodat jij je nooit zorgen
  hoeft te maken over hoe je webshop eruit ziet en
  nooit technische problemen zal hebben.
 • Het Klant Kanon; een serie exclusieve methodes
  om op de automatische piloot massa’s bezoekers naar je
  webshop te trekken.

  Bezoekers die op zoek naar wat jij verkoopt en
  je binnen no time omtovert tot vaste
  en goedbetalende klanten.

 • Wekelijkse persoonlijke coaching,
  we laten je dus NOOIT over aan je lot, maar helpen je.

Voor dit pakket betaal je 1247€, wanneer je het product promoot verdien je 350€ per sale.

Is dit product het promoten waard?

350€ is een mooi bedrag voor enkele sale, niet?
Toch zijn er voor mij genoeg redenen om dit product niet te promoten:

 • ‘leveranciers die al het werk voor jou doen’: je zal wel zelf moeten instaan voor het contact met de klant, facturatie etc. Niemand werkt voor jou als het hen niets opbrengt. (ongeacht dat feit is dropshipping uiteraard wel een zeer interessante mogelijkheid om zonder voorraad aan de slag te gaan!)
 • ‘zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken over hoe je webshop eruit ziet en nooit technische problemen zal hebben’. Niemand kan deze garantie maken, of je nu Eduard, Tom of Mark Zuckerberg heet. Problemen kunnen opgelost worden maar alle problemen voorzien is onmogelijk.
 • ‘op automatische piloot massa’s bezoekers naar je webshop trekken’. Een mooie belofte, Tom en Eduard zijn in hun zoektocht naar online rijkdom blijkbaar op de gouden graal van de internet marketeers gestoten. Tom en Eduard doen opnieuw wat geen ander ooit eerder kon.
 • 1247€: ik zal geen product aanbevelen van zo’n bedrag wanneer ik niet 100% overtuigd ben van de kwaliteit ervan.

Het is zo denk ik, dat ik mettertijd de werkwijze van verschillende internet marketeers ben gaan kennen. Bij Tom en Eduard is dat mijn inziens over the top met veel loze beloftes, mooie praatjes en prijzen waarvan je hoofd gaan duizelen.
Ook de manier waarop ze hun opt-in adressen benaderen om alsnog tot een sale te komen ligt mij niet, de mails die ik van hen kreeg bevatten weinig tot geen nuttige informatie en waren steeds gericht om alsnog een product te verkopen. En dit altijd voor een allerlaatste super-aanbieding.

Ikzelf geloof dus niet meer in de producten van Tom en Eduard, ik promoot dit product dus niet en zal het bij geen van jullie aanbevelen. Mochten jullie andere ervaringen hebben met deze jongens, laat dan zeker een comment na.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

8 comments on “Start je webshop

 1. Ik wel dus, heb eerst 500 per maand gedaan en moet zeggen dat dat achteraf wel erg beperkt was maar een goeie instap voor iemand met weinig affiliatie ervaring. Daar heb ik zeg maar ruim schoots de kosten terug, ook al is hun doel wellicht het verkopen van hun eigen producten die ik zelf dus ook promoot maar ook koop. Ik heb mobile miljonairs gedaan en ik moet zeggen dat het een slim samen geraapte hoeveelheid informatie is die in principe vrij beschikbaar is op internet voor iedereen. maar op een manier gebracht dat een aantal mensen daar wat mee kan en waarschijnlijk 50% niet. ik heb inmiddels een goedlopend bedrijf (nikart.nl) maar ik weet heel goed dat dat heel veel werk koste maar ontstaan is omdat eindeloos ben door gegaan. Niet in een keer rijk en niet geld in bakken op de automatische piloot. maar wel veel beter als vorig jaar en zelfstandig (dus geen baas) Ik weet het ik denk dat maar 1 op de 5 het doorzet maar het kan wel degelijk.

 2. Wie kan me vertellen waar ik voor niet al te veel geld een leuke gemakkelijk te bedienen webshop kan laten bouwen?

  groetjes `Lotte

 3. Heren bedankt voor jullie reactie!

  Ik was er namelijk bijna ingestonken! Dit vooral doordat je bij hun product baan zonder baas als Sociaal Media Manager aan de slag kunt. Dit idee sprak me erg aan. Gelukkig ben ik zoveel mogelijk info gaan zoeken over deze twee heren. Misschien dat ik met internetgeheimen begin. Goede blog trouwens, ik heb er veel aan!

 4. Je hebt helemaal gelijk, degenen die in zee gaan met Tom&Eduard komen van een koude kermis thuis. Elke internet marketeer die eerlijk tegen je is zal zeggen dat alleen in het woordenboek succes voor werk komt.

 5. Volkomen mee eens. Tom en Eduard spelen in op emotie waardoor mensen met weinig internet marketing kennis snel overstag gaan. Ik snap niet dat Paypro nog steeds zaken met deze gasten doet.

 6. Ik heb ook niets met deze gladde jongens.

  Altijd komen ze met het zelfde verhaal over Oasis, en over hoe ze van bijna failliete zaak opgekrabbeld zijn tot miljonairs (naar eigen zeggen).

  Ook gebruiken ze telkens dezelfde trigger woorden zoals: Mega veel geld, bakken met geld, klantenmagneet, zonder technische kennis, zonder enige ervaring, geheel automatisch en nog wat van dit soort woorden.

  Op jacht naar mensen die er even slecht voor staan, en in een zwak moment beslissen om hiermee te starten, en dus weer een flink bedrag moeten ophoesten.

  Ik vraag me af hoe deze 2 heren al hun klanten kunnen bedienen, want door iedere maand een “nieuw” product te lanceren weet je volgens mij niet meer wie nou wat doet.

  Kort gezegd, ik doe niet mee aan deze onzin.
  Remon onlangs geplaatst..Door: Remon VerburgMy Profile

  • Bedankt voor je reactie, Remon.
   Ik had wel verwacht niet alleen te staan in mijn idee over deze heren. Ik denk dat je ervan kan meespreken dat je, eens je zelf actief bent met internet marketing, het kaf van het koren kan scheiden. Je weet al snel welke marketeers waardevolle informatie en goede producten bieden en je weet nog sneller wie er enkel op uit is om snel geld te verdienen.
   Hopelijk kunnen we beginnende internet marketeers hierin wat helpen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge