sep
9
2011

Spam op mijn weblog.

Spam en WordPress

Vandaag  heb ik heel wat spam reacties ontvangen op mijn weblog. De meeste spam reacties waren Engelstalig op 1 na. Deze Nederlandse spamreactie kwam van iemand die denkt dat je met spammen door tientallen reacties te plaatsen met daarin een link naar zijn website resultaat zal krijgen. Hij heeft er helemaal niks van begrepen en als hij mijn pdf, snel hoog ranken in Google, had bestudeerd had hij linkbuilding heel anders aangepakt.

Ik heb in verschillende artikelen de nadruk gelegd op kwaliteit van je backlinks. De beste resultaten behaal je met kwalitatieve backlinks. Ook ik heb in mijn beginperiode eens geprobeerd om voor kwantiteit te gaan; het heeft mij niets opgeleverd. Op fiverr kan je backlinks kopen: voor 5 dollar krijg je 5000 forum backlinks. Deze backlinks worden door software aangemaakt. Dezelfde software is verantwoordelijk voor de spamreacties op mijn weblog. Ik kan je vertellen dat dit soort backlinks meer slecht doet voor je ranking dan dat het je ranking in Google verbetert.

Snel Hoog ranken in Google.
Mijn pdf waarin ik beschrijf hoe je makkelijk en snel hoog rankt in Google is een bewezen methode. Geloof me ik heb ook een hekel aan linkbuilding, maar de methode die ik gebruik werkt en vergt weinig tijd. Ik zie elke dag een verbetering in mijn ranking en de bezoekers aantallen nemen dagelijks toe. Als je mijn methode gebruikt zal je zeker resultaat behalen.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge