jun
20
2014

Social media miljonair review – Erik Dieperink en Martin Verlaan

-Dit product is inmiddels niet meer beschikbaar-

Social media miljonair is het laatste product van Erik Dieperink en Martin Verlaan dat jou – juist ja, – geld leert verdienen met Social media, voornamelijk facebook. Erik en Martin leren je enderzijds hoe je een facebook fanpagina aanmaakt en hier verkeer naartoe brengt en anderzijds hoe je geld gaat verdienen met dit verkeer. De cursus is enorm populair op dit moment omdat heel wat beginnende en ervaren internet marketeers inzetten op social media. De cursus is overigens voor beide doelgroepen geschikt; zowel de beginner als de meer ervaren marketeer.

De cursus bestaat uit 2 belangrijke onderdelen:

 • Call to action video player
 • Fanpage traffic booster

Social media miljonair review – Call to action video player

Social media miljonair review - videoplayerEen eerste onderdeel in deze social media miljonair review is een stukje software dat inbegrepen is in het pakket. De call to action video player is niet nieuw te noemen, maar is inmiddels wel gekend als een efficiënte social media marketing tool. Het beste bewijs daarvan is dat ook Wilco De Kreij al eerder zijn ‘VideoSkin‘ lanceerde, een soortgelijke tool. Deze heb ik destijds overigens zelf aangekocht.

De call to action video player laat je toe om eender welke youtube video (van jezelf of iemand anders) op je website en  je facebook pagina te plaatsen en af te spelen. In de player kan je dan social media knoppen, boodschappen en zelfs een opt-in formulier plaatsen om zo:

 • affiliate verkopen te realiseren
 • aan listbuilding te doen
Video’s op deze manier inzetten is ideaal om bijvoorbeeld meer te halen uit ‘news jacking‘ waar je inhaakt op populaire, virale topics om zo meer verkeer en engagement op je facebook pagina en website te bekomen.

De call to action video player is eenvoudig op te zetten en de instructievideo’s leggen haarfijn uit welke stappen je daarvoor moet ondernemen. De zaken die je kan toevoegen aan een video zijn:

 • een logo of afbeelding
 • tekst
 • social media knoppen
 • een opt-in formulier
 • een koop knop
 • html code
 • news ticker

Er zijn heel wat mogelijkheden om dit slim in te zetten; hoe handig zou het zijn om een ‘koop nu’ knop te hebben boven je productvideo of mocht je mensen de kans kunnen geven om zich in te schrijven voor je mailing lijst terwijl ze naar een video met tips kijken?

Social media miljonair review – Fanpage traffic booster

Dé voorwaarde om geld te verdienen met eender welke website of fan page is: verkeer. Social media miljonair voorziet dan ook een afzonderlijke module ‘fanpage traffic booster’ die je leert om verkeer naar je fanpage te brengen, al dan niet betalend. Bovendien leer je meteen ook welke verdienmodellen je kan inzetten om geld te verdienen aan dit verkeer.

Ook deze instructievideo’s zijn erg duidelijk opgezet, je kan alle handelingen gewoon over de schouder van Martin Verlaan volgen.

Onze ervaring met deze cursus en software

Zoals ik reeds zei, heb ik zelf een tijd geleden een call to action video player aangekocht, het beste bewijs dat ik geloof in de mogelijkheden van zo’n tool. De cursus zelf is geschikt voor de beginner, dankzij de makkelijk te volgen video’s. Ook de prijs is geschikt voor de beginner: €57, een prijs die lager is dan de alternatieve call to action video players die beschikbaar zijn, en hier krijg je er nog de fanpage traffic booster cursus bij.

Is er dan echt geen nadeel aan deze cursus? Wel, de salespage is duidelijk opgemaakt naar Amerikaans model en is in vele opzichten dan ook zwaar ‘over the top’. Ik ga hier in deze review niet verder over uitwijden, aangezien het niet rechtstreeks met het product te maken heeft maar wellicht schrijf ik hier meer over in een andere blogpost. Het belangrijkste voor jou om te onthouden; je zal zelf actief moeten bezig zijn met je social media marketing om geld te verdienen met deze tools. Staar je ook niet blind op de inkomsten die Erik en Martin op hun salespage vermelden. Zoals altijd, zullen je inkomsten evenredig zijn met je inzet, als je de instructies maar goed volgt.

Onze conclusie in deze Social media miljonair review?
Slechte salespage – goed product. 

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

One comment on “Social media miljonair review – Erik Dieperink en Martin Verlaan

 1. Ik heb een uitnodiging gekregen om trafficbooster op te starten. wanneer ik bijleg kan ik geldbuddy bijhalen.Wat raad je me aan? Dat wat jij nu promoot of juist fanpagebooster? Ik ken niks van pc af juist email, teksten schrijven, foto’s uploaden.geen enkele ervaring met youtube
  Minpunt: promootactie met facebook, 5 euro per dag is toch heel veel.
  En ik zou graag bij iemand zijn die het al heeft opgestartt. Life.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge