okt
18
2011

Robo Geld Generator review.

-Dit product is niet langer beschikbaar-

Robo Geld Generator blogging software.

Er komen wel eens producten uit op internet hoe je het beste geld kan verdienen. Veel mensen zijn hier erg wantrouwig in en vaak is dat mijns inziens terecht. Toch zijn er leuke opties om geld te verdienen. Onlangs ben ik me meer gaan verdiepen in Robo Geld Generator.

Eric Dieperink en Martin Verlaan zijn de mensen achter de Robo Geld Generator. Wat zij ontwikkelt hebben is een software programma dat automatisch een website voor je opzet. Het is dus een auto blogging software programma die gemaakt is voor WordPress. Zover ik weet is dit de eerste Nederlandse versie die ik ben tegen gekomen. De Robo Geld Generator automatiseert het opzetten van een WordPress website. De software heeft bepaalde plugins die je website optimaliseren voor de zoekmachine van Google. Verder wordt er automatisch content gepubliceerd door artikelen toe te voegen.

Robo Geld Generator review.

De belangrijkste vraag is natuurlijk waar zijn de verdiensten op gebaseerd? Heel simpel; het aantal bezoekers die je krijgt op een website bepalen de verdiensten van een website.
Er zijn duizenden adverteerders die website eigenaren een commissie geven voor elk aangebrachte  bezoeker die een aankoop doet op de website van de adverteerder. Dit noemt men affiliate marketing. Stel ik laat de Robo Geld Generator een website maken die ik www.goedkoopnaarSalou.nl noem. Wanneer een bezoeker via mijn site een reis boekt op de website van de adverteerder die ik promoot dan krijg ik een deel van de verkoopprijs. Dit is in het kort de verdien methode van de Robo Geld Generator software. Je kan zeker geld verdienen met affiliate marketing en met de Robo Geld Generator automatiseer je het proces van het opzetten van websites die geld genereren. Wanneer je bereid bent om tijd te steken in affiliate marketing dan is de RGG het ideale product om met internet marketing te beginnen.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

34 comments on “Robo Geld Generator review.

 1. Nog even een andere reactie, ik schreef er op dit blog hier ook over:

  http://www.internetmarketingweblog.nl/eric-dieperink-vs-ryan-deiss-deel-2/

  Eric is een leugenaar. Hij probeert een systeem te verkopen wat niet werkt met leugens en bedriegerij. Daarbij betrekt hij ook nog eens anderen die van niets weten….

  Wat een eikel die Eric.

  Als je echt internet marketing wil leren, ga dan naar JP, Tonny Loorbach of Ramses van der Werf. Dat zijn mensen met echte ervaring en zij zullen eerlijk tegen je zijn.

 2. De Robo Geld Generator Sucks Bigtime!

  Ik heb een aantal van dit soort blogs opgezet. Er is er geeneen die goed presteert en geld verdienen ho maar.

  Echt een slecht systeem. En zeker geen 119 euro waard.

 3. Enkele maanden verder en blijkt dat de rgg blogs niet ranken in Google, sterker nog ze zijn werkelijk nergens terug te vinden in de zoekresultaten van Google.
  Om een duidelijk test te doen zijn er op dezelfde tijd een paar sites gelanceerd waarvan de content handmatig is gebouwd en waar niets aan gedaan wordt. Deze sites ranken zoals het hoort, en zijn binnen enkele weken volop te vinden. Conclusie: RGG is een prachtig product om WordPress te leren kennen, maar om hier geld mee te verdienen gaat hem niet worden. Teksten zijn onleesbaar of slaan nergens op, daarbij plaatsen andere blogs vaak dezelfde teksten waardoor er veel duplicate content ontstaat. De enige verkopen die geraliseerd worden zijn met een Illegale TWitter pluggin, en daar wordt bij verteld op eigen risico gebruiken. Twitter staat geen ads toe, en deze plugin misbruikt twitter om direct ads te tweeten, de ene ban na de andere dus:s …
  Al met al,erg leuke informatie en mooi verhaal maar tot nu toe zeker geen geldmachine.

 4. Ik wilde aan KJ vragen of het gelukt is om met de gratis versie van SEO spyglass hetzelfde voor elkaar te krijgen als met de betaalde versie van Traffic Travis? Voorzover ik weet heeft seo spyglass een gratis en twee betaalde versies. Als je overweegt een betaalde versie aan te schaffen: pas op er zit een addertje onder het gras, je krijgt zes maanden gratis updates van de search engines algoritmes, daarna moet je daarvoor gaan betalen, doe je dat niet dan werken de seo tools van de SEO power suite (waar seo spyglass er een van is) niet meer of in ieder geval niet goed meer. Overigens vreemd dat ik in andere reviews van JP’s internet geheimen nog niemand hierover iets heb horen zeggen. Het is toch een nogal relevant punt lijkt me.

  • Hallo Martin,

   Ik ben helemaal gestopt met Internet Geheimen en heb mn geld terug gevraagd en gekregen. Ik zag dat het niet helemaal mijn ding is. Ik ga op andere manier geld verdienen op internet. Ik ga niet meer betalen voor een product(JP, RGG, Tom en Eduard enz enz), het zijn allemaal verhalen met loze woorden. De enige die rijker zijn geworden zijn precies deze mensen.
   KJ

 5. Na 2 maanden met meer dan 20 van deze “robot” sites (investering dus 20 domeinnamen en 20 hostingpakketten en bergen werk (een uur is onzin, reken een halve dag per blog op zijn kortst) na 2 maanden nog geen enkele verkoop, veel te veel buitenlandse bezoekers, maar we wachten nog even af hoewel nu er wat Twitter bans rond onze oren vliegen ziet het er wat minder rooskleurig uit dan dat het promotie filmpje doet lijken…

  Wees voorzichtig….

  • Dit had ik al verwacht. Erg jammer van je centen. Zeker als je zes verschillende hostingabonnementen heb afgesloten hiervoor. Hosting kan namelijk gewoon gratis als je dat wilt. (durf alleen niet met zekerheid te zeggen of je dan ook een autoblog mag zetten op deze host)

 6. Heb inmiddels het product van JP aangeschaft. Die €47,-……..daar bleef het dus niet bij): om de backlinks, SEO PPC enz enz highranking op Google enz enz, moet je dus weer een product aangschaffen dat Traffic Travis heet dat €97,- kost): Je moet het wel kopen want met de free versie kan je niet veel mee, als je hoog op google wil zijn. Dus blijf ik vast op module 2 van de cursus SEO van JP. Heel mooi van JP dat hij korting geeft op zijn cursus maar dit is wel een klap op mn gezicht dat €97,- ): Wat adviseren jullie? Toch doorgaan of geld terug vragen en het RGG systeem proberen?

  KJ

  • Hey KJ,

   Traffic Travis moet je niet kopen, het is enkel een tool die je weer wat werk uit handen neemt.
   Het is niet zo dat je deze tool moet hebben om hoog te scoren in google.

   • Allereerst beste wensen voor iedereen die hier een berichtje heeft achtergelaten!

    Ok, maar JP geeft geen alternatief Traffic Travis, dus welke weg moet ik nemen oom hoog op google te komen. Want vanaf module 2 van JP gaat het alleen over SEO met Traffic Travis):. Voor iemand die een leek is in internet marketing houdt de weg dus hier op. Geen enkele verstand over backlinks enz. Dus?? wat nu? JP heeft nog geen enkele reactie gegeven, als hij deze week nog steeds niet reageert dan vraag ik mn geld terug dan ga ik wel RGG nemen.

 7. Wat mij nog niet helemaal duidelijk is, is wat de naam van de je site moet zijn. Ik heb de cursus van JP gevolgd en daarin wordt dus geadviseerd een keywoord in de naam van je site te verwerken. Echter … dit is een robot die de content bepaald. Dus de ene keer wordt een stoppen met roken cursus van Paypro gepromoot…een andere keer de RoboGeldGenerator.

  Is de naam van de website belangrijk bij dit systeem ? Iemand ervaring mee ?

  • Hey Karel,
   je bepaalt zelf waarover jouw blog moet schrijven. Er wordt dus niet zomaar lukraak content opgezet.
   Een goede domeinnaam blijft dus een groot pluspunt.

 8. Morgen staat mn salaris met 13de maand op mn rekening(: ik ga eerst JP Internet Geheimen proberen, eens kijken of ik iedere maand een 13de maand kan genereren(: Ik hou jullie op de hoogte.

  KJ

  • Hey JJ

   een niche is een kleine, beperkte markt.
   Bijvoorbeeld, jij bent geïnteresseerd in auto’s en wil een website starten over ‘auto’ met het idee om er wat geld mee te verdienen.
   Als je even dit keyword ingeeft in google zie je meteen hoeveel resultaten dit geeft. Dit is een grote, brede markt met veel concurrentie.

   Wil je je richten op een niche, dan ga je je toespitsen op een specifiek product, merk of wat dan ook van de auto-markt.
   Een voorbeeld van een niche in de auto-branche, toepasselijk dezer tijd, is bijvoorbeeld winterbanden.
   Nog specifieker wordt je niche wanneer je winterbanden van een bepaald merk of type (bv afmeting) gaat aanbieden.

   Het voordeel is, als jij je richt op een kleine niche, dat je minder concurrentie zal hebben en makkelijker zal ranken binnen google.

 9. In een ander artikel hier ben jij erg kritisch over Eric Dieperink, een van de oprichters van de Robo geld generator. Hoe komt het dat jij in dit product dan wel vertrouwen hebt ?

  Ze geven een niet goed geld terug garantie van slechts 1 week. Binnen 1 week kun je nooit beoordelen of het systyeem ook echt werkt. JP van internetgeheimen geeft 30 dagen niet goed geld terug. Ik heb dit overigens gevraagd aan dhr. Dieperink en kreeg een antwoord terug van take it..or leave it…

  Dit zegt mij al genoeg…en ik leave it dus !

  • Hey Axel,

   wat betreft je reactie op de reply van dhr Dieperink, helemaal gelijk. Zo’n reactie slaat helemaal de bal mis, een klant als koper is veel waard, een klant als vriend is van onschatbare waarde.
   Je hebt bij de verkoop van een digitaal product al minder contact met je klant, doe dan tenminste je best wanneer hij je toch tracht te bereiken.

   Over het product zelf, zoals hier boven reeds vermeld is de content wellicht de zwakke schakel van het systeem. De robo geld generator gaat echter verder, hij gaat de online en offline seo ook verzorgen.
   In dat opzicht is het een dubbel gevoel. Dat google steeds geavanceerder websites zal beoordelen is een feit, hier wordt dagelijks aan gewerkt.
   Maar dit geldt dan weer voor alle seo technieken, wat vandaag werkt kan morgen misschien niet meer werken..

   Ik kan je wel zeggen dat ikzelf ook mijn niche sites maak met de methode internetgeheimen van JP. Hier komt heel wat werk bij kijken maar dan heb je ook echt wel alles in de hand.

 10. Ik ga dit product binnenkort kopen, maar ik heb nog wel een vraag. Stel ik een website heb gemaakt, kan ik deze dan koppelen aan RGG?

  KJ

  • Dat hangt ervan af. De RRG is gebaseerd op wordpress, het systeem bevat unieke wordpress plugins die ervoor zorgen dat je hele website geautomatiseerd zal lopen.

  • Hey JJ,

   de robo geld generator bevat software die automatisch content gaat plaatsen, rekening houdend met SEO, en automatisch berichten gaat versturen via twitter en RSS.
   Tevels zal de software keyword gerichte advertenties gaan plaatsen en aan linkbuilding doen.
   Om dit te doen bevat de software een stuk of 13 plugins.

   We weten dat google nieuwe content zeer appreciëert, in dat opzicht is het dus leuk dat je, wanneer je verschillende blogs bezit, niet zelf al je artikels hoeft te gaan schrijven.
   Uiteraard heb je de content minder in de hand en zullen berichten geplaatst worden die bijvoorbeeld met google translate zijn vertaald. Dit kan tot minder kwalitatieve teksten (eigenaardige zinsbouw) leiden, wat echter niet wil zeggen dat je blog niet goed zal ranken op google.
   Bij dit pakket gaat het om sites die bezoeken genereren, waarna je je bezoekers naar je affiliate page wil leiden.

   In dat opzicht is de internet geheimen cursus wat minder uitgebreid, deze heb je nu echter reeds voor 47€.
   Tevens geldt bij beide cursussen een niet tevreden, geld terug garantie.
   Je hebt dus niets te verliezen :)
   Veel succes met je keuze en laat zeker je bevindingen weten!

  • Ik wil reageren om wat je hier afvraagt, je vraagt je af of dit systeem wel zo goed werkt. Op jouw blog zeg je dat je niet RGG promoot simpelweg omdat je niet in gelooft. Wat wilt dat zeggen?

   • De vraag bij de ranking van RGG websites is niet zo absurd, er wordt namelijk automatisch content aangemaakt. Hiervoor worden ook teksten vertaald via google translate, teksten zijn dus niet even kwalitatief als zelf geschreven teksten.
    Bovendien is de vraag ook in hoeverre de content uniek is. Van duplicate content wordt google namelijk niet vrolijk :)

   • Hallo KJ,

    Laat ik het even toelichten.
    Ik geloof er inderdaad niets van dat de “Robo Geldgenerator” werkt. Vandaar hier maar vraagstelling of er al mensen zijn die dit product hebben gekocht, en zo dapper zijn om hun eventuele succes met ons te delen.

    Laat ik je uitleggen waarom ik het niet geloof.

    1- Misschien dat er nu nog enkele autoblogs zijn die het redelijk doen, maar dat gaat denk ik niet lang meer duren. Google wordt steeds slimmer, en die ziet natuurlijk meteen dat het een autoblog is met alleen maar dubbele content, en dus zonder enige waarde voor een bezoeker. Daarnaast zal een vertaald artikel er ook nog eens heel erg slecht uitzien, en niet te lezen zijn. Ik weet zeker dat Google dat ook steeds beter gaat zien, en als het niet vertrouwd wordt dan laten ze even een medewerker manueel checken waarna je zeker niet meer zichtbaar bent met je website.

    2- mijn blog is zelf overgenomen door een autoblog (achtergekomen door Trackback), en ik kan je zeggen dat dit autoblog totaal niet voorkwam op eerste 10 pagina’s van Google (had geen zin om verder te kijken), zelf niet op zijn volledige domeinnaam.

    Dus daarom vraag ik mij dus af of iemand er al succes mee heeft gehad. Maar hebt als het goed is het product gekocht, dus laat het maar weten wanneer je op pagina 1 staat.

    Groet,

    Remon

    • Hoi Remon,

     Je maakt daar goede punten. Maar is het niet zo dat je de blog zelf kan veranderen? Zodat er geen dubbele content zijn in de blog? En dan bedoel ik met wat je schrijft in de blog zodat het leesbaar is en indien mogelijk zonder schrijft/taal fouten. Ik heb het product nog niet gekocht. Jouw reactie heeft mij wel doen twijfelen. Ik zit te denken aan JP`s internet geheimen en RGG. Ik vind niet erg om te werken voor mn geld, maar het moet wel geld opbrengen. Ik ben een leek in internet marketing en wat allemaal daar om heen draait. Dus ik zal zeker werk aan hebben, maar nogmaals de beloning moet er zijn! En jouw vraag of er iemand de RGG heeft gebruikt en daar inkomsten heeft uitgehaald hier een reactie komt plaatsen is zeker terecht en ik moet met je eens zijn dat er nog niemand een reactie heeft gegeven, doet mij ook twijfelen over het systeem. Ik denk dat ik ze allebei ga kopen en eens kijken of 2012 mij financiële onafhankelijkheid zal brengen(hopelijk dat de Maya`s fout hadden(;)

     KJ

     • Hey KJ,

      als je zelf content wil schrijven ben je goed met de internetgeheimen cursus.
      Daar wordt je haarfijn uitgelegd hoe je aan de slag gaat :)

      Wat je ook beslist, veel succes en hou ons zeker op de hoogte van je vooruitgang..

     • Ha KJ,

      Tuurlijk kan je zelf de content gaan herschrijven, maar wat is dan nog het nut van een autoblog?

      Ik zou lekker voor internetgeheimen gaan, die werkt wel, maar verwacht niet dat je duizenden euro’s gaat verdienen zoals de cursus doet vermoeden.

      Remon onlangs geplaatst..Door: martijnMy Profile

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge