dec
11
2011

Paypro .nl – digitale producten verkopen

Paypro

Digitale producten zijn heel interessant op te gaan promoten, deze kan je verkopen zo vaak je wil zonder een effectieve voorraad te moeten gaan aanleggen en zonder extra kosten als stockage, personeel en verzending. Uiteraard hoef je je digitaal product slechts 1 maal aan te maken en kan je dit achteraf kopiëren zo veel je wil.
Heb je zelf een digitaal product als een e-book dan kan je deze gaan beschikbaar stellen. Je bereikt in enkele eenvoudige stappen meteen een heleboel affiliates die in de rij staan om jouw product te gaan promoten!
Heb je zelf geen product, aarzel dan niet jezelf te registreren als affiliate en kies uit meer dan 1000 producten om te gaan promoten, paypro is de beste aanbieder van Nederlandstalige digitale producten. Bezoek de website hier.

In deze korte instructievideo zie je hoe je een account aanmaakt.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge