nov
18
2014

Payleven promocode

Het eindejaar is de ideale periode om extra verkopen te genereren, zowel online als offline. Het kan ook het ideale moment zijn om, wanneer je enkel online producten verkoopt, om je doelgroep eens ‘live’ te laten kennismaken met je producten.
Zelf heb ik bijvoorbeeld een kraampje gereserveerd op de plaatselijke kerstmarkt. Omdat mijn verkopen een boost te geven, maar ook gewoon  omdat het leuk is.

Een tip die ik je alvast kan meegeven wanneer je offline wil verkopen; voorzie dat je ook bank- enkredietkaart betalingen kan ontvangen. Zoniet mis je vast omzet, omdat men vaak gewoon voor de gezelligheid naar zulke evenementen gaat, en dus niet voldoende cash op zak heeft.

Payleven; offline betalingen accepteren

payleven kortingscodeHet nadeel van betaalterminals voor bank- en kredietkaartbetalingen is dat ze vaak erg prijzig zijn in aankoop. Bovendien komt er steeds een maandelijkse kost bovenop, ongeacht het aantal verkopen dat je genereert. Niet interessant dus wanneer je slechts sporadisch offline betalingen wil ontvangen.

Payleven biedt hiervoor een oplossing. Voor een klein bedrag – 79€ (59€ als je besteld via deze link!)  koop je de kaartlezer die je draadloos (via bluetooth) kan verbinden met je iOS of Android mobiele telefoon of tablet. Na een eenvoudige installatie kan je bank-en kredietkaartbetalingen accepteren via de gratis Payleven app. Payleven is 100% mobiel, voldoet aan alle veiligheidsvereisten en voordelig. Je betaalt namelijk geen vaste maandelijkse kost maar enkel 2,75% transactiekosten over elke betaling. Via de app krijg je ook meteen een overzicht te zien van alle ontvangen betalingen.

Payleven kortingscode

Je kan de kaartlezer nu met 20€ korting aankopen via deze link. Verlies geen omzet en sla je slag met deze tijdelijke payleven kortingscode!

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge