okt
21
2011

Offline Seo.

Wat is Offline Seo?

Seo is de Engelse term voor zoekmachine optimalisatie. Offline seo dient niet verward te worden met off page seo. Offline seo richt zich op websites die het moeten hebben van leads waar de conversie offline wordt omgezet. Denk hierbij aan het MKB. Het gaat dus hier om websites die goederen of diensten leveren die niet online geleverd kunnen worden.
Tegenwoordig is het voor elke ondernemer noodzakelijk om online goed gevonden te worden. Daarbij is een vermelding in de online gouden gids niet voldoende. Elke ondernemer dient een website te hebben die kwalitatief voldoet aan de hoogste eisen. 

Waarom is Offline Seo zo belangrijk?

Google begeeft zich op de markt van local search. Dit houdt in dat iedereen die zoekt naar de plaatselijke loodgieter, tandarts, advocaat, logopedist enz dit voortaan via Google doet. Google geeft bij het zoeken suggesties binnen de stad waarin jij woont. Het is dus van belang om als ondernemer je te richten op local search. Dit kan op verschillende manieren. Zo biedt Google elke ondernemer de mogelijkheid aan om zijn bedrijf aan te melden op het Google Places platform. Google Places is dus eigenlijk een online Gouden Gids. Met offline seo technieken kan je snel bovenaan de zoekresultaten komen te staan voor lokale zoekresultaten. Ik heb voor enkele bedrijven wat offline seo werkzaamheden gedaan. De resultaten waren boven verwachting. Een bedrijf dat nooit leads binnen kreeg had binnen enkele weken voor duizenden euro’s aan offerte aanvragen binnen. Het is daarom van belang om je als ondernemer zo snel mogelijk te verdienen in offline seo. Steeds meer leads worden online gezochten en gevonden.  Heb je vragen over dit artikel dan kan je ze stellen door een reactie te geven.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge