jun
7
2012

Nieuwe manier voor makkelijk online geld verdienen!

Het allerleukste aan het bijhouden van dit blog is het feit dat ik meer en meer gecontacteerd wordt door andere online marketeers die een nieuw project willen voorstellen.
Op die manier heb ik vaak de mogelijkheid om nog vóór de grote lancering, reeds een kijkje te kunnen nemen achter de schermen van deze projecten.

Remon Verburg, maker van de cursus ‘verdienmodel’ contacteerde mij zopas met de melding dat ook hij een nieuwe online verdienmogelijkheid zal lanceren  en dit op maandag 2 juli om 20:00 uur.
Je raad het al, ik mocht als eerste en enige reeds een blik werpen op dit project.

Remon vroeg me niet te veel informatie prijs te geven voor de grote lancering maar ik kan alvast zeggen dat ik even enthousiast ben als Remon, dit wordt een nieuwe opportuniteit om makkelijk online geld te verdienen, makkelijker wordt het wellicht nooit!
Hou dus de teller in de gaten op deze website en wees er samen met mij, als eerste bij!

En alvast 1 waardevolle tip van mijn kant:

Wees er snel bij! Het is een tip waar je op het eerste zicht misschien niet veel aan hebt, maar in dit geval is deze tip echt geld waard!
(Met dit systeem ga je namelijk automatisch geld verdienen en hoe sneller je erbij bent, hoe meer en sneller je automatisch geld verdient!)

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

4 comments on “Nieuwe manier voor makkelijk online geld verdienen!

  • Hey Remon,
   super! Het werkt inderdaad even makkelijk als je beloofd had.
   Ik zou je trouwens nog een mailtje doen, de cursus internetgeheimen wordt niet langer aangeboden en ik vond jouw cursus wel een waardig alternatief hiervoor dus ik prijs ‘m aan in de betreffende topics.
   Ik ben er zeker van dat jij de juiste persoon bent om beginnende internet marketeers bij te staan waar nodig!

  • Ha,

   Laat ik het zo zeggen. Als je er direct bij de lancering bij bent, dan zul je werkelijk “easy money” gaan verdienen (normaal ben ik niet van dit soort uitspraken, maar het is gewoon zo).

   Want hoe sneller jij erbij bent hoe groter jouw voordeel zal zijn (bij de lancering zal alles je duidelijk zijn).

   Ik kan je iig wel het maximale bedrag geven dat je ermee kunt verdienen (hopelijk vind je het voldoende), want dat is €110.110.

   Hiermee zul je het even moeten doen, en wachten tot de lancering.
   Remon onlangs geplaatst..Door: Remon VerburgMy Profile

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge