nov
29
2011

Mobielgeheimen.com Review.

-Deze cursus is niet langer beschikbaar-

Mobielgeheimen cursus

mobiegeheimen van JPJP de man achter de succesvolle cursus internetgeheimen lanceert binnenkort een nieuwe cursus die helemaal gericht is op de markt van de mobiele internet verkeer. Elke internet marketeer van naam is van mening dat de mobiele markt de nieuwe goudmijn wordt voor elke internet marketeer. Je vraagt je misschien af waarom je absoluut nu moet verdiepen in de mobiele markt. Heel simpel; wanneer een markt relatief jong is, kan je heel veel verdienen omdat de markt niet verzadigd is en er dus weinig concurrentie is. Het internet markt landschap heeft namelijk veel golfbewegingen gekend. Toen Google adwords lanceerde hebben de eerste internet marketeers die adwords uitprobeerden heel veel geld kunnen verdienen omdat er haast geen concurrentie was. Hetzelfde geldt voor adsense en zo kan ik nog wel wat voorbeelden noemen. Ik ben bij al deze golfbewegingen te laat ingestapt omdat ik andere dingen destijds belangrijker vond. Achteraf gezien kan je daar spijt van hebben of de knop omdraaien en nu wel op het juiste moment instappen.

Mobielgeheimen review

JP heeft de cursus op dezelfde wijze opgezet als de de cursus internetgeheimen. Na betaling krijg je je inlogcodes toegestuurd waarmee je online de cursus kan volgen. Het cursus materiaal bestaat uit 10 modules waarin je precies leert hoe je succesvol geld kan verdienen met mobiel internet verkeer. Het voordeel van mobiel internet verkeer is dat je met weinig concurrentie te maken hebt en dus met de juiste plan van aanpak kan je op dezelfde wijze als reguliere internet verkeer online geld verdienen.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

7 comments on “Mobielgeheimen.com Review.

 1. hey

  kan iemand aangeven of het werkt? ik vraag het me af. Klinkt wel logisch. en ik geloof dat er een mogelijkheid is om online geld te verdienen. De vraag is welke manier werkt.

  groet

  • Hey James,
   gezien je website vermoed ik dat je de cursus die je promoot ook zelf gelezen hebt?
   Dan heb je een manier gevonden die werkt :)

 2. mensen ik zou jullie mobiel geheimen niet aanraden ik heb het aangeschaft maar hij laat niet eens zien dat hij er mee geld heeft verdient niet doen dus!!

 3. Ik ben van de week gestart met het pakket internetgeheimen.com. ik moet jullie zeggen zijn materiaal zit goed in elkaar en is zeker leerzaam als je niet bereid bent om zelf alles via het internet te vergaren. Wel moet ik bekennen dat het lastig is om goede domeinen te registreren om de manier die JP uitlegt omdat deze techniek uiteraard bekend is bij vele bedrijven. Ikzelf zit er ook aan te denken om daarom over te stappen op mobielgeheimen.com, wellicht dat deze markt beter loopt.

 4. Ik heb de cursus zojuist bekeken, deze markt is jong maar de verdiensten zijn nooit hoger als bij de orginele deskop marketing, daar verdien je toch uiteindelijk je geld mee. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken twijfel nog of ik het koop of niet :P

  gr Paul

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge