dec
16
2011

Mobiele website

Mobiele website : nu starten?

Op dit moment worden er meer Smartphones verkocht dan vaste PC’s, er zijn reeds zo’n 4 maal meer mobiele toestellen dan vaste computers.
Verwacht wordt dat er rond 2013 meer mobiele internet gebruikers zullen zijn dan pc internet gebruikers.

Met de nieuwe generatie smartphones kan vrijwel elke website bekeken worden. Wanneer je website echter niet aangepast is voor mobiel gebruik is de kans groot dat deze niet goed wordt weergegeven of dat de laadtijd zo hoog is dat je bezoekers afhaken.

Hoog tijd dus om in deze markt in te stappen en werk te maken van je mobiele website.
Let erop dat de regels voor de mobiele website anders zijn dan bij een ‘gewone’ website, zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met een kleine, variabele schermgrootte. Bovendien is de ondersteuning voor cookies onbekend, is het gebruik van CSS beperkt en zijn uiteraard de verbindingssnelheden laag.

Zoek je een betrouwbare partner voor je mobiele website, kijk dan zeker eens bij mobilewebhost.nl.

mobiele website

mobiele website

Binnen 10 minuten kan je je mobiele website reeds aanmaken!
Met de online editor voeg je heel eenvoudig pagina’s, content en foto’s toe. Tevens kan je google analytics,verscheidene templates, evenementen en coupons integreren. Deze laatste 2 zorgen voor een unieke interactie met je gebruikers.
Uiteraard kan je gebruik maken van de nodige social media tools om in contact te blijven met je bezoekers.

We hadden het al eerder over de nieuwe cursus van JP: mobielgeheimen. Dit is de allernieuwste cursus van JP,wat er nog eens op wijst dat dit hét moment is om te starten met je mobiele website.
Niet alleen kom je tegemoet aan een hele markt aan (potentiële) bezoekers, je bereikt ook een hele markt aan online inkomsten.
Maak dus niet dezelfde fout als ik en vele anderen, door te laat te reageren op nieuwe opportuniteiten, en bekijk alvast de demo van mobilewebhost.nl

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge