jul
9
2012

MiljonairsModel ervaring

Miljonairsmodel ervaring: wij testten deze cursus van Casper Camps

Casper Camps valt op zijn website meteen met de deur in huis: Verdien met deze cursus minimaal €274 per dag!
Een wel erg mooie belofte als je het ons vraagt, minimaal betekent dat je zeker niet minder gaat verdienen, toch?
Internetmarketingweblog nam een kijkje achter de schermen en geeft hierbij een volledig verslag over de inhoud van deze nieuwe cursus.

We introduceerden de cursus van Casper Camps reeds in een eerder bericht. Inmiddels hebben wij de inhoud van de cursus voor jullie bekeken.

Lid worden van het MiljonairsModel: selectieprocedure

Casper doet er redelijk geheimzinnig over; niet iedereen zal zomaar de sleutel tot een miljonairsleven in handen krijgen. Met de aankoop van het ‘introductiepakket’ van 50€ ben je dan ook niet verzekerd van een tichet voor het miljonairsmodel. Casper wil hiermee de nieuwsgierigen weghouden uit zijn programma dat enkel voorbehouden is voor wie echt de wilskracht heeft om een miljonairsleven te gaan leiden.

Na aankoop van het introductiepakket ontvang je 13 vragen in de mailbox.

Enkele van deze vragen zijn:

 • Ben je een gedreven persoon?
 • Zie je jezelf als een snelle leerling?
 • Kun je goed gecoacht te worden of sta je daar niet voor open?

Je kan je uiteraard voorstellen welke antwoorden Casper wil zien op deze vragen waardoor je de selectie eenvoudig kan manipuleren.
Naar onze mening is deze ‘selectieprocedure’ dan ook eerder een poging om het miljonairs model een exclusief karakter mee te geven.

Kostprijs cursus MiljonairsModel

Je betaalt dus €50 om aan de ‘selectieprocedure’ deel te nemen. Eens je geslaagd bent zal je echter nog een inbreng moeten doen om aan het MiljonairsModel deel te nemen. Kostprijs: 150€ per maand, je kan je lidmaatschap wel op ieder moment opzeggen.

De inhoud van de cursus Miljonairsmodel

De inhoud van de cursus is opgebouwd uit 3 ‘fases’. Casper raadt je aan om pas aan de slag te gaan met de tweede fase wanneer je voldoende geld verdient met de eerste fase.

fase 1

Geen kernfysica in deze fase: Casper legt je in zo’n 30 video’s uit hoe je zijn product kan gaan promoten. Gelukkig maak je er niet alleen Casper rijker mee maar ook jezelf: je verdient namelijk per verkoop van het introductiepakket €30.
Wanneer dit lid dan ook nog de inbreng van €150 doet om deel te nemen aan het miljonairsmodel ontvang jij hierop €100.

Jouw verdiensten:
€30 per aangebracht lid + €100 per maand. Deze €100 krijg je elke maand opnieuw zonder extra inspanningen.

Casper rijkt je de nodige instrumenten aan om zoveel mogelijk pakketten te verkopen, hij geeft je informatie over online promotietechnieken als

 • doorverwijsdomein
 • email handtekening
 • major blast
 • facebook & youtube promotie ..
 • youtube ‘stick tactic’  en veel meer

Tevens doet hij verschillende offline promotietechnieken uit de doeken als

 • scheurposters
 • kanskaartjes
 • qr codes

Enkele van de voor ons interessantste video’s zijn op dit moment jammer genoeg nog niet beschikbaar: PPV, media buy promotie en nog enkele andere. Casper wil uiteraard zijn content de komende weken nog aanbieden zodat de cursus interessant blijft voor zijn leden.

Wellicht heb je in google reeds gezocht op de term ‘Miljonairsmodel’. Je ziet dan ook meteen dat de leden van Casper zijn advies ter harte hebben genomen, je wordt namelijk overspoeld met websites over deze cursus. De ene uiteraard nog meer lauwerend dan de andere.
Een mooie zet voor Casper Camps dus, die meteen een hoop naambekendheid creëert voor z’n eigen product. Echter is het ook voor de leden een lucratieve zaak wanneer je de verdiensten er nog even op na gaat; €30 + €100 in de eerste maand en alle daaropvolgende maanden.

De technieken die Casper jou leert zijn uiteraard efficiënt, hij heeft er dan ook alle baat bij dat jij zoveel mogelijk verkoopt.

fase 2

In deze fase wordt jou uitgelegd hoe je nog meer geld kan gaan genereren met affiliate marketing en hoe je bezoekers genereert naar je affiliate producten.

In deze fase zijn reeds enkele video’s beschikbaar over het uitkiezen van een goed affiliate programma en vooral waar je deze kan vinden.
De video’s over ‘traffic generation’ zijn op dit moment jammer genoeg nog niet beschikbaar.

fase 3

Deze fase gaat over het creëren van een eigen product dat je op jouw beurt in de markt kan gaan brengen en monetizen.
Casper heeft hier uiteraard al enige ervaring mee en vertelt jou over verschillende technieken als

 • prijs aanbod techniek
 • educatie promo techniek
 • after burner promo techniek

en nog enkele andere technieken om van jouw product meteen een topverkoper te maken.

Extra verdiensten door een deel van je winst te beleggen

Hoewel eerst gecommuniceerd werd door Casper dat er een extra mogelijkheid zou zijn om een deel van je winst veilig te beleggen en zo meer inkomsten te genereren is hiervan jammer genoeg nog niets terug te vinden in het ledengedeelte.

Conclusie miljonairsmodel ervaring

 1. Casper gebruikt enkele technieken die de nieuwsgierigheid naar zijn product moeten aanwakkeren. Zo is het programma ‘exclusiever’ dan andere cursussen, hoewel we ons niet kunnen inbeelden dat hij reeds iemand toegang tot de cursus geweigerd heeft.
 2. Het videomateriaal dat op dit moment reeds beschikbaar is in het ledengedeelte is uitgebreid en in tegenstelling tot andere cursussen wordt er bijvoorbeeld ook ingegaan op offline promotietechnieken. Feit is natuurlijk wel dat hieraan vaak extra kosten verbonden zijn en dat ze pas efficiënt zijn als je ze toepast zoals Casper je dat leert.
 3. Dit is geen manier van online geld verdienen die we nog niet kenden. Het is affiliate marketing met een mooi verdienmodel.
 4. De cursus is heel populair en heeft in enkele weken een paypro score van meer dan 170. Er wordt dus al veel geld verdiend door de leden van het miljonairsmodel.
 5. Benieuwd naar onze verdiensten? Dit product bracht ons na een introductie meteen €570 op, waarvan €300 elke maand terugkomt.

Zelf een miljonairsmodel ervaring? Laat je berichtje achter onder deze blogpost!
Benieuwd naar de website? Bezoek hier de website van het miljonairsmodel

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

40 comments on “MiljonairsModel ervaring

 1. zo wat ben ik blij dat ik ”maar” 50 euro weggegooid heb dan.
  No way dat ik nog eens 150 euro ga betalen.

  En sjezus de video is echt te belachelijk voor woorden.

 2. Je kan toch ook zelf gewoon een website opzetten met een goede term en los van het programma lid te zijn gewoon via paypro het product promoten? Dit levert je gewoon sales via paypro op en zodoende zit je nergens aan vast of zie ik dit verkeerd?

  • Uiteraard kan je het programma ook promoten zonder dat je lid bent .. Als niet lid kan je dan natuurlijk wel niet de informatie uit de cursus volgen.

 3. Let op! Al je persoonlijke gegevens worden gedeeld op whois.domaintools.comDit gebeurt als je dus lid bent van miljonairsmodel en vervolgens een eigen domeinnaam aanmaakt zoalsCasperCamps je verzoekt te doen om zo geld te verdienen. Ben inmiddels geen lid meer want je mieter zowat fulltime tijd insteken wil je wat verdienen. En geloof me dat is geen miljoen. OPLICHTING! MIJN GEGEVENS ZOALS ADRES, NAAM, ACHTERNAAM TELEFOONNUMMER EN DAT IK DUS MILJONAIRSLID BEN STAAN OP HET INTERNET VOOR EEN IEDER ZICHTBAAR. Inmiddels geen lid meer van deze oplichting maar mijn gegevens staan op het internet! voor een ieder zichtbaar. Wat kun je hier tegen doen? Dit is toch in strijd met de wet op privacy?

  • Hey Nes,
   dit heeft niets te maken met de cursus miljonairsmodel, wel met je hosting.
   Wanneer je een website/domeinnaam registreert worden deze gegevens kenbaar. Echter bestaat er vaak ook een optie om deze te verbergen. Daarvoor moet je bij je host ten rade gaan.

 4. 2% PERDAG Is dus ongeveer 700% per jaar

  get real.
  Di is ONZIN
  Een beetje goed doordenken elk persoon met een klein beetje verstand zal doorheben dat dit soort onzin niet uit kan
  Casper is best slim
  Hij kan gebakken lucht verkopen en HIJ zal er best en goed inkomen aan overhouden

 5. Vreemd, in de kennismakingsvideo van deze heer, zegt hij: echt, het is 100% gratis, vul je naam en email in en je krijgt alle informatie.\\Vervolgens is het : voor 50euro dit, en voor 150 euro dat……………………..

  wegwezen hier!

 6. Heel slim hoor die casper camps ,dat hij precies weet hoe hij geld verdiend met de  affilliate marketing dat is wel duidelijk .
  En als je dat ook wil leren ,denk ik als je hem betaalt zal hij je vast alle tips en trucjes om ook met  affilliate marketing geld te verdienen ,maar hij koppelt er gelijk een pyramide systeem aan om zelf nog meer te verdienen (heel slim ,want iedereen is er natuurlijk vol over want als andere mee in zee gaan verdien je weer meer geld ,en in het bijzonder MIJNHEER CAMPS !!!!!!!!!!!! Tip van mij struin het internet af ,google vul clickbank in en lees zoveel mogelijk ,youtube (waar ik veel aan heb gehad zijn de video’s van ene lisa ,vergt wat tijd en doorzettingsvermogen (net als camps heeft)maar er valt inderdaad veel geld te verdienen met de affilliate marketing .

  Gr en succes

 7. Ik heb toch nog even wat vragen:

  als ik het goed begrijp moet je dus ervoor zorgen dat mensen op jouw link klikken, zodat het Miljonairsmodel gepromoot wordt en jij geld verdient?

  En de kosten om hieraan deel te nemen:
  €50 + €150,- per maand?

  • Niet helemaal, je kan inderdaad het product zelf gaan promoten. Wanneer jij het product verkoopt aan 3 mensen dan heb je je investering terugverdiend voor zolang je referrals lid blijven.
   Belangrijker is wel dat je al wat je aangeleerd wordt op eender welk product kan toepassen, je kan dus een volledige internet business opzetten waarbij je helemaal niet het miljonairsmodel hoeft te promoten. Het is dus vooral een cursus over affiliate marketing.
   De bedoeling van Casper met het ‘maandelijks lidgeld’ is het spreiden van de kost van je investering. In plaats van in 1 maal €XXXX te betalen voor het product, betaal je het maandelijks, met als voordeel dat je er kan uitstappen wanneer je wil.

   • links verwijderd.
    Het is zeker en vast toegestaan om een linkje te posten naar een pagina met relevante informatie (dat verwachten we ook als we jouw post lezen) maar we gaan geen links plaatsen die meteen doorlinken naar je affiliatelink.

 8. hoi allemaal
  sinds een paar weken zat ik te denken,hoe kom ik aan meer geld,zodat ik makkelijker mijn rekeningen kan betalen.
  dus ik op zoek op marktplaats,om er wat bij te gaan doen.
  toen kwam ik bij het miljionars model uit
  ik eerst alles goed door gelezen,in wat je op dat moment te lezen krijgt.ik toch maar steeds twijvelen zal ik het doen of niet?
  toch maar eindelijk gedaan en 50euro betaald,toen die vragen beantwoord,en ja ik was om het zo maar te zegen aangenomen
  ik vol spanning,dacht ik nu word het wel spannend hoor,en wat zal het precies nou inhouden wat me te wachten staat,
  want laten we nou eerlijk zijn mensen.
  je weet nog natuurlijk hellemaal niets of niks waar aan je nu bent gaan deelnemen?
  dat word dus pas duidelijk na dat je bent goed gekeurd en die 150euro hebt over gemaakt,
  pff dacht ik met mijn laaste geld toch maar hopen dat ik hier goed aan gedaan heb.

  na alles stap voor stap volgens casper zijn intro filmpjes te hebben gezien,en alles stap voor stap te gedaan te hebben
  en 3 domein namen gekocht dagt ik echt schit wat heb ik nu gedaan,want dat word je eerst niet verteld natuurlijk,je hebt geen acount nodig,geen website nodig enz enz
  dus dagt ik nu echt van waar ben ik aan begonnen en dat is jammer dat het zo moet gaan.

  maar ja ik weer bij mijn zelf denken,van ik ben geen opgever wil het toch proberen,maar na alles stap voor stap tehebben gedaan loop ik steeds vast
  het is voor mij niet duidelijk wat er nu precies de bedoeling is.
  ik ben nu bij de laaste opdracht en dat is om zou veel mogelijk aan mensen via de mail jou verhaal te sturen,en dan ja dan kom ik er niet meer uit
  dat vind ik nou best jammer dat je alles gedaan hebt en de bijbehorende dingen via internet hebt aangeschaft zoals domein enz.
  er geen vidio uitleg is van de volgende stap wat er dan de bedoeling is,en hoe je je geld dan nu kan gaan verdienen.

  ik zelf weet het nu niet meer
  en zelf ben ik niet handig met een pc weet hoe ik een mail moet sturen en hoe ik op google kom,maar daar blijft het ook bij

  zijn er mensen die mij kunnen of willen begleiden
  of kunnen helpen want ik weet het niet meer heb vanaf gister tot op heden al bijna 10u erop zitten

  het is gewoon jammer dat bepaalde dingen niet eerlijk vooraf word vermeld aan de mensen die lid willen worden
  hoe het in zijn werk gaat
  en wat je moet aanschaffen
  want er zijn onder deze mensen die voor deze mm
  werken
  helle slime geleerde/of niet gescholde onder ons
  en daar kunnen mensen toch problemen mee krijgen als ze het toch willen doen voor hun toekomst.

  ik zelf ben geen domerik hoormaar zeg nou zelf
  thuis leren zonder enige cursus of wat dan ook is jammer
  ik zelf personlijker had het wel leuk gevonden als er voor ons als lid een school of prive cursus was

  nou ik ga maar weer eens veder en wens iedereen heel veel sucses toe
  voor me zelf zet ik het effe in de kast want ik kan niet veder meer loop vast,

  mvg jamaica

 9. Dag allemaal,

  Ik ben Marjolein en ik ben vanaf het begin al lid van het Miljonairsmodel. Ik wilde even reageren op wat Leontien hier over mij zegt. Haar bericht dateert van juli jl. en ik hoop dat ze inmiddels wat wijzer is geworden. Het verhaal over het gebruik van cookies (en hoe het werkt) kennen alle affiliate/internetmarketeers natuurlijk al lang en breed. Iedere affiliate weet dat hij/zij commissie krijgt als er geklikt wordt op links, en Leontien, nogmaals, het is heel normaal dat als je als affiliate uitlegt dat als mensen klikken op links onder videos jezelf commissie ontvangt. Daarom moeten mensen weten hoe dit gebeurt, nl. d.m.v. cookies. Een uitleg hierover is heel legaal en eerlijk, hier is niets bijzonders of ‘onethisch’aan. Maar goed, jouw reactie dateert van juli toen je nog maar net in het MM stapte. Ik ga ervan uit dat je het nu begrijpt. Al op Amerikaanse websites gekeken van affiliates ? Daar wordt bij iedere videopresentatie over een produkt ALTIJD aan het eind gezegd dat cookies geleegd dienen te worden. Als mensen niet willen dat de presentator/affiliate commissie ontvangt, dan moeten ze weg gaan en naar andere videos zoeken over dat produkt en daar dan op die links klikken. Het is net zo normaal dat als klanten in mijn offline winkeltje komen, er iets kopen en ik eraan verdien. Het zou juist niet normaal zijn als mensen in mijn winkeltje iets kopen en mijn buurman in de winkel ernaast eraan verdient. Begrijp je nu ?
  Overigens is het Miljonairsmodel een prima programma, net als ieder andere cursus op het gebied van internetmarketing. Er bestaan veel duurdere programma’s. Je leert er stap voor stap wat je moet doen om te leren hoe je kunt verdienen met internet. Ik heb van Casper inmiddels al zeer veel geleerd. Succes allemaal en hartelijke groet van Marjolein M.

 10. Ik dacht eerst even dat dit een onafhankelijke blog is, maar de blog staat natuurlijk niet voor niets vol met Links naar het MILJONAIRSMODEL.
  Ik heb zojuist afgezegd bij MM omdat dit een papegaaienmodel betreft, waar leden elkaar met trucjes proberen klanten ten kosten van andere leden te werven.

  • Hey Doris,
   wij trachten inderdaad een objectieve kijk te geven over de producten. Uit de toon in dit topic kan je vast opmaken dat we niet onverdeeld enthousiast zijn maar het product van Casper is wel winstgevend voor verschillende van zijn leden .. dat is nu eenmaal een feit. Als bezoeker staat het je dus vrij deze mogelijkheid links te laten liggen of toch een kijkje te nemen.
   Het is goed dat je kritisch bent en het staat je vrij je bedenkingen te maken bij het feit dat we links plaatsen naar de verschillende producten die we bespreken, maar het valt me wel op dat je tegelijkertijd zelf het product van Casper promoot bij je url die je hier opgeeft wat me dan weer de indruk geeft dat je het product niet helemaal afgezworen hebt ;)

  • Doris, ik heb opgezegd omdat ik een week iemand had warm gemaakt
   en die werd doodleuk bij een ander geparkeerd. Scheelt je 100 euro per maand. Hoezo beweert Marjolein hierboven dat de buurman niet verdient met producten uit mijn winkel? ammehoela. Verder staat Camps bekend als internetoplichter. Dat wist ik niet, anders was ik er nooit aan begonnen. Mijn advies, gewoon niet doen.

 11. Wat een afschuwelijk product is dit miljonairsmodel.nl Bij het zien van het promofilmpje alleen al, gingen bij mij alle alarmbellen rinkelen.

  Ik vind het gaaf als newbies waarde kunnen creeeren en door meer over internetmarketing te leren geld kunnen verdienen met hun EIGEN informatieproducten.

  … En tuurlijk, het is handig als iemand je iets kan leren over hoe je eigen producten kunt marketen.

  Maar miljoniarsmodel.nl is weer het volgende ‘snel geld verdienen’ ‘model’ … zucht…

  En de “vragenlijst” die mensen eerst krijgen is een psychologisch verkoop trucje om mensen in gedachten overal “ja” op te laten zeggen waardoor ze in een bepaalde mindset kwetsbaar worden voor de verkoop van het ‘model’.

  “Wil jij ook in 5 minuten een triljoen biljoen euro verdienen ?”

  *********************
  leuke site trouwens hier, i’ll be back !

 12. Dit is niets anders dan een piramidespel. Je moet anderen ervan overtuigen om ook in te leggen, dan krijg jij geld van die mensen, van de mensen die zich weer via hen inschrijven etc. Een piramidespel dus, verboden bij wet.

 13. ..

  mijn nieuwsgierigheid werd ook gewekt,maar dit doet mij verdomd veel denken aan het pyramidespel waar ik ooit veel geld door kwijt ben geraakt….geld verdienen ok….maar niet over de rug van een ander…dan maar liever minder…

  • In de gewone wereld is het leven hard maar in de zakenwereld gelden de wetten van de jungle, doden of gedood worden. m.a.w. de concurrentie verslaan of zelf verslagen worden. Daar is niets mis mee en dat noemen ze natuurlijke selectie. Mensen zoals Casper zijn er altijd geweest alleen heeft het internet het wat grootschaliger en gemakkelijker gemaakt. Op radio, tv en in de gedrukte media wordt ook reclame gemaakt voor de meest uiteenlopende producten en hiervan weet iedereen dat daar, op zijn zachtst gezegd, sterk overdreven wordt maar toch koop je hun producten. wat Casper aanbiedt is in weze niet anders. Zelf zal ik het niet gaan doen maar dat wil niet zeggen dat het niet kan werken of dat het onethisch zou zijn.

 14. Vandaag een webinar bijgewoond van Casper Camps. Zelf was ik enorm sceptisch, maar ik geloof wel dat dit werkt. Je krijgt goede informatie hoe je zelf ls internetmarketeer aan slag kunt en op een steeds hoger niveau kunt opereren. Casper legt het in elk geval erg duidelijk uit en gaat in op alle vragen. Ik vond het heel leerzaam in elk geval.

   • Ik heb gisteren het MM aangeschaft voor bijna 50 euro.
    STOM! Ik wist toen nog niet dat ik ook nog eens 150 euro pm moest gaan betalen om lid te worden van de speciale MM club. Ik heb spijt als haren op m’n hoofd! want dat kan ik nooit betalen per maand.
    Ik heb ze gemail maar terug betalen hó maarr! Terwijl Deze Casper dat toch duidelijk in zijn promotie filmpje zegt. Je geld terug zonder, reden of vragen!
    Stom dat ik daar ingetrapt ben, had eerst even moeten googelen…

     • Hoi Pieter,
      Ik heb een hele onplezierige mail wisseling gehad met de medewerkster van dit bedrijf om te proberen mijn geld terug te krijgen. Toen zij mij echt duidelijk had gemaakt dat er geen spake van was dat ik mijn terug zou krijgen heb ik haar geschreven dat ik mijn ervaring met hun “bedrijf” ook op het internet zou delen. Dat zag zij als een “bedreiging en ze deelde mij dan ook mede dat ze dan ook aangifte zouden doen bij de politie, indien nodig. Wie bedreigt nou wie vraag je je dan af…..maar goed, ik ben er dan ook klaar mee, ik wil niks met dit soort mensen en hun agressieve manier van doen te maken hebben…Ik begrijp niet dat dit soort mensen nog toegang tot het internet hebben en gewoon hun gang kunnen gaan…
      De enige troost die ik heb is dat ik nu ondertussen weet dat ik niet de enige ben…..
      Bedankt voor je reactie, maar nog een mailtje gaat het dus niet worden helaas…..

  • Ik vraag mij iets af.

   Is er iemand die het miljonairs model heeft gevolgd die de informatie gebruikt om iets anders dan het miljonairs model te promoten?

   Of leer je alleen maar hoe je zoveel mogelijk berichten de wereld in moet knallen om dit product te verkopen?

   • Ik wilde de informatie gebruiken om iets anders dan het miljonairsmodel te promoten. De info in fase 1 bevatte niet heel veel nieuws voor mij, behalve de offline promotie, maar die had ik zelf ook wel kunnen bedenken. Ik heb me hiervoor ook al aardig verdiept in affiliatemarketing, dus voor de leek staat hier aardig wat info op. Affiliatemarketing wordt verder behandeld in fase 2, maar dit is niet erg op Nederland gericht. Jammer. Verder vind ik het een groot gemis dat nog lang niet alle videos klaar zijn, zowel in fase 1, 2 als 3. Ik denk dat dit de truc is om mensen langer aangemeld te laten blijven. Ik heb maar weer snel opgezegd en dat is netjes afgehandeld.
    Tip: Als je miljonairsmodel wilt volgen, dus als je het nog niet hebt aangeschaft, ga dan eerst naar Paypro en meld je daar aan. Je ziet dan vanzelf wel waarom dit handig is.

 15. Niets meer en niets minder dan affilliate marketing dus waarbij je ook nog eens 150! euro per maand moet betalen voor het lidmaatschap en anderen erin moet luizen. Ben benieuwd naar het aantal afmeldingen. Die video’s zullen ook wel niet nieuw zijn maar weer uit de oude doos gehaald en opgepoetst…

 16. Moet toegeven zit wel een slimme marketing techniek achter dit product.
  Heb niet alles gelezen en gehoord wat hij in zijn filmpjes zegt voor de promotie van het product. Maar word hier wel aangegeven dat je voor die 50 euro nog niet helemaal toegang tot het product hebt?!

  Helder bericht!
  Wilco onlangs geplaatst..7000 euro per dag aan renteMy Profile

 17. Af en toe kijk ik nog wel eens naar het internetmarketingweblog.
  Het doet me deugd dat deze website in handen is gekomen van een echte internet marketeer.
  Keep up the good work!

  • Hey Soboer!
   Bedankt voor je berichtje, heel fijn om te horen!
   Ik onderhoud deze website met heel veel plezier en leer vooral zelf nog heel wat bij :)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge