dec
16
2012

meer volgers op twitter

Meer volgers op twitter nodig?

Meer volgers op twitterWelke manier van online geld verdienen je ook kiest, social media is er in veel gevallen een onderdeel van aangezien het dé manier is om snel eensgezinde mensen (klanten!) te bereiken.
Voor enkele van mijn projecten ben ik al geruime tijd de sociale weg ingeslagen. Echter, bij dit weblog, bleef het lange tijd bij een linkje naar m’n twitter en facebook pagina en werd er verder geen aandacht aan besteed.
De weinige inspanningen resulteerden dan ook in een logisch resultaat, zo kende m’n twitter account tot vorige week (begin december 2012) zo’n 30 twitter volgers.

Wie nu naar m’n twitter account kijkt ziet dat dit aantal inmiddels mooi toegenomen is – gemiddeld met zo’n 35 volgers per dag.
En het leukste van al? Het zijn allemaal geïnteresseerde volgers, echte accounts en het gaat allemaal op de automatische piloot!

Wil jij meer volgers op twitter? Dan heb ik goed nieuws voor jou.

Ik gebruik namelijk een heel handige tool die ik eigenlijk al veel langer kende.. Alleen had ik niet de tijd/moeite genomen om het meteen te proberen en had ik dus geen besef van de kracht van deze tool.
Heb je wel eens gedacht om twitter volgers te kopen? Vergeet dat dan meteen!

Het aankopen van twitter volgers biedt namelijk heel weinig meerwaarde:
- de volgers zijn vaak internationaal. Spreken zij jouw taal? Zijn zij jouw doelgroep?
- de accounts van de volgers zijn vaak inactief
- koop je wel ‘echte volgers’ dan is de kans groot dat ze niet geïnteresseerd zijn in jouw website/product
- Prijs/kwaliteit ben je over het algemeen dus duur uit

Voor meer  volgers op twitter kijk je beter naar de tweetadder software:
- echte volgers
- volgers die interesse hebben in jouw product
- volledig geautomatiseerd (van volgen, ontvolgen, berichten sturen tot het versturen van tweets)
-  benader twitter volgers van je concullega’s

Ik zal binnenkort een korte post wijden aan het instellen van deze geweldige software zodat ook jij meteen kan starten met kwalitatieve volgers binnen te halen.
Kan je niet wachten? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Ondertussen doet de software z’n werk, het beste bewijs? M’n twitteraccount.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge