mrt
29
2015

Masterfunnel review

Masterfunnel is een nieuwe internet marketing videocursus van de hand van Natalie van Scheltinga. Wij kregen als een van de eersten toegang tot het ledengedeelte, in deze review lees je onze ervaring.

master funnel - Natalie van ScheltingaHet is fijn om opnieuw een cursus van Natalie te mogen reviewen, Natalie is namelijk een erg succesvolle internet marketeer wiens internet business haar inmiddels de kans heeft gegeven om met haar hele hebben en houden naar Lanzarote te verhuizen. Van daaruit blijft ze werken aan haar full time internet business en blijft ze haar kennis delen. Zij leeft de lifestyle waar heel wat mensen naar streven en waar zelfs heel wat zelfverklaarde guru’s jaloers op zijn.

Je hebt vast wel eens een product gekocht van zo een guru, die beweerde je leven drastisch te gaan veranderen met de kennis die hij je zou geven. Bij nader inzien bleek die kennis waardeloos en gaf de verkoper niet thuis bij vragen of klachten. Dan is het een hele geruststelling om te weten dat je nu investeert in een cursus van een marketeer die zelf leeft van haar kennis en die erg toegankelijk is voor vragen, advies en feedback.

Ga meteen naar de cursus of lees verder.

Materfunnel review: de inhoud

De naam masterfunnel geeft goed weer waar het in deze cursus precies om draait; het opzetten van een sales trechter (funnel) die jou helpt om online geld te verdienen. De bedoeling van zo’n funnel is om je salesproces grotendeels te automatiseren waardoor je heel wat tijd bespaart. Tijd die je kan spenderen aan je gezin of hobby’s, of het verder uitbouwen van je business. Het is dé methode om van ‘uurtje factuurtje’ naar een deels passief inkomen te gaan.

Wat je uiteindelijk gaat verkopen is een product, niet als affiliate, maar een eigen product, al dan niet digitaal. Dit schrikt je wellicht wat af maar Natalie geeft in de cursus enkele duidelijke voorbeelden van hoe ook jij makkelijk een eigen product maakt waar heel wat mensen geld aan willen uitgeven. Het voordeel is dat je met een eigen product veel meer in de hand hebt en veel groter kan gaan schalen.

De videocursus doet het hele proces van het opzetten van de funnel en maken van het product uit de doeken:

Introductievideo

Deze eerste video helpt je om je focus goed te stellen en brengt je in de juiste mindset om te starten met het opbouwen van je internet business.

module 1 – masterfunnel (10 video’s)

In dit hoofdstuk ontdek je de tools die je nodig hebt en hoe je je masterfunnel precies opzet, gaande van het inrichten van een verkoopspagina tot het instellen van een geautomatiseerde reeks e-mails. Ook inhoudelijk helpt Natalie je op weg, zo leert ze jou wat je precies wanneer moet gaan mailen en welke e-mail onderwerpen het bijvoorbeeld erg goed doen.

module 2 – masterprofits (4 video’s)

In deze module leer je hoe je eenvoudig je eigen product maakt en succesvol in de markt zet. Geen vage theorieën maar een concreet stappenplan waarbij Natalie je voldoende tips geeft rond welk onderwerp jij je product kan gaan maken. Ook al denk je dat je niet de nodige kennis hebt om een product te maken, deze module overtuigt je van het tegendeel en vertelt je meteen op welke manieren je je product kan gaan vermarkten.

module 3 – mastertraffic (7 video’s)

Net als in een offline winkel is het bij je online verkoopspagina van belang dat er een goede stroom aan kooplustige bezoekers langskomt. In deze module leert Natalie jou hoe je (gratis of betaald) verkeer stuurt naar je pagina, via heel wat verschillende kanalen. Het blijft hierbij niet bij de gekende adwords en facebook maar ook verschillende andere bronnen als shopwiki en admarkt worden toegelicht. Een erg waardevolle module wat ons betreft, aangezien er verkeersbronnen besproken worden die we zelf op dit moment nog niet gebruiken.

module 4 – mastertactics (5 video’s, extra video’s volgen)

Deze module wordt steeds aangevuld met nieuw materiaal over uiteenlopende, geavanceerde technieken. Ook wanneer je business eenmaal staat vind je hier de nodige inspiratie om nog net die stap verder te gaan om je omzet te vergroten.

Ga naar de masterfunnel website

Masterfunnel videocursus: onze mening

De masterfunnel cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderde internet ondernemers en omvat het gehele traject van het opzetten van een online business en doet dat tot in detail. Je vergaart in enkele uren kennis waar je normaal gezien enkele jaren over zou doen en niet onbelangrijk; je krijgt de kennis overgebracht van iemand die zelf dag in dag uit deze kennis in praktijk zet. Natalie geeft het in de eerste video aan als de fout die de meeste (beginnende) internetmarketeers maken: ze blijven cursussen bijkopen en kennis zoeken op het internet omdat ze het idee hebben dat ze te weinig kennis hebben.
Laat me alvast wat vertellen; Natalie vertelt in de introductievideo dat zij zelf ook het idee heeft dat ze nog kennis mist … maar ze gaat wel aan de slag met de kennis die ze heeft en dat heeft haar reeds een heel eind gebracht, toch?

Bekijk snel de introductievideo in het ledengedeelte en laat je zelf inspireren!

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

3 comments on “Masterfunnel review

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge