aug
18
2014

Magische mails ervaring

magische mails videocursusMagische mails is een product van Natalie van Scheltinga Van Expeditie Internet. Natalie blogt zoals ze het zelf omschrijft over haar ‘ontdekkingsreis als internet ondernemer’, en dat met een female touch. Tijdens die ontdekkingsreis kwam ze er al snel achter wat vrijwel alle succesvolle internetmarketeers gemeen hebben; zij hebben allen een uitgebreide mailing lijst.
De kennis die zij in de loop der jaren opgedaan heeft met betrekking tot e-mail marketing en listbuilding heeft zij gebundeld in een cursus, Magische mails. Wij kregen toegang tot de cursus magische mails om er een review aan te wijden.

Magische Mails review

Magische mails review: inhoud van de cursus

Magische mails is een videocursus die bestaat uit 3 modules, een Facebook module en een Bonus module. De volledige inhoud van de cursus is als volgt opgebouwd:

Magische mails module 1

 1. Introductie
 2. Wat is een lead capture pagina
 3. Hoe maak je een lead capture pagina
 4. Tekst voor lead capture pagina

Magische mails module 2

 1. Domein en hosting
 2. WordPress en plugin installeren
 3. Paypro account aanmaken
 4. Getresponse uitleg en setup

Magische mails module 3

 1. Lead capture pagina opbouwen
 2. Lead capture pagina URL instellen
 3. Email schrijven
 4. Autoresponder klaarzetten

Magische mails – Facebook methode

 1. Introductie
 2. Opbouw Facebook Advertentie
 3. Facebook Training Webinar
  - waarom adverteren?
  - Newsfeed advertentie voorbeelden
  - Opbouw en doelgroep
  - Typen advertenties
  - Snel Geld techniek
  - Case study
  - Vragen
 4. Facebook fanpage maken
 5. Advertentie maken in Ads Manager
 6. Advertentie maken in Power Editor
 7. Advertentie aanpassen in Power Editor
 8. Facebook Regels

Magische mails – Bonus

 1. Social media bonus
 2. Marketing ideeën
 3. Winactie Webinar

Magische mails review

De cursus is geschikt voor de beginnende internet marketeer omdat Natalie je bij de hand neemt doorheen het gehele proces van listbuilding, van het opzetten van de lead capture pagina, keuze van je mailing provider tot het klaarzetten van je automatische mails. Ook de inhoud van die mails wordt besproken, wat zeer waardevol is aangezien andere cursussen vaak deze stap niet bespreken. De inhoud van je mails is cruciaal, de copywriting tips die Natalie geeft in de cursus magische mails zijn dan ook erg waardevol.

Nog een stap die andere cursussen vaak niet bespreken is hoe je nu effectief bezoekers stuurt naar je lead capture pagina.  Module 4, de facebook methode, is daar helemaal aan toegewijd. Hier leer je hoe je snel je lijst opbouwt met potentiële klanten.

Heb je helemaal geen idee wat je eigenlijk wil verkopen? Ook daar heeft Natalie aan gedacht; in de bonus video marketing ideeën geeft ze tips over het opzoeken van winstgevende niches.

Onze ervaring met Magische Mails

Het fijne aan deze cursus is het feit dat alle nodige stappen voor het opbouwen van een mailing lijst besproken worden. Je hebt na het volgen van de online cursus niet het gevoel dat je nog kennis ontbreekt om te starten, wat bij andere cursussen vaak wel het geval is.
Daarbovenop is Natalie een heel aangenaam persoon, die je eenvoudig kan bereiken via facebook. Heb je vragen over de inhoud van de cursus, dan zal ze die graag via de chat beantwoorden.

Wij hopen dat je deze Magische Mails review waardevol vond, deel zeker jouw ervaring als comment onderin dit bericht. Meer weten over Magische Mails? Lees er meer over op de website van Natalie.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

One comment on “Magische mails ervaring

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge