jan
12
2012

Jouw wordpress blog voor mobiele gebruikers

We hadden het al eerder over de opkomst van mobiele websites en waarom je in deze evolutie niet mag achter blijven.

Voor wie een wordpress blog bezit is er een interessante wordpress plugin die jouw blog omtovert naar een mobiele website / app binnen een paar seconden.
De wptouch plugin bestaat in een beperkte gratis versie en een betaalde versie.

wptouch

wptouch screenshot

wptouch

Deze plugin is beschikbaar vanaf de wordpress plugin pagina.
(Vanuit je WP admin pagina: Nieuwe plugin – zoeken op wptouch – installeren – activeren – standaard instellingen doorlopen)

Wptouch maakt automatisch een mobiele versie van jouw website, met de look van een app.
Het allerleukste aan deze plugin is dat je er geen omzien naar hebt: eenmaal omgezet blijf je gewoon je blog vullen zoals je dat eerder doet. Wptouch zorgt er dan voor dat alle afbeeldingen, video’s, quotes etc netjes weergegeven worden voor de mobiele gebruikers.
Bovendien detecteert de plugin automatisch wanneer iemand je website tracht te bereiken vanaf een mobiel toestel, waarna meteen de aangepaste website weergegeven wordt.

De eenvoudige admin pagina laat je toe om je eigen icons te kiezen, enkele weergave opties aan te passen en advertenties te tonen op je mobiele website; gewoon even je adsense code copy pasten.
Bovendien kan je je eigen icons aanmaken en uploaden.

Wptouch is momenteel beschikbaar voor Android, CUPCAKE, Googlebot-Mobile, bada, blackberry 9800, blackberry9500, blackberry9520, blackberry9530, blackberry9550, dream, iPhone, iPod, incognito, s8000, webOS, webmate.
De betaalde versie ondersteunt ook de ipad.

Ik heb deze plugin (momenteel de gratis versie) ook geactiveerd voor dit blog en ben zelf nog benieuwd naar het resultaat, aangezien ikzelf momenteel symbian en ipad gebruiker ben.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge