okt
18
2012

Internetgeheimen opnieuw gestart

Internetgeheimen herstart?

Dit bericht kregen we vandaag toegestuurd door ene Mike, in naam van internetgeheimen.com:

Hey! 

Zoals je weet hebben we een tijd terug een ledenstop ingelast omdat we ons beter wilde focussen
op de cursisten die op dat moment bezig waren! 

Ik stuur je dit bericht om je te melden dat InternetGeheimen.com weer beschikbaar is :-) 

Groeten,

Mike

Team InternetGeheimen.com

Internetgeheimen was jarenlang het meest bekende internet marketing product en het verdwijnen ervan riep dan ook veel vragen op bij alle affiliates die het product promootten.

Net die affiliates zijn in eerste plaats verantwoordelijk voor het succes van deze internet marketing cursus. Zij zorgden ervoor dat het product een ongelofelijke groei kende en zeer breed in de markt gezet werd.

En het zijn net die affiliates die door JP en zijn collega’s in hun onderbroek gezet werden toen het programma opeens verdween en de verkooppagina doorgelinkt werd naar een product van Tom en Eduard.
En neen, de affiliates die voor het verkeer zorgden ontvingen hiervoor niet de bijbehorende commissie. 

Ik ben heel benieuwd hoe jullie hier tegenover staan en kijk uit naar jullie reactie onderaan dit bericht.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

4 comments on “Internetgeheimen opnieuw gestart

 1. Ik heb ook een weblog en zet daar ook alleen maar affiliate producten op waar ik 100% achter sta en waarvan ik weet dat de maker ook goede support geeft.

  En wat die mailinglijst betreft. Ik heb nog niet zo’n grote lijst, maar ik stuur mijn leden gratis tips en E-books waar ze wat aan hebben. Dat zullen ze hopelijk van me waarderen.

  Groetjes,

  Diana
  Diana onlangs geplaatst..Reactie op Hiep, hiep hoera! 300 bezoekers deze maand! door 500 bezoekers vinden http://www.verdienviainternet.com – verdienviainternet.comMy Profile

 2. Hoi Pieter,

  Ik ben het met je eens dat dit soort fratsen niet kunnen. Wanneer je succes hebt met een product is dat inderdaad vaak door de inzet van vele affiliates. Wanneer er dan zonder pardon een stekker wordt uitgetrokken is dat zuur, heel zuur. Vooral voor die mensen die er goed geld mee verdienen.

  Persoonlijk promoot ik alleen producten van mensen waarvan ik zeker weet dat ze je niet in de kou zullen laten staan. Een van die mensen is Ramses van der Werf. Hij levert sublieme kwaliteit in zijn producten en een fantastische ondersteuning voor zowel klanten als affiliates.

  Wanneer je zeker wil zijn van een goede relatie tussen verkoper en affiliate heeft Ramses mijn hoogste aanbeveling.

  Dennis
  Dennis Bergman onlangs geplaatst..Instant Authority Site Mega AanbiedingMy Profile

 3. Hi Admin,

  Persoonlijk vindt ik het niet kunnen, het afhaken van internet geheimen, en het misbruik van vertrouwen van menig affiliate. Denk dat elke affiliate die een geslaagd promoter was van internet geheimen, toch wel beter behandeld zou mogen geweest zijn. De mailadressen die ingeschreven waren voor desbetreffende zijn ook gebruikt geweest voor andere doeleinden. Nee, zou er niet meer aan beginnen.

  Grt
  – Erna
  Erna onlangs geplaatst..Dropshippen met een verkoopspaginaMy Profile

  • Hi Webmaster,

   Ben ik helemaal met je eens Erna!

   De hoeveelheid bullshit mailtjes die je als krijgt als je eenmaal op de email lijst van Internet Geheimen staat is ongekend, ongeacht of je dit product gepromoot hebt ja, of nee. Je zou haast denken dat JP z’n poen alleen verdient door het sturen van BS mailtjes met BS producten. Nee, neem dan een voorbeeld aan E. Dieperink en M. Verlaan deze mannen gaan naar mijn idee met meer respect om van mensen die op hun email lijst staan. Ik heb zelf ook een email lijst , money is in the list, is een bekende IM uitspraak, maar verdoezel niet je affiliates en schiet niet om de haverklap een BS email eruit.

   -Gr,
   Erik

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge