jul
30
2013

Internetgeheimen .com oplichting?

Internetgeheimen .com ervaring.

Waarschijnlijk ben je op mijn website gekomen door een Google search.  Een van de technieken die je leert van de cursus internetgeheimen.com is namelijk hoog ranken op bepaalde zoekwoorden. Internetgeheimen is een cursus die je leert hoe je mini websites opzet die geoptimaliseerd zijn voor bepaalde zoekwoorden. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dit een heel lucratieve online winstmodel is om snel en makkelijk een passief inkomen te verdienen.

Internet Geheimen review.

JP de man achter de cursus beweert 7563,82 euro per maand te verdienen. Dit heeft hem op veel kritiek komen te staan. Ik moet toegeven dat de manier waarop hij adverteert misleidend over kan komen. Toch verbaasd het mij hoe op fora JP als oplichter wordt afgeschilderd. Wat dat betreft lopen wij in Nederland jaren achter op de VS waar duizenden mensen (affiliates) met dezelfde technieken als JP duizenden dollars per maand verdienen. Als je serieus aan de slag gaat kan je als snel een passief inkomen tegen de 1000 euro per maand verdienen. Genoeg om je maandelijkse lasten mee te betalen. Zo ben ik ook begonnen.

Je leert hoe je snel en hoog rankt met een website. Als je 100 mini websites opzet die dagelijks 2,50 euro opleveren verdien je 250 euro per dag aan passief inkomen.

Heb je veel technische kennis nodig? Absoluut niet. In de videos van JP kan je precies zien wat hij doet. Elke video legt stap voor stap uit wat je moet doen. Je kan een website binnen 5 minuten online zetten en binnen enkele dagen al geld verdienen. Je leert ook hoe je op bepaalde zoekwoorden binnen no time in de top 3 sta in de Google search engine. Sommige tips zijn zelfs voor mij onbekend.

 

Wat voor niveau heb je nodig om de cursus te volgen?

Ik ben zelf internet marketeer dus heb al heel wat kennis opgebouwd. De cursus is geschikt voor iedereen: van beginneling tot gevorderden. Door de  instructie videos kan je nooit in de fout gaan.  Waar ik veel aan had zijn de geheimen om top posities te verkrijgen in Google. Want sta je bovenaan in Google dan nemen je verdiensten toe.

Ik zal eerlijk vertellen dat je in Nederland heel makkelijk geld kan verdienen. Ik focus me met name op Engelstalige websites maar de Nederlandse markt is pas echt een ware goudmijn. Dit komt omdat er weinig internet marketeers zijn die zich bezig houden met de technieken die je leert door de cursus internetgeheimen te volgen. Elke dag ontstaan er duizenden winstgevende zoekwoorden. Als je daar op inspringt en een website erom heen bouwt dan  verdien je al snel een mooi passief inkomen.

Jp heeft ook een dvd gemaakt waar je over zijn schouder mee kan kijken hoe hij een mini website opzet en hoe hij met deze website geld verdient. Erg cool als je het mij vraagt en het bewijs dat JP een eerlijke gozer is.

update : Voor degene die de cursus internetgeheimen nog niet hebben aangeschaft vanwege de hoge aanschafprijs , heb ik goed nieuws. JP heeft tijdelijk de prijs drastisch verlaagd!

Klik hier voor de aanbieding


 

 

Internet Geheimen ervaring

Update november: Mijn verdiensten van 1 website in de maand september en oktober.

 

 

Related Posts

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

196 comments on “Internetgeheimen .com oplichting?

 1. Dag Pieter,

  Ik heb in 2013 het product Internetgeheimen gekocht. Het Cursus materiaal staat op het membersgedeelte van de website. Laats wilde ik na lange tijd die info weer eens raadplegen: Bestaat de website niet meer!!! (www.internetgeheimen.com/members) Ik kan ook met geen mogelijkheid in contact komen met JP om dit opgelost te krijgen. Heb jij enig idee wat ik kan doen?

  Groet,

  Hans

  • Dag Pieter,

   Ik heb de cursus ook aangeschaft een heb ook het zelfde probleem.
   Het lijkt er op dat JP het domein heeft verkocht aangezien er nu een ander product word aangeboden.

   Ik heb geprobeerd JP te bereiken via het mail adres dat mij de inloggegevens heeft gestuurd.
   Ik wacht nog op reactie.

   Groet Frederick

 2. Per 5 augustus 2014 ben ik als gepensioneerde van 75 jaar lid van VIP Club OnlineBaanVervanger.com, geworden ( mailberichten naar info@onlinebaanvervanger.com )
  Kent U de mannen Kees Jan de Groot en David?
  Ik heb al veel geld betaald aan DOMAIN SERVICES BRUNSWICK USA ook nog aan
  PURELY HOSTING 800-509-4206 USA

  Mijn gevoel zegt dat ik met oplichters te maken heb!?
  Graag uw mening.

 3. Ben je als JP geen oplichter als je de oplichtingspraktijken promoot van een andere partij? Omdat anderen het ook doen? Omdat je lekker geld verdient als affliliate?
  Hij doet in ieder geval mee. Heb me zojuist 37 euro afhandig laten maken voor niks. en bedankt JP!
  Hoe? geldmetjelaptop.com. Via Paypro wordt dit verhandeld. Juist omdat ik Paypro ken vertrouwde ik dit enigzins. Helaas.
  Ok, slim is het niet , want de beloftes waren te mooi om waar te zijn. Toch een keer risico genomen. Jp stuurt je een mail. Je komt op video. Je kijkt die af. Er wordt software aangeboden met daarbij instructies wat je precies moet doen om deze software voor je te laten werken.
  Je betaalt.
  je krijgt een scherm met nieuwe aanbieding van 497.. die klik je weg.
  Je krijgt nog een extra gratis bonus omdat je die 37 euro betaald hebt.
  Die wil je wel. en komt op zoomtrader.com.
  Niet interessant want de minimale inleg is 200 euro.
  Je gaat naar je inbox waar je die software en instructies beloofd zijn en wilt starten.
  Wat blijkt? niks. leeg.
  Je hebt gewoon 37 euro betaald om door verwezen te worden naar een broker, zoomtrader, die je vervolgens dikke inleg vraagt om te starten.

  Anthony Taal maakt het nog bonter. van http://www.valuepointpublishing.com/. . Die liegt met zo n beetje elk woord.
  Stom stom stom.
  als je bij contact kijkt en je ziet een vaag adres in zwitserland staan weet je het al.
  Wat mij nog het meest stoort is dat Paypro dit soort oplichting en meuk promoot.
  Weten we dat ook weer.

 4. Even mijn mening in de mix gooien:
  De cursus Internet Geheimen is goed voor beginners. JP biedt goede cursussen, hij weet waar hij het over heeft.

  Feit blijft dat Internet Marketing een vak is. Je moet veel leren en er werk in steken. Doe dat en je zal geld verdienen op internet.

  Heb een stukje geschreven over een workshop met JP:
  http://expeditieinternet.nl/affiliate-marketing-geheimen/
  Natalie onlangs geplaatst..Wijsheden uit grootmoeders tijdMy Profile

  • Ik zie dat Internet geheimen inderdaad wel een prima site is. Ik heb echter momenteel nog de twijfel of de sites zoals pay pro ook werken voor Belgie ?
   Moet je ook ingeschreven zijn als zelfstandige voor hieruit inkomsten te genereren? Misschien dat u wel een belg kent die me hierbij kan helpen ?

   Groetjes

  • De producten zijn zo ingesteld dat je ze na betaling meteen hoort te ontvangen in je mailbox hoor.
   Misschien bij je ongewenste mail?

   • Beste Pieter, waarom heb je deze blog/site?
    Wat is jouw link met JP?
    heb je zelf ook ervaring?
    En wat voor verdiensten kan ik nu echt verwachten? Ik ben een matige computer gebruiker en ik zou willen weten hoeveel tijd per week ik er aan moet besteden om er überhaupt iets uit te kunnen krijgen.
    Ik hoor graag van je.
    Hans

    • Hey Hans
     ik heb geen link met JP, buiten het feit dat ik zijn producten bestudeerd en geïmplementeerd heb.
     Verdiensten hangen echt af van je inzet. Heb je de zin om er tegen aan te gaan? Er valt heel wat te leren maar het is een continu proces.
     Hoe meer tijd je kan investeren, hoe meer je zal bijleren, hoe meer kans je hebt om een mooie bijverdienste te behalen.
     Dat is namelijk steeds een combinatie van kennis en inzet. Je kan de kennis hebben en geen actie ondernemen, je kan actie ondernemen maar de kennis niet hebben.
     In beide gevallen is het resultaat hetzelfde.
     Doe dus de nodige kennis op (focus je op één of enkele bewezen tactiek – anders zie je al gauw door de bomen het bos niet meer) en probeer gewoon uit.
     Ik wens je in ieder geval heel veel succes :)

 5. Dag iedereen,

  Als je het nog simpeler wilt doen als bij internet geheimen. Sluit je gewoon aan bij Empower Network zoals ik heb gedaan. Hiervoor moet je gewoon 0 kennis hebben over internet marketing!!!!!
  2 maanden geleden ben ik bij Empower Network gestart! Na 1 week was ik hier al serieus geld mee aan het verdienen.
  Empower Network werkt met een uniek compensatieplan waardoor ze hun leden 100% commissies kunnen uitbetalen op alles
  wat ze via hun eigen pagina kunnen verkopen. Als je lid wordt voor maar 25$/maand (19.10 euro) krijg je al jouw eigen
  kant en klare blogpagina waar je alles kunt op posten wat je wilt! Deze 25$ heb je trouwens al terugverdiend na jouw eerste
  verkoop via jouw pagina. Je kan ook altijd stoppen en je memberschip opzeggen als het toch niet jou ding is. Maar geloof me,
  dit doet niemand!!!

  Empower Network zorgt ervoor dat de verkoopsbanners en video’s langs de zijkanten van jouw blogpagina zijn geïnstalleerd.
  Zij doen dus ook de verkoop en zij zorgen ervoor dat de bezoekers van jouw pagina worden overtuigd tot kopen.

  Het enige wat jij moet doen is bloggen over eender wat jij wilt: politiek, sport, eten, hobby’s, .. Je kan zelf je eigen
  bedrijf promoten op dit blog. De pagina heeft vanaf het begin al een goede ranking omdat hij van Empower Network is en zij
  al heel hoog staan in Google en andere zoekmachines van het internet!

  Ik ben nu bijna 2 maanden bezig, ik blog 1u (soms nog minder) per dag op mijn blog en ik heb nu al mijn fulltime loon waar ik
  wekelijks 38 uren voor moet werken verdubbeld!

  SLUIT VANDAAG NOG AAN BIJ EMPOWER NETWORK VIA DEZE LINK >>>>
  empowernetwork.com/makemoneynow.php?id=simonluyten

  MEER INFORMATIE IN HET NEDERLANDS >>>>>
  empowernetwork.com/simonluyten/blog/geld-verdienen-online/

  CHANGE YOUR LIFESTYLE TODAY!!!!

 6. Ik kwam deze site tegen vond het zeer makkelijk om online te verdienen, met internetgeheimen heb ik inmiddels 25 websites lopen..
  Zit wel even werk in maar als het eenmaal klaar is $$

 7. He pieter, ik ben nog helemaal niet begonnen met I.M. maar ben er de afgelopen jaren wel mee bezig geweest. Mijn vraag gaat over of het hebben van een mooie website een pre is voor het verkopen van je product en of jij dit binnen jouw cursus uitlegt.

  • Hey!
   Mooi is een relatief begrip. Belangrijk is vooral dat de structuur van je website goed is, zodat je bezoekers makkelijk kunnen navigeren + google houdt van een duidelijke structuur, komt je seo score ten goede. Met bijvoorbeeld een cms als wordpress zit je zeker goed daarvoor, heb je meteen ook een heleboel gratis templates ter beschikking :)
   Geef gerust een gil mocht je vragen hebben.

 8. Ik ben het programma VIP choaching gekocht en heb de inlogcode van internetgeheimen.com gekregen en ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer maar dan oom zeer positief ben.
  Ik heb nu een paar webiste draaien met adsense en het werkt echt.

  • Bedankt voor je reactie, ben wel even zo vrij geweest om de links uit je berichten te verwijderen – het is niet de bedoeling om hier de boel vol met linkjes te zetten, zeker niet na een eerste reactie :)
   Je website die je in het daartoe voorziene veld hebt opgegeven heb ik uiteraard wel laten staan, ik hoop op jouw begrip.

 9. Hallo,
  Ik heb het pakket nu ongeveer een week geleden gekocht van JP.
  En ik ben zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van de modules die je kunt volgen op zijn site. Daarnaast heb je vragen hij beantwoord ze vrijwel altijd binnen 24 uur!!

  Ik ben nu aan het uitproberen of dit ook iets voor mij is.
  Heb inmiddels een internetsite gemaakt en ben nu bezig met het stukje SEO..

  Ik moet zeggen het is allemaal reuzespannend maar je moet er wel echter staan en er wat voor willen doen want het komt je niet domweg aanwaaien!!

  Ik zou zeggen probeer het zeer zeker want het is de moeite waard en je hoeft hierbij echt niet een exper te zijn om zijn programma te kunnen volgen.

 10. Ik geloof er in dat mensen geld kunnen verdienen, je moet wel begrijpen dat je er ontzettend veel mee bezig moet zijn en de opbrengsten niet hoog zullen zijn.

  • Hey,
   fijn dat je even een reactie achterlaat.
   Ik zie dat je zelf een ontwerpbureau leidt. In dat opzicht vind ik dat je jezelf nogal belemmerd met zo’n uitspraak.
   Je kan geen grootse zaken opzetten wanneer je klein denkt :) Als jij niet in je dienst gelooft dan zullen jouw potentiële klanten dat zeker niet doen.
   Succes!

 11. Ik heb de cursus ook gevolgd en heb mijn eerste minisite klaar…

  Ik vond het een goede en informatieve cursus, maar de cursus is slechts een begin je moet zelf veel tijd & energie steken in je eerste sites. Veel op internet surfen en dingen uitproberen.

  Na 2 maanden heb ik mijn eerste geld verdient…

 12. Goed programma! gebruik het zelf ook en heb ook net mijn eerste eigen site gemaakt. natuurlijk over het mentale dieet plan ;)  

  Bezoekers krijgen is nog lastig. Ben nu met de backlinks bezig maar daar gaat wel veel werk in zitten maar ik heb het er voor over!

  • Hey Nika,
   even ter verduidelijking, ik ben niet de eigenaar van internetgeheimen, wel van dit blog :)
   Ik heb je een mailtje gestuurd met het email adres van de support van internetgeheimen.

   Ik hoop dat ze je snel kunnen verderhelpen.
   Groetjes!

   • pieter ik zou graag ook een site maken en geld verdienen, maar ik heb nog nooit zoiets gedaan en je hebt al kennis heb ik gelezen ik zou graag site doen over vechtsporten, zou je me informatie kunne geve over hoe ik te werk moet gaan

    bedankt

    Mohamed

    • Hey Mohamed,

     als je wil starten zonder te investeren in een cursus dan zou ik je aanraden om zelf een blog te starten over vechtsporten. Dat kan eenvoudig met bijvoorbeeld wordpress.
     Richt je niet vanaf dag een op het aspect ‘geld verdienen met je website’ maar ga er van uit dat je een interessante website wil maken voor je bezoekers. Dat doe je door interessante artikels te schrijven, tips en tricks, linkjes naar leerrijke video’s etc.
     Google houdt van websites met goede, unieke content (ga dus nooit zomaar artikels kopieren!) zorg vooral dat de titels van je blogposts de termen bevatten waarop je in google wil gevonden worden.
     Er zijn natuurlijk talrijke manieren om traffic te genereren maar je doet er bijvoorbeeld vooral goed aan om om gerelateerde blogs te gaan meepraten en in de handtekening van je bijdrage daar een linkje te plaatsen naar jouw eigen blog. Dit is 1 van de mogelijkheden die je hebt maar is zeker een goede omdat je daar precies je doelgroep bereikt.
     Eens je wat verkeer genereert op je website kan je gaan kijken hoe je wat geld kan gaan verdienen door middel van advertenties of affiliate aanbiedingen..

     Je zal steeds moeten bijleren maar als je op deze manier start en je richt op goede informatie dan ben je zeker op de goede weg!
     Succes!

 13. Een tijd geleden heb ik dit product gekocht maar voor mij is het niet zo een succes…. Met name de backlinks maken mag meer worden uitgelegt… Heb JP hierover gemaild maar krijg geen inhoudelijke reactie terug alleen maar verkoop praatjes. Tot op heden blijf ik het proberen!

 14. Ik heb het pakket een tijdje terug gekocht en ben er druk mee bezig geweest. Om eerlijk te zijn heeft het niet heel erg veel opgebracht, maar ik heb wel erg veel geleerd. We zijn nu met een serieus en nieuw project bezig, dus nu moeten we veel werken aan het promoten van de site. Aan iedereen aan te raden die echt iets met internet marketing wil gaan doen, en ook de tijd heeft die nodig is om er in te investeren!

 15. Ik ben op het doem-dag (21-12-2012) gestart met het cursus van JP, ik had er eigenlijk veel
  vertrouwen in omdat ik al het een en ander wist over zulke programma’s, alleen wist niet bepaald welke stappen ik moest nemen, Dankzij JP begrijp ik nu een groot deel van online marketing en zoals jullie weten is dit weer een backlink ;) ik heb 2 site’s op gezet,
  kettlebellreview; 1week oud, google nmr 3 -> Omzet nog niets ;(

  ejucatieuitstellen; 3dagen oud, google nmr 9 -> Omzet nog niets ;(

  Ik klaag nog niet en het is nog te vroeg om goede omzet te maken,
  Eerst inverteren dan verdienen zoals JP het zegt.

  ik raad het wel iedereen aan, het informatie alleen al is meer waard dan die 67 euro tbh.
  Thnks JP

  • Ik volg de internetgeheimen-commentaren een tijdje. is er bij de mensen die vorig jaar begonnen zijn nog evenveel enthousiasme?
   Thks voor de reactie(s)

 16. Super tevreden over JP. Afgelopen jaar lekker bijverdiend. Het belangrijkste is dat ik nu weet hoe ik mijn websites het beste kan profileren in de zoekmachines!!
  Elma

 17. hallo,

  Ik moet zeggen dat JP’s zijn cursus heel betrouwbaar is,
  Ja het kost wat maar dan heb je ook wat, ik zeg doen!
  Ik heb een maand geleden gewoon betaald en JP wil alles wel voor je doen !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge