sep
20
2012

Internetbaas review

-Deze cursus is niet langer beschikbaar-

Word jij de nieuwe internetbaas?

Internetbaas reviewDeze week heb ik opnieuw voor jullie een internet marketing product ingekeken, namelijk ‘internetbaas‘, van Kaan.

Wil je de review lezen, klik dan ‘lees verder’

Internetbaas gaat helemaal over affiliate marketing en voor mij persoonlijk is dit de favoriete manier om online een centje bij te verdienen. Kaan legt je van a tot z uit hoe je makkelijk je eigen product creëert, welke handige hulpmiddelen je hierbij zeker moet gebruiken en waar je zelfs producten vindt die jij kan gaan verkopen onder jouw naam.

Waarom ik een voorkeur heb voor deze manier van online geld verdienen heeft alles te maken met enkele belangrijke eigenschappen van affiliate marketing:

 • je kan een netwerk uitbouwen van affiliates die jouw product promoten. Al deze affiliates zullen jouw product ‘verkondigen’ aan al wie het horen wil en zelfs wanneer je niet meteen verkopen binnenhaalt levert dit toch mooie backlinks op naar je website. Dit zorgt er dan weer voor dat google je wat meer gaat appreciëren, waardoor je allicht meer gratis verkeer naar je website krijgt. Bovendien krijgt je website op die manier de nodige exposure om potentiële klanten warm te maken voor je product. Als iemand 1 maal wat leest over jouw product dan denkt hij ‘ok’. Leest hij een tweede, derde, vierde keer ergens wat over jouw product dan denkt hij ‘ow, dat moet een goed product zijn!’
 • je bent niet uitsluitend afhankelijk van een google ranking. Wanneer je je richt op adsense moet je website goed scoren in google. Scoor je niet (meer) dan zijn je inkomsten navenant. Als jij een eigen product promoot en wegvalt in google kan je wel nog verkopen genereren dankzij je affiliates.

Goed, het blijft natuurlijk makkelijker om een eigen adsense website op te zetten dan aan de slag te gaan om een eigen product te ontwikkelen. Dit is dan ook waar de cursus van Kaan jou bij kan helpen. De internetbaas review.

Internetbaas overzicht

internetbaas cursusHet moet gezegd, Kaan heeft z’n uiterste best gedaan om zijn leden zo goed mogelijk te begeleiden in het opzetten van een internetbusiness. De informatie wordt aangeboden in videotutorials waar je eenvoudig zijn handelingen kan volgen en kopiëren. Toch wordt er van uit gegaan dat je wat ervaren bent met het internet en iet of wat verstand hebt van seo. De tutorials zijn onderverdeeld in 9 modules:

 • module 1: overzicht, wat mag je verwachten van de cursus
 • module 2: marktonderzoek, niche en moneywords. Hier begint het mee, welke markt heeft nood aan een digitaal product, op welke niche kan je je richten en wat zijn de zoekwoorden waarop je wil dat jouw product gevonden wordt?
 • module 3: eigen product, product creatie. Hoe maak je je eigen product. Mocht je een e-book willen maken dan geeft Kaan je alvast een gratis template waar de nodige richtlijnen in staan voor een goed e-book. Bovendien worden er ook enkele handige tools voorgesteld waarmee je de competitie in jouw markt kan bespioneren.
 • module 4: domein en hosting: Wat is een goede domeinnaam voor je product en waar vind je goed(kop)e hosting?
 • module 5: wordpress installatie, tracking en google apps. WordPress installatie hoeft niet veel toelichting veronderstel ik, in de videotutorial over ‘tracking’ vertelt Kaan je hoe je de conversie van je website eenvoudig kan meten. Heel belangrijk uiteraard indien je je website wil optimaliseren voor zoveel mogelijk verkopen! In google apps ontdek je hoe jij een info@jouwdomeinnaam.nl adres kan aanmaken en beheren via gmail.
 • module 6: onsite SEO, SEO strategie en plugins. Onmisbaar uiteraard, hoe zet je je website op zodat hij goed opgenomen wordt door google?
 • module 7: ranking, off-site theorie, seo spyglass, google sneaky tool en longtail keywords. 1 onderdeel van deze module is de google sneaky tool: hier wordt je uitgelegd hoe je periodisch een mailtje kan ontvangen van google wanneer ergens op het net een berichtje opduikt over jouw gekozen keyword. Telkens jouw keyword ergens op het net ter sprake komt ben jij er als eerste van op de hoogte om er even langs te gaan en een linkje naar jouw site achter te laten.
 • module 8: AIDA model, moneypage creatie, betaalsysteem opzetten en downloadpagina creatie. Dit is zeker een van de meest waardevolle modules!
  Kaan geeft jou namelijk gratis toegang tot een wordpress plugin waarmee je een professionele salespage maakt, een pagina die je altijd ziet langskomen bij de ‘pro’ internet marketeers. Waarde: $70.
  Download pagina creatie toont jou hoe je een veilige pagina opzet waar kopers jouw product kunnen downloaden. Je wil namelijk niet dat om het even wie op deze pagina terecht kan komen.
 • module 9: Structuur, banner en conversietracking. De laatste benodigdheden om je website klaar te maken voor de eerste klanten

Conclusie internetbaas review

Kaan heeft met internetbaas een product uitgebracht dat een hoop waarde biedt. Alleen al de wp plugin twv $70 die je gratis krijgt rechtvaardigt reeds de aankoop van deze cursus.
Een andere plugin die ik hiervoor momenteel gebruik, optimizepress, kost $97, voor de cursus internetbaas betaal je slechts 67€.
Zoals ik ook reeds zei, ik ben een fan van affiliate marketing en zeker en vast het creëren van een eigen product.
Kaan toont je aan dat een product creëren niet zo moeilijk is als je denkt – het verbaasde mij ook – en neemt je echt van a tot z mee in het creëren van je money website.
Voor wie net als ik geïnteresseerd is in affiliate marketing kan ik deze cursus dus zeker en vast aanbevelen.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge