apr
25
2012

Internet marketing summit van Tonny Loorbach en Eelco de Boer

Uniek tweedaags seminar op 9 en 10 juni 2012

internet marketing summit 2012Internet marketing summit 2012 is de naam van het tweedaagse seminar van Tonny Loorbach en Eelco de Boer waar ze jou 8 strategieën gaan bijleren. 8 strategieën die jou leren hoe je een winstgevende internet business opzet.

Internet marketing summit gaat door te:
Seats2Meet
Planetenbaan 100
3606 AK Maarssen

Wie boekt vóór 10 mei neemt gratis een tweede persoon mee!

Wat mag je verwachten op dit tweedaags internet marketing seminar?

- SEO: hoe zorg ik ervoor dat m’n website hoog scoort in google?
- Hoe creëer ik een hechte community rond mijn bedrijf?
- Hoe zorg ik ervoor dat mijn websites vertrouwen uitstralen?
- Hoe creëer ik de beste salespages, zoals we die zo vaak zien bij de succesvolle internet marketeers?
- Hoe kan ik mijn bezoekers het beste opvolgen, zodat ik een maximale conversie bereik?
- Hoe integreer ik social media in mijn website?
- Welke producten zijn op dit moment succesvol en kan ik het beste gaan promoten?
- Hoe positioneer ik mijn bedrijf en mezelf ten opzichte van mijn (potentiële) klanten?
- Hoe bepaal ik de beste prijs voor mijn product?
- Hoe zet ik een automatisch contact op met mijn potentiële klanten, die ieder op zich kunnen leiden tot een verkoop?
- Hoe zorg ik ervoor dat de omzet per klant verdubbeld wordt, volledig automatisch?
- Hoe schrijf ik goede teksten – een goede  copywriting heeft bewezen je omzet met 500% te doen stijgen.
- Hoe ga ik aan de slag met videomarketing en hoe kan ik me hierin uniek maken?
- Hoe creëer ik 4 maal per jaar een piek in mijn omzet?
- Hoe zorg ik ervoor dat mijn website onder de aandacht komt van het grote publiek?
- Hoe overklas ik mijn concurrentie op het gebied van social media?
- Hoe stel ik gerichte marketingcampagnes in?
- Hoe ga ik nu best om met twitter, om op de meest effectieve manier mijn omzet te verhogen?
- Hoe laat ik mijn social community voor me werken?
- Hoe krijg ik tienduizenden gratis bezoekers naar mijn website?
- Waar kan ik het best en goedkoopst adverteren?
- En nog veel meer!

Eelco de Boer en Tonny Loorbach zijn uiteraard reeds heel ervaren spelers op het vlak van internet marketing. Zelf stonden zij aan de basis van enkele succesvolle en vooral winstgevende internet bedrijven.

Wil je dus meer weten over internet marketing en hoe jij jouw business echt op de rails krijgt, kijk dan snel naar deze pagina van het internet marketing seminar 2012.
Wie boekt vóór 10 mei neemt gratis een tweede persoon mee!

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge