jun
27
2011

Internet geheimen Ervaring

Internet geheimen ervaring

Mijn vorige blogpost ging over het product internet geheimen waarin ik de cursus aanraadde voor iedereen die online geld wilt verdienen. In de cursus leer je hoe je met websites hoog kan ranken in Google. Een website die voor een bepaald zoekwoord hoog in google staat kan al gauw voor inkomsten zorgen. Als je bijvoorbeeld hoog rankt op de zoekwoorden iphone kopen dan kan je heel wat verdienen aan de bezoekers die op je website komen. Lees mijn blogpost internetgeheimen.com oplichting? als je nog twijfelt om de cursus aan te schaffen.

Toen ik mijn blogpost internet geheimen oplichting? schreef had ik me mij voorgenomen om op alle zoekwoorden gerelateerd aan internet geheimen hoog te ranken in Google. Er wordt namelijk veel gezocht op deze zoekwoorden en ik wil graag de bezoekers van mijn website aantonen dat het niet moeilijk is om snel hoog te ranken in Google op bepaalde zoekwoorden. Wat ook min of meer mijn drijfveer is is dat er erg negatief gedaan wordt over de cursus van JP zonder dat men weet wat de cursus nu werkelijk inhoudt. Ik zeg het nogmaals; in Nederland loopt men jaren achter op het gebied van internet marketing t.o.v. de VS waar velen internet marketeers online geld verdienen. Het biedt je daarom een gouden mogelijkheid om in Nederland met een website van start te gaan die je van een online inkomen voorziet.

Web master tools

Ik heb 2 tools  op mijn website geïnstalleerd die registreren via welke zoekwoorden bezoekers mijn website binnenkomen. Het gaat hier om Google analytics en Google web master tools. Hieronder zie je een screenshot waarin je de zoekwoorden die gerelateerd zijn aan internetgeheimen kan zien die bezoekers in Google typen voordat ze mijn website bezoeken.

Ik kan je vertellen dat er heel wat mensen informatie zoeken over de cursus internetgeheimen van JP. Wat ik gedaan heb is enkele tactieken gebruikt die je in de cursus leert om hoog te ranken in Google om zo deze bezoekers op te vangen op mijn website. Dit is het bewijs dat de cursus werkt aangezien in slechts in 1 week tijd op heel wat zoekwoorden m.b.t. internet geheimen bezoekers heb mogen ontvangen die mijn website via Google hebben gevonden. Dus twijfel niet en schaf de cursus aan. Als internet marketeer kan je alleen falen wanneer je geen actie onderneemt. Internetgeheimen is de beste Nederlandse cursus op het gebied van online geld verdienen die op dit moment te krijgen is. Je leert er alles wat je moet weten om succesvolle websites op te zetten. Ik zal bezoekers van mijn website op de hoogte houden van de statistieken die tonen op welke zoekwoorden ik in Google wordt gevonden m.b.t. de cursus internetgeheimen. Houd mijn website in de gaten.

update: Voor degene die de cursus internetgeheimen nog niet hebben aangeschaft vanwege de hoge aanschafprijs: 197 euro, heb ik goed nieuws. JP heeft tijdelijk de prijs verlaagd.

Link tijdelijke aanbieding: klik hier

 


Related Posts

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

3 comments on “Internet geheimen Ervaring

  1. Ik probeer het kopieer en plak werk van Eric Dierperink niet goed praten , maar wel het feit dat je er aandacht aan besteed in de form van “Erik Dieperink Ontmaskerd” terwijl ik je niet hoor over JP “Ontmaskerd” want neem van mij aan dat deze cursus een exacte kopie is van George Brown’s Google Sniper, inclusief het nog niet zo lang gelden door JP gelanceerde “OUTSOURCE POWER” In Google Sniper heet dit “Sniper Outsourcing Blueprint – Part 1 / en bestaat net als de CD reeks van JP uit 5 Online Video Trainingen. Slim dat JP dit alleen als fysiek product op de markt zet.
    Dat je het even weet!

    Groet,
    Anne

  2. Ik heb eerlijk gezegd nooit gehoord van deze cursus. Is het een echte cursus of is het een pdf bestand met tutorials? Zelf plaats ik ook bedrijven hoog in google als freelancer. Wat betreft internet marketing klopt het geheel dat nederland achterloopt op de Vs. Er zijn daar meerdere internet marketeers die veel geld verdienen door verkopen van ebooks en software.
    janssen onlangs geplaatst..Hoog in googleMy Profile

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge