okt
19
2012

Instant authority site – GRATIS

-deze cursus is niet meer beschikbaar-

Instant authority site – Ramses van der Werf

Ramses van der Werf komt met een stunt! Het laatste product van Ramses – instant authority site – is normaal gezien te koop voor €167.

Een review volgt later maar momenteel wil ik het kort houden – je kan je nu namelijk helemaal gratis inschrijven! Kijk snel op http://instantauthoritysite.nl/waar-ben-ik-nu-weer-mee-bezig/

Je krijgt hierdoor meteen ook GRATIS toegang tot zijn minisite graphics toolkit (waarde €27) + Text magic copywriting cursus, waarde €97)

Aarzel niet, registreer je nu meteen en laat hier een berichtje achter mochten we je hiermee geholpen hebben!

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

2 comments on “Instant authority site – GRATIS

 1. Hoi Pieter,

  Ik schreef het ook al op mijn blog, dat deze cursus tijdelijk gratis wordt aangeboden. Ik vind het zelf een enorm goede cursus en ik heb er zeer veel aan gehad. Sterker nog, ik verdien geld met mijn blog omdat ik alle technieken die in de cursus worden behandeld heb opgevolgd. Mijn blog ben ik begonnen op precies 24 April van dit jaar. Ik heb nu een pagerank 3 en diverse pagina’s met pagerank 1. Ik verdien geld met affiliate marketing, ik bouw er een email lijst mee en ik verdien geld door het verkopen van advertentie ruimte.

  Gemiddeld allemaal goed voor zo’n 900 euro per maand en het blijft stijgen!!

  Ik kan deze cursus echt aan iedereen aanbevelen. Je zal er echt geen spijt van krijgen.

  Toch weer eens een “echte cursus” in plaats van al die gladde praatjes. Misschien heeft Ramses daarom ook zo’n unieke garantie. Want wist je dat hij een HEEL JAAR niet goed geld terug garantie geeft?

  Dan moet je wel zeker zijn van je zaak…

  Dennis

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge