jan
9
2012

gratis internet marketing seminar

gratis internet marketing seminar

Seminars zijn altijd de ideale plek om nieuwe inzichten op te doen in deze markt die steeds veranderd. Wat vandaag werkt, kan morgen reeds achterhaald zijn.
Bovendien ontmoet je er mensen die jouw interesse delen. Mensen met elk hun eige visie en ervaringen.

Ik besprak onlangs al het elite seminar,  een seminar met dé Nederlandse topsprekers binnen onze markt. Een onschatbare bron aan informatie en nieuwe inzichten, waar je echter ook een aardige duit voor moet betalen.
Voor wie dat net een brug te ver is, is er gelukkig nu en dan een gratis internet marketing seminar.

Gratis seminar

Jorgo Kokkinidis

Jorgo Kokkinidis, een collega internet marketeer met ervaring in verschillende internet markten, stuurde me een mailtje met de vraag om zijn gratis internet marketing seminar te vermelden op dit blog. Het seminar gaat door op dinsdag 24 januari in hotel Campanile te Eindhoven, vanaf 19u.
Op dit gratis internet marketing seminar (je betaalt enkel een kleine bijdrage voor de kosten) leert Jorgo je hoe jij je passief inkomen kan opzetten en doet hij enkele van de meest succesvolle technieken uit de doeken.

Interesse? Lees er alles over op deze pagina van Jorgo.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge