apr
15
2012

Google ranking experiment, doe nu mee!

Voor een klein experiment ben ik op zoek naar een selecte groep van +- 15 deelnemers die voor een bepaalde website hun positie in google willen verbeteren.
Wie kan zich aanmelden?
- je bezit een website die voor een bepaald zoekwoord binnen de eerste 5 pagina’s van google scoort
- je wil dagelijks, gedurende 2 à 3 weken een 15 tal minuten spenderen aan het experiment
Wat trachten we te bereiken?
Voor de ingeschreven websites trachten we op een legale manier de google posities te verbeteren. De ervaringen zullen uiteraard op deze pagina gedeeld worden.

Interesse? Neem snel contact op!

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

One comment on “Google ranking experiment, doe nu mee!

  1. He wat leuk om te lezen. Op de volgende sitelink: http://www.geldverdienenopinternetforum.nl/index.php?topic=509.0 is momenteel de mogelijkheid om je in te schrijven en mee te doen met een SEO wedstrijdje. Als ik dit artikel zo lees dan lijkt mij dit interessant voor jou en je blog lezers. Wie houd er niet van een wedstrijdje en hoe meer zielen hoe meer vreugd. Je kan er de pot mee winnen, inleg € 5 per persoon en eeuwige roem. Kopieer de link en doe mee.
    Taco Verhoef onlangs geplaatst..SEO wedstrijdMy Profile

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge