sep
7
2011

Geldverdienmachine oplichting?

-Dit product is niet langer beschikbaar-

Geldverdienmachine cursus

De geldverdienmachine cursus is gelanceerd. De Geld Verdien Machine is een nieuw online
business model waarmee Tom & Eduard in een half jaar tijd €500.000 euro hebben verdiend. Het is een complete nieuwe en vooral makkelijke manier van online geld verdienen.

Tom & Eduard leren cursisten een online business te starten. Het mooie is dat je digitale producten leert te verkopen. Digitale producten hebben een winstmarge van 100 procent. Verder hoef je geen zorgen te maken over kosten van een magazijn, personeel of het hebben van een webwinkel. Met slechts een druk op de knop kan je 24 uur per dag je digitaal product verkopen. Geldverdienmachine maakt het mogelijk om een passief inkomen te genereren. Met een goed product wordt jouw product promoot door website eigenaren. Je leert de technieken om alles te automatiseren. Zodra je product af is kan je verder met het maken van een nieuw product. Elk digitaal product kan door een automatisatie passief inkomen genereren.

De geld verdien machine methode is een cursus die voor iedereen geschikt is die online een passief inkomen wilt verdienen. Door uitgebreide cursus materiaal leer je precies de juiste manier om een online business te starten. Je wordt begeleid door Tom & Eduard zodat je nooit vast kan lopen. De cursus is momenteel voor een korte tijd voor de huidige prijs te verkrijgen

Mijn ervaring is dat online geld verdienen met een digitale product de makkelijkste manier is om geld te verdienen. Als je een online product wilt uitgeven zonder de rompslomp die je hebt met een fysieke product dan is deze cursus geschikt voor je. Wil je liever een webwinkel beginnen dan raad ik je deze cursus af.

Voor geintresseerden met een kleine budget kan ik de cursus internetgeheimen aanraden.
Lees mijn uitgebreide review hier>>internetgeheimen review

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

18 comments on “Geldverdienmachine oplichting?

 1. Mijn automatische geldmachine is het exacte kopie van de technieken die door onze community worden gebruikt om via het internet inkomsten te genereren elke dag op automatische piloot. Dit systeem werkt zowel voor complete beginners als voor ervaren online ondernemers. Als lid van Mijn Automatische Geldmachine krijg je toegang tot het ledengedeelte, waarin de theorie diepgaander wordt bekeken en de toepassing hiervan in de praktijk. Je ontdekt alle geheimen die worden gebruikt door de grote spelers en zorgen voor passief inkomen. Zowel theorie als praktijk wordt besproken in de vorm van audio- video- en tekstmateriaal.

  • Kevin,
   aangezien dit puur zelfpromotie is zijn je links verwijderd.
   Als je een review copy wil delen zullen we een review schrijven voor jou.

 2. ik heb ook zo iets gekocht ‘internetgeheimen’ met veel beloften … maar inderdaad je verdient gewoon niets !!
  Het enige wat je hebt is dat je iets leert ven het internet, zoals het ontwikkelen van website.
  Ik heb nu ook zo een website ontwikkeld.

  Ook ze zeggen t is gratis maar er staat vanonder 47 € op :-)
  nu afvallen onlangs geplaatst..Ideaal dieetvoedsel voor de zomerMy Profile

 3. DIe sjef van grevelingen is dus die tom of die eduard he jongens. Hopelijk hebben jullie dat wel daar. Maar echt waar, ik ben zelf jurist ( geen advocaat nee), maar hier kun je zeker een zaak tegen aan spannen als je slachtoffer bent. Indien je het niet in je eentje wil doen, doe het dan collectief, dan sta je meteen heel sterk. je kunt zelfs aan rambam bijv vragen of ze hieraan mee willen helpen. Maar goed, als ik slachtoffer was van deze zaak zou ik het er niet bij alten zitten!

 4. TJonge jonge hebben jullie rambam niet gezien op nl3 vanavond ging over deze 2 heren. Maar serieus, wie gaat er nu 1000 euro betalen aan 2 vage gasten van internet?????? Dat doe je toch gewoon niet. VOlgens mij moet je als je slachtoffer bent ook gewoon eens langs het juridisch loket. Dit kan niet legaal zijn. Intentie is oplichting. Laat die 2 maar brommen in de bak of alles terug betalen. Ik snap niet dat een van jullie uilskuikens ( dat zijn die slachtoffers dan toch wel!) hen ook niet gewoon aanklagen voor het gerecht. Kom op man, dit laat je toch niet zitten!!1

 5. Ik wil toch even mijn ervaring kwijt.

  Vooropgesteld verdien ik nu een leuk inkomen, ben gestopt met werken en heb ik eindelijk een tweede huis in Frankrijk. Waar ik altijd van heb gedroomt. En dat heb ik voor 90% aan Tom & Eduard te danken.

  Alles wat Tom & Eduard aan informatie verstrekken is 100% waar en werkt ook.

  Je moet er natuurlijk wel ook werk van maken. Daarom heb ik ook een hekel aan de mensen die zo maar oplichting roepen etc. zonder dat ze ook maar iets van Tom & Eduard hebben gekocht. Hoe kan je dan oordelen??

  Ten slotten bieden Tom & Eduard op ALLES wat ze bieden minimaal 30 dagen volledige garantie en is het altijd mogelijk om gespreid te betalen. Hoe, vraag ik me af, kunnen ze je dan ooit oplicthen????

  Sjef

  • @ Sjef……Dit Meen Je Niet Of Wel………Grapjas Ken Je De Nieuwe Cursus Al?
   Hoe Te Verdienen Aan De Apen Uit De Appenheul…whahaha

   Natuurlijk Weer Met Allerlei Garanties….Zin In Leuk Verzetje,….Bel Edje….

 6. trap er echt niet in ik ben 1000 euro lichter om het te proberen je wordt niet gehoord en ze helpen je niet en het eennige wat ik hoor is je gaat bakken met geld verdienen meer niet en het is alma het zelfde lietje geloof me of niet het is en vorm van oplichting punt uit .

 7. Patty hoe komt het dat jij antwoord uit het verleden
  8 mei 2012 ?????
  Als je een antwoord geeft dan is dat toch de datum nadat er een vraag wordt gesteld ?
  Gr Robert

 8. Hi allemaal,

  ik heb net de laatste video van ontsla jouw baas afgerond van Tom & Eduard, en het lijkt wel te goed om waar te zijn. Bedenk dat Nederland is opgedeeld in 255 rayons. Per rayon ontvangen de heren bijna 1300 euro. 255 x 1300 = 331500 !!!
  Nou gun ik het de heren wel als dit een goed werkend systeem is, maar ik ben nog steeds zeer skeptisch hierover. graag zou ik dan ook van enkele mensen willen horen die ervaring hebben met deze 2 heren en het systeem goed toegepast hebben, want ik ben niet vies voor hard werken, maar wil weten waarvoor ik hard werk .

 9. ik heb de berichten van de geldverdienmachine gevolgd maar als ik de reacties lees weet ik niet meer wat ik nu moet doen waren het wel doorzetters die de cursus hebben gevold ? kan iemand mij berichten die wel positief heeft doorlopen.

 10. Ik krijg ook regelmatig mails van Tom en Eduard. Telkens wordt er verteld dat je makkelijk bakken met geld kan verdienen op internet. Nu ik dit lees weet ik dat het te mooi is om waar te zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 11. Zeker oplichting, trap er zeker niet in!!!!
  Eind 2010 cursus gekocht waarbij je een levenslang toegang hebt tot die cursus. Ben verhuisd en heb een nieuw email adres. Had geen keus. Heb nu al meerdere malen een mail verzonden met daarin graag nieuwe toegangscode. Ze reageren totaal niet. Ze reageren alleen als je nu een cursus aanschaft van honderden euro’s. De cursus koste mij toen 777 euro. Geen kattenpis. Je moest toen opdrachten doen, die heb ik gedaan. Zoekwerk. Ja, nu weet ik dat mijn zoekwerk wordt gebruikt voor een andere cursus. Dus, doe het niet! Je wordt gebruikt en je bent je geld KWIJT!

  Denk goed na voordat je met deze 2 heren in zee gaat!

 12. Dit is pure oplichting!!!

  Zij laten mensen honderden zoniet duizende euro’s betalen voor een rayon.
  Ik heb nog nooit meegemaakt dat je moet betalen om een dienst te mogen verkopen.
  Ik ben zelf al 13 jaar ondernemer en weet hoe het wereldje in elkaar steekt.
  Snel rijk formules bestaan niet, en het idee dat deze 2 heren aanbieden wordt al ruimschoots toegepast, en er zijn diverse goede bedrijven die deze dienst op een normale manier aanbieden.
  Deze 2 heren gaan straks lopen met al dat zuur verdiende geld, en u zit met een lege knip.

  TRAP ER NIET IN!!!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge