sep
12
2011

geld verdienen met website (tips)

Geld verdienen met website

In dit artikel lees je hoe makkelijk het is om geld te verdienen met een website. Ik heb dit artikel geschreven om op de zoektermen ” geld verdienen met website” bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google.

Door middel van gedegen onderzoek en zoekmachineoptimalisatie kan je makkelijk en snel ranken op bepaalde zoekwoorden. Google keywordtool geeft aan dat er maandelijks 1600 keer gezocht wordt op de zoektermen ”geld verdienen met website”. Dit is voor mij een reden om er een artikel over te schrijven en ervoor te zorgen dat ik op de eerste positie komt te staan in de zoekresultaten.

Als je namelijk de eerste positie bereikt in Google dan zal je de meeste bezoekers ontvangen. Met bezoekers op je website verdien je geld. Om meer te weten hoe je op bepaalde zoektermen bovenaan komt staan, raad ik je de cursus internetgeheimen aan.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

One comment on “geld verdienen met website (tips)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge