dec
11
2011

Geld maken met je website – deel 3: blamads

Wil je meteen geld maken met je website, dan kan je een deel van je content (denk aan een korte cursus, een e-book, videomateriaal, .. ) te koop gaan aanbieden.
Eens je beslist hebt wat de content voor jou (of beter nog, voor je bezoekers) waard is, zal je een eenvoudige betaalmodule gaan installeren die je digitale product meteen beschikbaar maakt aan de koper. Ik raad je aan om hiervoor zeker een kijkje te nemen bij paypro.

Wellicht vind je het als startende internet marketeer moeilijk om een prijs te gaan kleven op je product. In dat geval heb ik heuglijk nieuws voor je; er is een manier om je content gratis beschikbaar te stellen en er toch geld mee te verdienen!
Het lijkt even onwaarschijnlijk als een hittegolf op Antarctica, maar ik leg je hier uit hoe ik online geld verdien met deze methode.

Blamads is een bedrijf dat een ‘content locker’ ontwikkelt heeft. Bij het openen van je product pagina kan je je bezoekers de mogelijkheid geven om te betalen voor je content of deze gratis te bekomen door het invullen van een of meerdere enquetes. Jij krijgt op jouw beurt uitbetaald per lead.
Het systeem van Blamads is ontwikkelt voor de internationale markt en zal gericht enquetes aanbieden, naargelang de woonplaats van je bezoeker. Het netwerk is zo uitgebreid dat er meer dan voldoende Nederlandstalige aanbieders zijn.

Bedenk je even welke mogelijkheden dit schept. Geld maken met je website door gratis content aan te bieden, lager kan je de drempel niet maken.
Je product zal een hogere conversie halen en dankzij het uitgebreide rapporten-overzicht in Blamads beschik je steeds over de nodige cijfers om je activiteit bij te sturen.

Deze methode lag aan de basis van mijn meest succesvolle website in 2011. Ik hoop dat ik ook jullie op deze manier inzicht heb gegeven in geld maken op het internet.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge