dec
9
2011

Geld maken met je website – deel 2: nieuwe contacten

In deel 1 ‘geld maken met je website‘ had ik het reeds kort over het converteren van bezoekers naar contacten.
Contacten zijn veel waardevoller dan eenvoudige bezoekers omwille van het feit dat je een langdurige wisselwerking kan aangaan.
Dit brengt wat werk met zich mee maar is zeker een goede basis om geld te gaan maken met je website.
Naast het verwerven van contactgegevens zijn er nog manieren om een ruimer publiek aan te spreken.

Als basis starten we opnieuw bij een beetje goede content, je wil je bezoekers natuurlijk wat gaan bieden. Ik tracht dat op deze website te doen door jou nuttige informatie te verschaffen over internet marketing, jij kan datzelfde doen voor de branche waarin jij actief bent, of dat nu diëten, sport, beleggingen of wat dan ook is.
Goede content geeft jou de kans om een stapje verder te gaan met je bezoekers.

Je kan er nu voor kiezen deze content beschikbaar te stellen in ruil voor een like (klik hier voor een gratis scriptje) of tweet. Op die manier geef je de gebruiker gratis toegang tot je content en krijg je toch een vergoeding, namelijk de gratis reclame via de sociale netwerken. Je berichtje bereikt met 1 bezoeker meteen 10-tallen andere mensen.
Een duidelijk voorbeeld van een win-win situatie!

Wie geen geduld heeft om veel likes bij mekaar te sprokkelen kan tegenwoordig ook likes kopen. Heb je een fanpagina voor je bedrijf, dan staat het altijd mooi om veel fans te hebben. Dit wekt vertrouwen bij nieuwe (potentiële) klanten en elk bericht wat je post op je pagina komt meteen bij de nieuwsberichten van al je fans te staan.

In deel 3 zal ik enkele mogelijkheden bespreken om meteen geld te maken met je content, hoe je cash geld krijgt en toch gratis content kan aanbieden!

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge