sep
1
2013

Geld Gorilla geheimen review

geld gorilla geheimen reviewGeldgorilla is een blog over geld verdienen on-en offline. Frank en Alex geven er allerhande tips aan ieder die wat wil bijverdienen of besparen, gaande van ‘maak je eigen lunch klaar en eet vaker thuis’ tot ‘tips om als affiliate zonder website en technische kennis geld te verdienen’.

Al hun kennis en ervaringen hebben Frank en Alex verzamelt in 1 internet marketing cursus: Geld gorilla geheimen.

Wij kregen een review copy toegestuurd en delen alvast onze bevindingen.

Geld gorilla geheimen review: inhoud

De cursus Geld Gorilla geheimen is opgedeeld in verschillende  modules die elk heel wat video’s bevatten.

Inleiding

 1. Welkom + wat ga je allemaal leren
 2. Het verhaal van Frank
 3. Het verhaal van Alex
 4. Wat zijn jouw dromen en angsten
 5. Wat is jouw doel
 6. Het ‘weet ik al’ syndroom

Frank en Alex zijn naar eigen zeggen heel succesvol met internet marketing en kunnen er daardoor een hoge levenstandaard op nahouden.
In deze inleiding krijg je hun verhaal te horen en pakken ze meteen enkele vaak voorkomende struikelblokken aan die ervoor moeten zorgen dat jij vandaag nog aan de slag gaat met de inhoud van de cursus.

De inhoud van de video’s zal best interessant zijn maar het blijkt moeilijk om de aandacht te houden bij deze eerste video’s. Dat komt deels omdat Frank en Alex als mentor en coach niet over dezelfde vertelkracht en charisma (Frank en Alex komen niet in beeld, dus kan enkel beoordeeld worden aan de stem) als pakweg een Casper Camps, die wel heel sterk een verhaal kan overbrengen.
Bovendien wil je als klant van geld gorilla geheimen natuurlijk zo snel mogelijk door naar de volgende modules. We bekijken dus snel de volgende modules voor deze geld gorilla geheimen review.

Klik hier als je meteen door wil naar de productpagina.

Module 1: obstakels voor succes

 1. Obstakels voor succes
 2. Ik ben niet technisch
 3. Ik wil geen website beheren
 4. Ik heb weinig tijd
 5. Ik ben niet slim genoeg
 6. Ik ben niet gespecialiseerd in een markt
 7. Ik heb geen product
 8. De economie gaat slecht
 9. Op internet is weinig te verdienen
 10. Mensen willen geen digitale producten
 11. Er is te veel concurrentie
 12. Ik heb geen geld
 13. Geld verdienen vs geld besparen mindset

Module 1 is blijkbaar volledig gewijd aan mindset. Ook hier missen we de spreker in beeld, we zijn gewend om iemand die zich wil profileren als mental coach te kunnen bekijken. De combinatie van spraak, mimiek en bewegingen is gewoon veel krachtiger dan wanneer je een stem hoort bij een kale powerpoint presentatie.

Bovendien is de module hier niet helemaal op zijn plaats: als klant van Geld Gorilla Geheimen heb je reeds actie ondernomen door het product aan te kopen. Dus eigenlijk wil je niet opnieuw de obstakels doorgaan, maar wil je gewoon zien wat je beloofd werd in de salesvideo: de methode om snel en simpel online €2950 te gaan verdienen. Wellicht krijgen we dat te horen in module 2, we gaan door met de review.

Module 2: Manieren om makkelijk geld te verdienen

 1. Andermans product verkopen als affiliate
 2. Affiliate netwerk Paypro
 3. Affiliate netwerken Daisycon en Zanox
 4. Eigen product verkopen
 5. Eigen dienst verkopen
 6. Geld verdienen met Adsense
 7. Adverteer ruimte verkopen

Geld Gorilla Geheimen biedt niet 1 unieke methode om online geld te verdienen maar geeft in deze module een inleiding tot de verschillende manieren om geld te verdienen als affiliate of adverteerder.

De video’s zijn gericht op beginners die nog geen ervaring hebben met geld verdienen op internet. Iemand die zich wel reeds heeft ingelezen wat betreft affiliate marketing en weet hoe een affiliate link werkt, zal hier weinig nieuws te horen krijgen.
Heb je geen website of wel een website maar geen bezoekers, dan zal je ook niet veel hebben aan bovenstaande methodes. Gelukkig leert module 3 ons meer over het genereren van bezoekers naar jouw website. 

Module 3: de methodes om bezoekers te krijgen

 1. De 4 methodes om bezoekers te genereren
 2. Een rijtje artikel sites
 3. Voorbeeld van hoe je een artikel publiceert
 4. Tips voor het schrijven van artikelen
 5. Voorbeelden van goede artikelen
 6. Squidoo geheimen
 7. Hoe werkt youtube
 8. Voorbeeld van populaire Youtube video’s
 9. Kiezen van een zoekwoord
 10. Tips voor het maken van video’s
 11. Tips voor het optimaliseren van video’s
 12. De Justin Bieber techniek
 13. Geld verdienen via adverteer systemen
 14. Affiliate link verspreiding
Zoekmachines als Google geven al lang aan dat ze websites met goede, unieke content willen belonen, hoewel dat niet altijd blijkt uit de zoekresultaten. Deze module gaat dan ook over het schrijven van artikels, kortom artikel marketing, en hoe je bezoekers naar je website of affiliate link krijgt.
De video’s over het schrijven van goede artikelen en de elementen die daartoe behoren zijn heel concreet, zoals de tips voor het schrijven van een catchy titel.
1 video leek ons echter vooral interessant; squidoo geheimen, aangezien er een product bestaat op paypro met dezelfde naam. Leuk dus om hier informatie te krijgen die elders ook betalend wordt aangeboden.
De video blijkt echter gewoon een verkoopspraatje voor squidoo geheimen.
Ook ‘geld verdienen via adverteer systemen’ verwijst naar een ander product, Miljonairsmodel, voor diepgaandeer informatie.
Op zich verwacht je deze informatie gewoon in deze cursus, aangezien de salesvideo toch aangeeft  jou te gaan helpen met €2950 per maand te gaan verdienen.
Met de informatie die we tot nu toe gezien hebben vinden we dat er niet voldaan wordt aan deze big fat claim.

Module 4 Zoveel mogelijk verkopen realiseren

 1. Iets promoten waarin je gelooft
 2. Geef waarde en ontvang waarde
 3. Geen reclame teksten maar tips
 4. Artikel afsluiting
 5. Plan van aanpak
 6. Wees niet lui maar test het uit
Deze laatste module van Geld Gorilla Geheimen geeft enkele tips over het behalen van (meer) affiliate verkopen dankzij je artikelen. De tips zijn zeker bruikbaar.

Bonus 1 Het kiezen van een affiliate programma

 1. Het kiezen van een affiliate programma
 2. Top affiliate programma’s
In deze module geven Frank en Alex tips over de keuze van affiliate producten om te promoten, zij bekijken hiervoor het aanbod op Paypro.

Mega Bonus 2 De ultieme Winst Maximalisator

Deze mega Bonus van Geld Gorilla Geheimen is beschikbaar als upsell, voor €47 per maand, €1 voor de eerste maand. Heb je deze bonus module aangekocht, dan leer je hoe je zonder technische kennis, snel en eenvoudig een wordpress website opzet.

Deze informatie is echter in grote getallen elders op het web, gratis, te vinden.

Geld Gorilla Geheimen ervaring

De cursus bevat goede informatie voor de beginnende internet marketeer. Wil je leren hoe je goede artikelen schrijft en is affiliate marketing en video marketing nieuw voor je? Dan ga je hier zeker waardevolle informatie vinden.

Heb je wel al ervaring met affiliate marketing en artikel marketing? Dan is deze cursus wellicht niets voor jou, tenzij je je basiskennis wil opfrissen.

Wat ons betreft zou het product veel beter tot zijn recht komen mocht het beter worden aangeprijsd. Nu wordt het aangeprezen als de geheime methode om €2950 per maand te gaan verdienen, maar dat is het gewoon niet. Het is wel een feit dat je door middel van artikel- en affiliate marketing geld kan verdienen en deze cursus biedt daartoe een goede basis.
Heb je zelf aanvullingen op deze geld gorilla geheimen review? Aarzel dan niet een bericht achter te laten. 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

3 comments on “Geld Gorilla geheimen review

 1. Hoi Pieter,

  Als dit zo lees, verkopen ze niets nieuws en is deze cursus het geld niet waard. En is die €2950 een loze belofte. Er zijn betere verdienmodellen, dit vind ik oplichting!

 2. Hoi Pieter,

  Bedankt voor de review.

  Als je in het verleden de (zeer goede) cursus Internetgeheimen van JP aangeschaft hebt, zul je dan ook wat hebben aan Geld Gorilla geheimen?

  Alvast bedankt voor de info.

  • Wat betreft inhoud zijn de cursussen wel complementair. Aangezien internetgeheimen vooral toont hoe je snel een website opbouwt binnen een bepaalde niche. Geldgorilla geheimen gaan dan weer meer over mindset, videomarketing, artikel marketing en daarbij behorend affiliate marketing.
   Ik weet niet of op dit product een niet tevreden – geld terug garantie geldt, anders zou ik zeggen test het uit ..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge