nov
22
2012

Facebook miljonairs module review

-Deze cursus is niet langer beschikbaar-

Facebook miljonairs formule van Ramses van der Werf

facebook-miljonairs-module
Ramses van der Werf is 1 van mijn favoriete internet marketeers, om de eenvoudige reden dat hij veel waardevolle, gratis content weggeeft.
Zijn allernieuwste product is de ‘facebook miljonairs formule‘ en ik nam alvast een kijkje achter de schermen van dit product.

Veel gratis content zei ik, je kan zijn e-book namelijk hier gratis downloaden


In de gratis cursus vertelt Ramses jou in een eenvoudig stappenplan hoe hij 90 dagen geleden gestart is met een nieuwe facebook account, die hem op dit moment reeds €300 per dag opbrengt.
Geen snel-rijk-tover-formule dus maar een echte methode die echt werkt, voor iedereen.

Voor wie liever videomateriaal bekijkt heeft Ramses een exclusief ledengedeelte, lees meer:

Facebook miljonairs formule ledengedeelte

Eigenlijk verwacht je geen ledengedeelte meer bij dit gratis product, aangezien Ramses haarfijn uitlegt welke stappen jij moet ondernemen om:

 •  je facebook pagina uit te bouwen tot meer dan 3000 vrienden
 • je deze vrienden omzet naar ‘fans’
 • je deze fans omzet naar website bezoekers (=omzet!)

Wie dus de nodige kennis heeft om een facebook account te beheren en een fanpage aan te maken kan prima aan de slag met de gratis cursus.

Het ledengedeelte biedt videotutorials die dieper ingaan op volgende items

Module 1 – vrienden toevoegen

 • handmatig
 • email contacten
 • contactpersonen bestand
 • een klanten magneet
 • andere social media
 • overige tips and tricks
Module 2 – een fanpage maken
 • een fanpage maken

Module 3 – status updates

 • video 1 (*)
(*) De modules behoeven weinig uitleg, die ga ik je dus ook besparen. De module die voor mij het meest interessant was is module 3: status updates.
In deze module bespreekt Ramses namelijk een gratis tool waarmee jij al jouw status updates voor je facebook fanpage kan inplannen.
Je status updates zijn het belangrijkste onderdeel van je fanpage, zij zorgen er namelijk voor dat je je fans naar jouw website of affiliate product stuurt. Met deze gratis tool kan jij vandaag nog al je status updates aanmaken voor een hele week of maand. Op de door jou gekozen tijdstippen wordt het bericht dan op jouw fanpage geplaatst.

Facebook miljonairsmodule prijs

Wie de uitgebreide cursus wil aankopen betaalt daarvoor €37.
Persoonlijk vind ik deze betaalde extensie overbodig, aangezien ik wel wat ervaring heb met het opzetten van een fanpage.
Wel is het gratis e-book van Ramses in mijn ogen dit geld al waard, in acht genomen dat je een concreet stappenplan in handen hebt waarmee je meteen aan de slag kan. Dit is meer dan in menig andere internet marketing cursus!
Heb je geen/weinig ervaring met facebook en het opzetten van een fanpage? Dan is de extensie zeker waardevol.

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge