mrt
16
2013

facebook cpa geheimen review

-Dit product is niet meer beschikbaar-

CPA geheimen review – Erik de Vries

cpa geheimenEnkele maanden geleden liet Erik de Vries ons in een vooraankondiging reeds weten dat hij druk bezig was met het samenstellen van een uitgebreide cursus over CPA (cost per action) marketing.

De uiteindelijke cursus zal verschillende uitbreidingen omvatten maar de basiscursus - facebook cpa geheimen is reeds gelanceerd.
Internetmarketingweblog.nl kreeg alvast inzage in zijn cursus om er een review aan te wijden.

Klik op ‘lees verder

 

CPA marketing heeft enkele voordelen ten opzichte van andere vormen van marketing, denk daarbij aan

 • je hoeft geen eigen website te bezitten
 • je hoeft geen uitgebreide kennis van programmeren/html te bezitten
 • geen seo (het succes van je CPA campagnes is niet afhankelijk van je seo score)
 • snel resultaat (van zodra je campagnes opgezet zijn kan je de eerste bezoeken/inkomsten beginnen meten)
 • internationaal inzetbaar (kies je voor de grote Engelstalige markt – met veel concurrentie – of een kleinere markt?)
 • eenvoudig en snel meetbaar (waardoor je snel kan bijsturen waar nodig)
 • makkelijk schaalbaar (succesvolle campagnes kan je kopiëren)
 • niet afhankelijk van google verkeer (jij kiest zelf hoeveel verkeer je naar je offer of landingspage stuurt)

Dit zijn meteen de voornaamste redenen waarom vele internet marketeers actief bezig zijn met het promoten van CPA offers. In de vooraankondiging van de cursus CPA geheimen lees je overigens meer over CPA marketing.

Wanneer je CPA offers promoot krijg jij een commissie uitbetaald telkens iemand een vooraf bepaalde actie onderneemt op de website die jij promoot.
Eric de Vries leert jou in deze cursus hoe je deze offers promoot door het adverteren via CPC (cost per click) campagnes.
Winst ontstaat dus wanneer de kosten van jouw CPC campagne lager liggen dan de opbrengst van je CPA offer. Logisch, niet? :)

Winst of verlies?

Hoewel het heel logisch en eenvoudig lijkt moet je toch goed weten wat je doet, anders zal je al snel merken dat jouw offer lang niet de kosten van jouw CPC advertenties dekt.
Een grote valkuil bijvoorbeeld is de tracking van de prestaties van je CPA offer: de statistieken van je affiliate netwerk zijn niet real time, waardoor je steeds enige tijd moet wachten eer deze aangepast worden. Gedurende die tijd kan het zomaar zijn dat je kostbare centen door het raam aan het gooien bent.

Heb jij dus nog nooit gehoord van prosper 202? Dan raad ik je zeker af om nu al te beginnen met cpa marketing.

Inhoud van de cursus CPA geheimen

De cursus CPA geheimen is een videocursus, je kan echter ook de begeleidende CPA geheimen gids downloaden als PDF

 • CPA 101 – essentials

 1. Domein en VPS hosting (4 video’s)
 2. Website uploaden & email setup (6 video’s)
 3. Tracking & Prosper 202 (2 video’s)
 4. Aanmelden CPA netwerken (1 video)
 5. Demografisch onderzoek (2 video’s)
 6. Stay organized (1 video)
 • Introductie (2 video’s)

 • Offers kiezen (3 video’s)

 • Campagnes opzetten (5 video’s)

 • Optimaliseren creative (1 video)

 • Tips & tricks (1 video)

 • Vip + (upgrade)

 • Bonus

 1.  Bonus website downloaden
 2. FB Ad coupons
 3. 24/7 Print geld methode (3 video’s voor VIP+ members)
 4. Ultimate Social Media Plan +

Voordelen

  • Zoals je ziet is dit een zeer uitgebreide cursus waarbij vooral in module 1 – CPA 101 essentials – heel wat technische aspecten besproken worden. Je hoeft zelf niet heel technisch te zijn, je kan namelijk gewoon over de schouder van Erik meekijken en stap voor stap volgen wat hij doet.
  • De informatie in de verschillende onderdelen is zeer compleet en laat niets aan de verbeelding over, ook daar kan je namelijk stap voor stap kopiëren wat Erik doet. Dit is bijvoorbeeld een onmisbaar voordeel bij het installeren van prosper 202, aangezien dit redelijk ingewikkeld is voor wie geen eerdere ervaring heeft met zulke tracking software.

Prosper 202 zorgt ervoor dat je in realtime kan zien waar je klikken vandaan komen en welke keywords en banners een lead hebben gegenereerd. Het geeft je ook de mogelijkheid om je winnende keywords en banners verborgen te houden voor je CPA netwerk (zodat ze deze niet zelf gaan toepassen), je offers en landing pages te roteren en de performance van je campagnes te optimaliseren.

 • Een ander voorbeeld van de grondigheid waarmee deze cursus in mekaar is gezet is het gedeelte over het aanmelden bij CPA netwerken. Ook hier toont Erik jou precies welke informatie je moet doorgeven bij registratie voor deze netwerken zodat jij het meeste kans hebt om toegelaten te worden.
 • Ook leert hij jou precies hoe je erachter komt voor welke doelgroep je offers het meest geschikt zijn, zodat je je advertenties enkel aan die specifieke doelgroep kan targetten.
 • Je eerste campagne aanmaken wordt overigens een eitje aangezien Erik deze samen met jou aanmaakt.

 

Nadelen

 • Om prosper 202 optimaal te laten werken is het aangeraden om deze software te installeren op een VPS server, welke duurder zijn dan een standaard hosting op bijvoorbeeld een shared server.
  Bij het promoten van een CPA offer heb je de keuze om meteen naar het product te linken of om je bezoeker eerst naar je eigen landings page te sturen, deze laatste optie behandelt Erik in deze cursus.
 • Het opmaken van de landingspagina zelf zit niet inbegrepen in deze cursus maar is onderdeel van een toekomstige vervolgcursus.
 • Wil je je CPA offer promoten door middel van direct linking dan kan je kiezen voor de Vip upgrade (kostprijs 20€) om hierover meer te leren.
 • Je kan de campagne van Erik letterlijk kopiëren maar er ontbreekt momenteel nog een video’tje die aantoont hoe deze campagne nu effectief presteert.

Conclusie

Hoewel ik graag ook een video’tje had gezien over het aanmaken van een Landingspagina (dit is namelijk redelijk technisch aangezien er wat code vanuit prosper 202 in geplaatst moet worden) kan ik zeker niet zeggen dat deze cursus weinig om het lijf heeft.
Dit is een van de weinige cursussen die zijn leden stap voor stap meeneemt in het opzetten van een campagne, waardoor deze meteen kunnen gekopieerd worden, helemaal top zou het zijn mocht Erik nog een vervolgvideo’tje plaatsen met de resultaten van deze campagne en de mogelijkheden om deze bij te stellen waar nodig.

Ikzelf heb verder heel wat bijgeleerd in deze cursus CPA geheimen en ik kan hem dus zeker aanbevelen aan al wie wil starten met CPA marketing.

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

6 comments on “facebook cpa geheimen review

 1. 2 weken geleden ben ik begonnen aan deze cursus. ik had in het begin erg weinig verwachting, omdat ik al product na product heb geprobeerd en er wel van heb geleerd maar nooit een steek verder ben gekomen

  de cursus van erik de vries is echt een leerzame. vol met informatie en stap-voor-stap uitleg wat je moet doen en waar je iets vandaan kan halen. echt fantastisch, ik heb hier nieuwe dingen geleerd die ik in andere cursussen voor meer geld niets eens te weten krijg.

  daarnaast had ik moeite met de fundering aanmaken. een bedrijfswebsite opzetten om me aan te melden bij CPA netwerken. ik kon niet geloven dat hij beloofde binnen 8uur te reageren, maar nadat ik hem zelfs telefonisch kon bereiken en rustig een gesprek kon voeren was ik helemaal om. hij heeft me fantastisch geholpen en zelfs nog advies meegegeven die me kijk op internet marketing heeft veranderd.

  zijn cursus is echt een aanrader, en heel erg leerzaam om te volgen en dat voor een klein bedrag wat het zeker waard is.

 2. Helemaal mee eens dat Robert pure onzin uitkraamt.
  Goed geschreven review trouwens Pieter.
  En ook een prima reactie van Chris naar aanleiding van de opmerking van Robert.
  Ik zou graag bij deze van de gelegenheid gebruik willen maken om het volgende te melden.
  Onderstaand bericht heb ik onlangs naar Erik verzonden:

  “Heb ook vandaag weer gescoord = €€€, erg blij, want het werkt, bedankt voor de goede cursus die je ons heb gegeven, want dit is de eerste keer dat ik een cursus heb gevolgd ,die ook daadwerkelijk scoort. Goed toch”

  Dus mochten jullie opzoek zijn naar een cursus die niet alleen doet wat ie beloof, namelijk dat je snel 200 Euro per dag kunt verdienen, maar tevens een goede fundering legt voor je IM business, dan kan ik iedereen deze cursus van hart aanbevelen.

  Erik ROCKS! Big Time.

  Groet,

  JP

 3. Ik kreeg dit weekend een mailtje met deze cursus, ik las het even door en ik moest direct denken aan de cursus Mediabuygeheimen.com van JP en nu ik deze review lees moet ik toch de conclusie trekken dat deze cursus een kopie is van mediabuygeheimen.

  • Erik van FB CPA Geheimen hier.

   @ Robert,

   Dus jij vergelijkt media buy traffic met FB traffic en trekt dan de conclusie dat deze cursus een kopie is van mediabuygeheimen? Tijd om je serieus te verdiepen in IM, en niet meer van dergelijk domme conclusies trekken. Dus.. op de link van Pieter naar FB CPA Geheimen klikken, product kopen, mondje dicht en oortjes open, en dan hebben we het er nog wel eens over.

   See ya!

   E

  • Robert trekt veel te snel en bovendien een onjuiste conclusie terwijl de review van Pieter toch heel duidelijk is. Op Roberts uitspraak is dan ook het volgende spreekwoord van toepassing: “Hij heeft de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt”. Voor een goed verstaander mag het duidelijk zijn dat de cursus Mediabuygeheimen van JP een heel andere materie behandeld, in essentie is er beslist een duidelijk verschil tussen het aankopen van advertentieruimte op bijvoorbeeld Marktplaats of het op slimme wijze promoten van advertenties op Facebook. Ik heb zelf de cursus van Erik de Vries aangeschaft en ben bijzonder gecharmeerd van de vakkundige manier waarop alles duidelijk wordt uitgelegd en tot in de finesses wordt beschreven. Erik is een uitstekend leermeester en zijn kracht schuilt niet alleen in de enorme hoeveelheid kennis die hij bezit maar ook in de manier waarop hij dat weet over te brengen. Bovendien is de beschreven methode, mits juist toegepast, een goede manier om daadwerkelijk geld te verdienen. Kopiëren van anderen? Dat heeft Erik de Vries helemaal niet nodig. Zoals Pieter in zijn review al zegt: “Ikzelf heb verder heel wat bijgeleerd in deze cursus”, dat zegt eigenlijk al genoeg. Persoonlijk kan ik iedereen de cursus aanraden!

   Chris Freriks

   • Hey Chris, bedankt voor je schouderklopje ;) en je inhoudelijke reactie!
    Ik vind het persoonlijk ook veel leuker om reacties te lezen die wat meer ingaan op de materie. Roepen dat iets niet ok is of niet werkt mag, maar graag een beetje onderbouwd dan, daar hebben we allemaal iets aan..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge