jan
6
2013

facebook ads lab ervaring

Facebook ads lab is een product van Stefan Heurterre, je vind zijn pagina op facebook-ads-lab.nl.
Zoals de naam reeds doet vermoeden leert hij je alles over het succesvol inzetten van facebook advertenties voor het promoten van jouw product of affiliate product.

Adverteren op facebook heeft enkele voordelen ten opzichte van adverteren op google.

 • Je kan heel gericht gaan targeten op bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, werkgever, woonplaats, interesses, etc. Een goed gerichte advertenties op de juiste doelgroep kan leiden tot een significant hogere CTR.
 • Je kan gebruik maken van een afbeelding. Een goede, opvallende afbeelding zal de aandacht naar jouw advertentie trekken.
 • Je kan eenvoudig nieuwe fans aantrekken die je achteraf makkelijk en kosteloos kan bereiken voor nieuwe promoties.

Wie zonder voorafgaande kennis gaat investeren in facebook advertising zal echter weinig succes boeken. Net als bij google adwords zal je continu het verloop van je campagnes moeten analyseren. Zo zal je bij facebook bijvoorbeeld merken dat de effectiviteit van je campagne al na een week sterk zal teruglopen, vanwille de gerichte targetting. Een selecte groep gebruikers – geselecteerd op leeftijd, interesses etc – krijgt je advertentie te zien (en veel gebruikers openen dagelijks hun facebook account) waardoor je  na een paar dagen reeds minder kliks zal zien voor die advertentie.
Dan is het dus zaak om je advertentie aan te passen  met nieuwe teksten of afbeelding. Facebook ads lab leert jou al deze aspecten waarmee je rekening dient te houden.

Facebook ads lab ervaring

Bekijk hier de website

facebook ads lab

Wanneer je je inschrijft voor de email lijst van facebook ads lab ontvang je meteen 3 gratis video’s waarin heel wat duidelijk gemaakt wordt.
Het allerbelangrijkste bij adverteren op facebook is de manier waarop facebook bepaalt welke advertentie bovenaan wordt geplaatst. Het is namelijk niet zo dat je met een hogere CPC limiet hoger geplaatst zal worden. Je advertentie wordt daarentegen beoordeeld op z’n click through rate (CTR). Hoe meer aantrek je advertentie dus heeft, hoe hoger deze door Facebook geplaatst wordt binnen de pagina en hoe minder je zal betalen per click.

Stefan Heurterre geeft je in de gratis kennismakingsvideo’s dan ook meteen enkele specifieke voorbeelden van titels, teksten en afbeeldingen waarmee je facebook advertentie veel beter zal scoren.
Alleen voor deze gratis info is het reeds de moeite waard om je aan te melden voor de email lijst van Stefan.

Wil je nog meer leren over facebook ads, dan kan je voor  €197 de volledige cursus aankopen, waarin Stefan jou toont hoe je een succesvolle facebook advertentie campagne opzet. Hij toont jou meteen ook welke advertenties hij reeds gebruikte en welke wel of niet goed presteerden. Hij geeft een 110% niet goed, geld terug garantie mocht het product jou niet bevallen.

Facebook ads lab onderdelen

De cursus facebook ads lab is onderverdeeld in 7 modules:

 1. Hoe maak je een facebook advertentie en target je die naar de juiste doelgroep
 2. De verschillende soorten facebook campagnes
 3. Facebook ads basistechnieken en tips voor de hoogste conversie
 4. List building technieken voor een long term relatie met je klanten
 5. €500 per dag campagne: welke campagne heeft Stefan zoveel geld opgebracht?
 6. Mijn ads (beste, slechtste, perfectste ad)
 7. Webinar

Alles bij mekaar zijn deze modules goed voor een 40tal video’s waarin elk aspect van facebook advertising uitgelegd wordt.
Heb je zelf reeds campagnes opgezet op facebook of google dan zie je meteen de waarde van deze cursus. Wanneer je zelf zou starten met een basiskennis van het opzetten van advertenties dan zal je zelf moeten investeren in het uitzoeken van welke campagnes het beste werken. En dat kost niet enkel tijd, maar ook veel geld.

Facebook ads lab: onze mening

Heb je deze cursus gevolgd, dan mag je je een facebook ads kenner noemen en heb je de ervaring in huis van iemand die reeds jarenlang met facebook advertising aan de slag is. Er is geen twijfel over mogelijk, deze cursus is z’n geld waard, je loopt ook geen enkel risico op een miskoop dankzij de 110% geld terug garantie.

Bekijk hier de 3 gratis video’s

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

2 comments on “facebook ads lab ervaring

 1. Hier kan ik mij volledig bij aansluiten. Het is een heel goed product die ik zelf heb getest en er nog heel vaak naar terug kijk. Facebook kan je heel simpel veel geld mee verdienen. Maar als je geen kennis heb dan zal je ook keihard falen.

  Het is heel raadzaam om echt de cursus drie maal te bekijken, voordat je echt start met een campagne. Ik raad voor beginners aan om je budget in het begin niet boven de 50 euro laten komen, tot je het echt onder knie hebt en ook echt winst maakt op je campagne.

  Maak vaak een nieuwe advertentie want een advertentie kan twee dagen volop verkopen maken, maar na een paar dagen niks meer.

  succes,

  jeremy

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge