aug
30
2014

Eurobooster review

Eurobooster is het nieuwste product van Nathalie van Scheltinga en Mike de Jong. Deze videocursus is gericht op mensen die geld willen verdienen op het internet, meer bepaald via Facebook. De belofte die Nathalie en Mike bieden;

eurobooster belofte

Ben je benieuwd of Eurobooster jouw geld waard is? Bekijk dan hier de inhoud van deze Facebook marketing videocursus en lees onze Eurobooster review.

Eurobooster review

Inhoud

Eurobooster Module 1

 1. Introductie
 2. Facebook advertentie theorie

Eurobooster Module 2

 1. Waarom adverteren
 2. Newsfeed advertentie voorbeelden
 3. Opbouw en doelgroep
 4. Typen advertenties
 5. Snel geld techniek
 6. Case study
 7. Vragen

Eurobooster module 3

 1. Aanmelden affiliate netwerk
 2. Creditcard (deel 1)
 3. Creditcard (deel 2)
 4. Facebook fanpagina maken
 5. Advertentie maken
  - In ads manager
  - In power editor
  - Aanpassen in power editor
 6.  Facebook regels
 7. Stappenplan

 Eurobooster Winst boosters (upsell)

 1. Winstboosters uitleg
 2. Winstboosters Download

Eurobooster Cash manager

 1. Cash manager

Onze ervaring met Eurobooster

4 / 5 stars      

Stappen om geld te verdienen met Facebook

Facebook is enorm populair en daardoor valt er veel geld mee te verdienen, dat wist je al. Wat je wellicht niet weet is dat slechts een heel klein percentage van de Facebook marketeers er effectief geld mee verdient. De rest schiet er letterlijk geld aan in. Hoe dat komt? Omdat Facebook gebruikers op zoek zijn naar ontspanning, sociale interactie en luchtige content. Geld uitgeven is zowat het laatste waar ze aan denken.

Facebook marketing vraagt daarom een unieke aanpak die Nathalie en Mike gelukkig onder de knie hebben. In de videocursus tonen ze jou stap voor stap hoe je facebook newsfeed advertenties opzet waar mensen effectief op klikken en waar je effectief geld mee verdient: Van het bepalen van je doelgroep tot het opzetten van je advertenties en het bijwerken van je advertenties voor nog meer winst.
De video’s komen deels uit een webinar dat Nathalie en Mike eerder gaven. Deze manier van het hergebruiken van content komt vaker voor en er is ook niets mis mee, aangezien de content wel gewoon goed is.

Live case

Het fijne in deze cursus is dat Nathalie dat doet aan de hand van een live case. Je hoeft haar dus niet te geloven op haar woord, maar ziet gewoon de resultaten van de facebook campagne die ze opzet. De verdiensten van de campagne liggen overigens wel lager dan hetgeen beweert wordt op de salespage (van 1 euro naar 10 euro), persoonlijk had ik een live case gebruikt die nog winstgevender was, maar je ziet wel live hoe er geld verdient wordt met Facebook marketing. Je hebt verder ook geen eigen website en dergelijke nodig aangezien je een CPA of CPL offer promoot.

Upsells; Winst boosters en Cash manager

Koop je de Eurobooster videocursus aan, dan krijg je ook 2 upsells aangeboden. Hoewel deze vrij prijzig zijn, zijn ze wel erg waardevol: Winst boosters zijn volledig kant-en-klare facebook campagnes, die je zo kan inzetten. Met de Cash manager heb je dan weer een rechtstreeks contact met Nathalie en Mike voor al je vragen omtrent je campagnes. Werkt een campagne niet goed? Dan geven zij advies hoe je deze kan verbeteren.

Samenvatting; waarom Eurobooster kopen?

 • Winstgevende campagne opzetten van A tot Z
 • Geen vage beloftes; volg gewoon de live case
 • Interessante upsells

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

One comment on “Eurobooster review

 1. Deze zijn beiden met de noorderzon verdwenen, hun cursussen, websites zijn ofline gehaald. Allemaal verloren tijd en geld. Werkten onder één hoedje, jaren lang ook met die genaamde Ricardo, één van hun complotmensen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge