jul
5
2011

Eric Dieperink vs Ryan Deiss deel 2

In mijn vorige blogpost had ik al beschreven dat Eric Dieperink zijn nieuwste video presentatie heeft gekopieerd en vertaald uit het werk van Ryan Deiss. Ik heb de video presentatie van Ryan Deiss nogmaals bekeken om te zien welke stukken er letterlijk vertaald zijn door Eric Dieperink om zo een goed beeld te krijgen van zijn praktijken. Schokkend om te constateren vond ik zijn schaamteloze ik vorm van presenteren. Dit leg ik even nader uit. Doordat Eric Dieperink teksten letterlijk vertaald neemt hij ook Ryan Deiss identiteit over. Bijvoorbeeld Ryan Deiss spreekt over zijn imperium wat Eric Dieperink letterlijk overneemt, waardoor de kijker het idee heeft dat Eric spreekt. Dit is pure misleiding. Zo doet hij dit vaker waardoor de kijker de indruk krijgt dat Dieperink heel de presentatie heeft bedacht. Het lijkt allemaal heel authentiek totdat je de videopresentatie van Ryan Deiss ziet.

Ryan Deiss presentatie vs Eric Dieperink presentatie.

Zoek de verschillen uhhhm de overeenkomsten.

http://goo.gl/AGz1F R Deiss

http://goo.gl/oUH8J E Dieperink

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

4 comments on “Eric Dieperink vs Ryan Deiss deel 2

 1. Eric is gewoon een leugenaar!

  Ik kreeg kortgeleden van hem een mail over zijn Robo Geld Generator.

  Hij vertelde dat hij weer een blog had gevonden wat met het RGG systeem hoog scoort op brede zoekwoorden.

  Hij had het over het zoekwoord “afvallen” en de website “afvallen-voeding.nl” (Dit is de site die op 1 staat als je “afvallen” intoetst op Google.

  Ben dus gaan kijken, maar deze website is helemaal geen WordPress website! Er is op dit domein nergens WordPress geinstalleerd, terwijl het RGG systeem toch echt wordpress gebaseerd is.

  Dus Eric vind het nodig om ook nog eens anderen te betrekken in zijn leugens. Ik denk dat de eigenaar van die site het niet eens weet, en dat maakt het alleen maar erger!

  Weet je Eric, blijf lekker op je eiland en val ons hier niet lastig met je troep!

 2. Ik ben een blogger zonder product dus ik hoef me gezicht niet te laten zien. Als ik een product uit zou brengen heb je een punt. Maar nu zwets je maar wat. Als je mij artikel goed gelezen had, dan zag je dat ik met feiten kom. Eric Dieperink heeft zijn videopresentatie offline gehaald. Vraag maar aan Eric Dieperink waarom ,aangezien je hem zo graag verdedig.

 3. U valt Eric wel aan ,maar een ding moet ik hem nalaten!!! Hij laat wel zijn kop zien,en dat kan ik van U !!! Admin niet zeggen!
  Dus met andere woorden ! Als je iemand doet en wil bekritiseren, treed dan ook zelf naar buiten en verschuil je niet achter een avatar!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge