dec
29
2011

Eric Dieperink geeft keiharde garanties!

Eric Dieperink geeft keiharde garanties

Je las reeds in het topic ‘Eric Dieperink ontmaskerd‘ dat Eric zich nogal liet ‘inspireren’ door het werk van concullega bloggers.
Het moet gezegd dat het op het internet nog moeilijk is om origineel van kopie te onderscheiden, nooit eerder was het zo makkelijk om content te dupliceren.
Dit brengt met zich mee dat er slechts een handvol kwalitatieve internet marketing cursussen verkrijgbaar zijn: het kan namelijk heel gevaarlijk zijn om je ideeën zomaar prijs te geven.

Je dient er dus rekening mee te houden dat deze cursussen, zoals internetgeheimen, een goede basis zijn voor je online business, je zal jezelf echter verder moeten ontwikkelen om ook jouw project even succesvol te maken. Durf ook creatief zijn, de internet marketing cursussen zijn als een doosje die je aangereikt worden. Vouw dit doosje open en je zal zien hoe de verschillende vlakken zich met mekaar verbinden, niemand houdt jou tegen om deze vlakken op een andere manier te gaan vouwen. Of neem desnoods je schaar en maak een spaarpot van je doosje :)

Omdat ieder van ons wel beseft dat niemand zomaar z’n gouden ei zal prijsgeven, geldt bij de meerderheid van de e-books en cursussen een 100% niet tevreden – geld terug garantie.
Eric Dieperink gaat tot onze verbazing echter een hele stap verder! Op deze salespagina: www.affiliate-marketing-thuiswerk.com zie je zijn belofte: Garantie: Geen Succes = €1.000,- In ruil Voor Jouw Business (5 maanden!).

Eric dieperink keiharde garanties

Eric dieperink keiharde garanties

Eric Dieperink belooft iedereen die binnen de 5 maanden minder dan 3000€ verdient met zijn product,  niet enkel een geld terug garantie maar een vergoeding van 1000€!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, maar dit is mij inziens een bikkelharde garantie waarvoor ik toch even het petje af neem voor de heer Eric Dieperink.
(Uiteraard blijven we voorzichtig met complimenten tot de eerste persoon die van deze garantie kon genieten zich kenbaar heeft gemaakt) ;)

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

5 comments on “Eric Dieperink geeft keiharde garanties!

 1. Op het moment dat zaken anders lopen dan verwacht na aankoop is het altijd het makkelijkst op tegen de verkoper aan te schoppen. Ik heb met eric hele goede ervaringen!!!

 2. Wat een ongelofelijk lullig antwoord zeg….

  Hij moet eens leren hoe hij met mensen om moet gaan. Ik zie echt de meest belachelijke antwoorden opduiken van deze zogenaamde “expert”…

  Me reet…

 3. Ik heb zijn cursus drie jaar geleden gekocht en ik denk dat ik de truuk weet achter zijn garantie. Na zes maanden ging ik geen 1000 euro per maand verdienen, maar zat ik slechts op 250 euro per maand (nu na drie jaar wel ietsies meer hoor).

  Dan sta je toch voor de moeilijke keuze,, ga je in op de garantie of neem je genoegen met 250 euro per maand?

  Ik en ik denk vele anderen nemen liever die 250 euro per maand, want op de langere termijn pak je toch meer als die duizend euro, plus je weet dat hij met je business ervandoor gaat.. Voor de rest geen slecht woord over zijn cursus, want ik heb ook de Internet Marketing bleuprint gekocht en is gewoon heel leerzaam, maar verwacht geen gouden bergen!

 4. Toevallig vandaag contact gehad met Eric over zo’n garantie. In mijn geval voor http://robogeldgenerator.com/

  Hij zet het heel stoer op zijn website maar vervolgens als je er naar vraagt zegt hij dat je binnen 7 dagen sinds bestelling had moeten reageren.. en verwijst je naar de kleine lettertjes in een algemene voorwaarde

  Letterlijk uit de reactie die hij mij stuurde “Misschien dat het voor jou beetje misleidend staat vermeld, maar dan kan Dreft, Dixan en Colgate maar ook beter hun biezen pakken!”
  Niels Gouman onlangs geplaatst..De Mac App StoreMy Profile

  • Hey Niels,
   ik kan inderdaad ook niet meteen wat terugvinden op de salespage ivm die garantie van slechts 7 dagen op de robo geld generator.
   In het product wat ik hierboven beschreef gaat Eric Dieperink nog een stuk verder in zijn garantie, ik vermoed dat hij zich daar ook wel goed ingedekt heeft.
   Ik wil niet meteen iemand beschuldigen, ik wacht namelijk nog op reacties hieromtrent, maar ik heb nog niemand gehoord die het tegendeel kan beweren over Eric en acht de kans ook klein dat dat nog zal gebeuren..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge