sep
2
2012

WP4FB review: custom Facebook fanpages onbetaalbaar?

$1197.

wp4fb pluginDat is het eerste resultaat dat ik voorgeschoteld krijg na een zoekopdracht  in google op ‘custom fan page’. Aardig aan de prijs, zo’n op maat gemaakte fan page die je vooral bij grote bedrijven als coca cola ziet voorbijkomen.

Het lijkt dat dit enkel voorbehouden is aan de grote jongens.

Of niet?
Wat als ik je zeg dat je hetzelfde en veel meer kan voor slechts $67?

Er is inderdaad een plugin beschikbaar die reeds enige tijd meegaat en die elke ondernemer de kans geeft om door virale social media acties zijn merk explosief te laten groeien.

Klik hier en ontdek hem meteen!

Deze plugin gaat veel verder dan de eenvoudige ‘custom fan page’  van $1197.
Dit zijn enkele van de krachtige features van de WP4FB plugin:

 1. De voornaamste feature van de plugin is het feit dat je geen webdesigner of scripter moet zijn om ermee aan de slag te gaan. Duidelijke instructievideo’s leggen je stap voor stap de verschillende functies uit en dankzij de vooringestelde templates activeer je, mocht de html-kennis je ontbreken, met 1 klik een verfrissende layout.
  Wie een wordpress blog kan onderhouden, kan ook overweg met deze plugin!
 2. Maak onbeperkt verschillende custom fanpages aan. Elke pagina kan je naar wens opmaken en invullen. De pagina’s zijn te bereiken vanaf de tabs in je facebook timeline
 3. Onbeperkte mogelijkheden in de opmaak: voeg tekst, kleur, afbeeldingen, video of zelfs een professionele image slider toe met slechts enkele muisklikken
 4. Verschillende virale toepassingen om een email lijst op te bouwen en je aantal fans explosief te laten groeien

De eerste versie van deze plugin kwam volledig in pakket met een eigen template. Dit betekende dat je de plugin niet kon gebruiken mocht je je eigen template willen behouden.
Met WordPress 3.0 werd deze beperking aangepakt, waardoor je WP4FB op elke wordpress installatie kan gebruiken.

En die virale toepassingen tonen meteen de kracht van deze WP4FB (2.0) plugin:

 • FanGate: Maak een bepaalde pagina pas bereikbaar wanneer een gebruiker op de ‘like’ knop gedrukt heeft
 • InviteGate: Maak een bepaalde pagina pas bereikbaar wanneer een gebruiker een vooraf ingesteld aantal vrienden heeft uitgenodigd
 • ShareGate: Maak een bepaalde pagina pas bereikbaar wanneer een gebruiker je content gedeeld heeft op zijn facebook profiel
 • FriendGate: Maak een bepaalde pagina pas bereikbaar wanneer een vooraf ingesteld aantal vrienden van de bezoeker deze pagina ook heeft trachten te bereiken.
 • Sweepstake: Laat je bezoekers meedingen naar een prijs. Wanneer zij hun vrienden uitnodigen voor de wedstrijd ontvangen zij automatisch een extra kans om de prijs te winnen.

Zoals je merkt is dit de ideale plugin om je aantal ‘sociale vrienden’ explosief te laten groeien. Dit is de enige plugin die zulke uitgebreide mogelijkheden bezit en toch eenvoudig te bedienen is vanuit je wordpress admin pagina.

Ontdek deze geweldige plugin!

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

One comment on “WP4FB review: custom Facebook fanpages onbetaalbaar?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge