mei
31
2012

Eelco de boer – winst.nl

eelco de Boer - winst.nlEelco de Boer

is wellicht 1 van de eerste namen die jou te binnen schiet wanneer we het hebben over Nederlandse internet marketeers.
En niet zonder reden.

Voor Eelco begon zijn internet marketing carrière wanneer hij zichzelf genoodzaakt zag een deel van zijn platencollectie te verkopen om zijn studies en wagen te kunnen financieren.
Meteen werd hem de kracht van het internet duidelijk: 1 mailtje naar zijn contacten was voldoende om de helft van zijn platenlijst te verkopen.
Na enkele jaren als ebay powerseller ging hij op zoek naar andere manieren om geld te verdienen. Manieren die minder arbeidsintensief waren.

Zijn jarenlange zoektocht naar informatie en het in praktijk brengen ervan heeft inmiddels geresulteerd in een miljoenenbusiness. Menig internet marketeer kent Eelco wellicht van de verschillende projecten waarin hij betrokken is zoals Enormail, Paypro, Luondo en Betaalsociaal. Eelco benaderde destijds namelijk een markt die in die tijd nog maar weinig gekend was (dropshipping, affiliatie) en met deze projecten was hij dan ook 1 van de pioniers in Nederland.
Paypro is wellicht nog steeds het beste voorbeeld en een onmisbare partner voor ons, internet marketeers.

Lees hier het verhaal van Eelco:“Van 1200 Euro Op 1 Dag Naar Bijna 1 Miljoen Euro Binnen 1 Jaar, THANK YOU INTERNET!…” En kom te weten hoe hij:

 • € 1200,- in één dag verdiende in 2005
 • € 23.000,- in één dag omzette in 2006
 • € 72.000,- binnen 10 uren deed in 2007
 • Bijna een miljoen euro binnen een jaar deed in 2009 met het verkopen van “informatie”
 • Van 17 man personeel naar GEEN personeel ging in 2010

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

4 comments on “Eelco de boer – winst.nl

 1. Hoi Pieter,

  Leuk dat je zo snel en spontaan terug een reactie geef.

  Even het volgende. Mijn interesse in de internetmarketing is zeer serieus te noemen. Ik ben van nature een echte salesmanager.. Heb heel wat ervaring in deze branche. In de internetmarketing echter niet. Toch herken ik veel en zie daarom niet in dat het mij niet gaat lukken in deze branche. Wat mij wel tegenwerkt is meer het luxeprobleem welke vorm te kiezen. Heb veel gelezen met verdienen van je centen door middel van het schrijven van een blog (affiliate marketing) Maar hoe start ik dit op? Hoe ga ik te werk. Welke producten hebben we het over om over te schrijven en hoe krijg ik mensen op m,n site en kan ik m,n inkomen hier uit genereren? Waar begin ik als onervaren persoon met wel een goeie mentaliteit, want die heb ik zeker. Heb jij tips?
  Ik ben ook benaderd met systemen van Tom en Eduard. Heel veel negatieve reacties lees je op forums over deze twee goeroes. Maar ook ik weet uit ervaring dat ze juist die mensen zoeken die er ook echt voor gaan en dat slechte ervaringen altijd de meeste indruk maken. Toch ben ik sceptisch en vooral toen mij werd verteld dat ik even een kleine 1500 euro moest betalen om mee te mogen doen met ontsla jou baas ben ik maar afgehaakt en dat het te mooi lijkt om waar te zijn. Verder ben ik ook benaderd door het miljonairsmodel van Casper Camps. Een ijzersterk marketingverhaal. Alleen ook hier geld wederom mijn sceptische geloofwaardigheid over dit rolmodel. 150 euro per maand en ik weet nog niets.. Je leest ook over deze man veel negatieve berichten en dan neem ik net ff die stap niet. Bovendien hou ik zeker van geld (wie niet haha) maar ik wil iets gaan doen waar ik niet heel erg veel in hoef te investeren maar ook een goed product krijg en ook iets wat kan werken op de lange termijn. Ik ben een voorstander van die lange termijn. Dit werkt toch altijd het beste en dat geld voor mij. Verdienen op de langere termijn en fun hebben bij wat je doet.

  Mijn vraag aan jou Pieter?

  Kan jij mij eens adviseren hierin? En wat zeggen mensen als Casper en Tom en Eduard jou? En hun vormen van internetmarketing die ik hier voor noemde?
  Waar kan ik het beste beginnen en wat is een product voor de langere termijn. Want als ik mijn energie en tijd ergens in steek dan moet dat het ook waard zijn?

  Ik hoor je heel graag..

  Met vriendelijke groeten,

  Ronald Jonas.

  • Hey Ronald,
   met jouw ervaring heb je zeker heel wat te vertellen.
   Een blog zou voor jou zeker een goed startpunt zijn. Van daaruit kan je kwalitatieve posts gaan schrijven, een mailing lijstje opbouwen (check m’n gratis listbuilding cursus) en naambekendheid opdoen.
   Een goede cursus die jou leert een blog op te zetten is het verdienmodel van Remon Verburg, ik heb er een post over geschreven op dit blog; http://www.internetmarketingweblog.nl/verdienmodel-nieuwe-internetmarketing-cursus/.
   Het verdienmodel kost 63euro dacht ik en je hebt een niet tevreden – geld terug garantie. Ben er zeker van dat Remon die overigens respecteert, hij is een zeer integer ondernemer.
   Laat gerust weten mocht je nog vragen hebben. (Ik zal voortaan zeker sneller reply’en, heb het wat te druk gehad de laatste tijd :) )

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge