jan
21
2013

Eelco de Boer volgt z’n eigen tips niet ..

Hoewel ik Eelco zeer waardeer voor de waardevolle content die hij biedt, laat hij me de laatste tijd nogal in de steek..

In deze video heeft Eelco het over klantenservice en zijn keuze om dit niet meer uit te besteden maar zelf in handen te gaan nemen.

Aangezien ik zo’n 2 weken geleden zijn boek winst.nl bestelde ben ik, als klant, in de beste positie om zijn klantenservice nu eens te beoordelen.

En helaas.. het resultaat is, voor een internet marketeer die menigeen reeds heeft aangeleerd  hoe een internet business efficiënt en succesvol te runnen, ondermaats..

Aangezien het boek na 2 weken nog niet afgeleverd is heb ik Eelco hierover gecontacteerd via mail en zelfs persoonlijk via de facebook chat, helaas.. zonder gehoor. Ik ben persoonlijk niet de moeilijkste en heb alle respect voor een eventuele vertraging of wat dan ook, maar van een marketeer van dit kaliber had ik toch een iets betere (klanten)service verwacht.

Zoals je ziet, ‘practice what you preach’ is een leuze die vele internet marketeers zich in de mond nemen maar hoeveel van hen maken het echt waar? En misschien een opsteker voor ons, collega marketeers: nobody is perfect!

Eelco, no hard feelings, ik blijf nog wel fan ;)

 

Update 22/01/2013

Bovenstaande post had ik ook even via twitter gedeeld met Eelco en deze morgen kreeg ik reeds een mailtje van de support dienst :)
Het boek is blijkbaar verloren gegaan in de post, er wordt me een nieuw exemplaar toegestuurd, ik kijk er alvast naar uit!

Update 22/01/2013

Boek ontvangen! (dit bleek achteraf het boek te zijn dat bij de oorspronkelijke bestelling verzonden werd)

Uiteindelijk kreeg ik dan nog  het tweede exemplaar in de bus.. Met deze geweldige nota:
winst.nl vetraging

Heel leuk initiatief die me mijn mening meteen doet herzien, dit zijn kleine zaken waarin je je als ondernemer echt kan onderscheiden. Top, Eelco en zeker een pluim voor Jenny :)

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

One comment on “Eelco de Boer volgt z’n eigen tips niet ..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge