okt
20
2012

Ebook cover maken

Ebook cover maken

1 van de manieren om geld te verdienen via internet is het maken van een eigen digitaal product. Naast een sterk product zijn er nog enkele zaken die mee het succes van je product zullen bepalen.

Zo wordt er vaak meer tijd besteed aan het opmaken van de salespage, split-testing en promoten dan het maken van het product zelf.
Al je promotiemateriaal zal de kwaliteit van je product moeten weerspiegelen en hoewel een digitaal product vaak niet fysiek tastbaar is, is het vaak aangeraden een fictieve verpakking (ebook cover of ecover) ervoor te voorzien.

Een ebook cover maken, waarom?

De verpakking van een fysiek product verschilt niet zoveel van een ecover, zij het dan dat je bij een ecover geen rekening hoeft te houden met de wettelijke vereisten waaraan een fysieke verpakking wel moet voldoen.
Een verpakking vertelt de consument heel wat over het product. Kleur en vorm zijn daarbij cruciale elementen. Marketeers proberen dan ook om een product zo aantrekkelijk mogelijk te verpakken, dit zorgt er namelijk voor of je product al dan niet opvalt in de massa.

Een ebook cover maken biedt dus zeker en vast een meerwaarde voor jouw product.
Wie overweg kan met photoshop kan dit wellicht zelf ontwikkelen, al merk je al gauw dat het heel wat tijd in beslag neemt om een mooie ebook cover inclusief schaduwen en reflectie te ontwerpen.

Voor wie geen ervaring heeft met photoshop zijn er daarom ook enkele alternatieven te vinden: zo kan je op Myecovermaker.com gratis ecovers maken. Het aantal gratis templates is wel beperkt maar de kwaliteit is zeer goed.

Wil je meer templates (28 om precies te zijn) , dan vind je hier een betaalbare, super eenvoudige ebook cover maker: 3D ecovers software. Deze is momenteel beschikbaar aan een actieprijs van €27.

Een ebook cover maken was nog nooit zo gemakkelijk, maak er dus gebruik van :)

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

One comment on “Ebook cover maken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge