jul
27
2014

Ebook cover maken? Binnen 3 minuten klaar!

ebook cover designEen ebook cover is onmisbaar wanneer je een digitaal product aan de man wil brengen. Maar hoe maak je nu zo’n ebook cover, wanneer je zelf geen ervaring hebt met moeilijke software als photoshop of illustrator?
Gelukkig bestaan er verschillende software oplossingen waarmee elke beginner in enkele klikken een professioneel uitziende ebook cover kan maken. Sommige software moet je op je PC installeren, maar er zijn ook online varianten die je altijd en overal, vanaf elk toestel dus, kan gebruiken.
Ebookcover.nl is zo’n online ebook cover maker, wat ons betreft één van de eenvoudigste en meest professionele die we kennen.

Eenvoudige Ebook cover software

De werking van deze online software kunnen we best aantonen met een screenshot:
ecover software

Hoewel de software heel wat functionaliteiten heeft, is hij heel intuïtief opgebouwd.

Kies een template

Het eenvoudigste is starten met een bestaande template. Er is keuze uit meer dan 70 templates met verschillende achtergronden, illustraties en tekst, die allemaal naar wens aangepast kunnen worden. Zie je een layout die past bij jouw gewenste uitstraling? Selecteer deze dan, pas de tekst aan en je bent klaar.
Uiteraard kan je ook starten vanaf een blanco canvas en zelf je afbeelding uploaden.

Pas de graphics aan

Wil je je ecover verder uitwerken heeft Ebookcover.nl meteen heel wat graphics ter beschikking, waaronder ‘ribbons, vormen, labels, tags, lights’ en andere. Graphics toevoegen is heel eenvoudig; selecteer de gewenste graphic en pas deze naar wens aan door te verslepen, draaien, vergroten of verkleinen. Wie kan browsen op het internet, kan overweg met deze software. Zo eenvoudig is hij.

Kies een background

Ook de backgrounds uit de bestaande templates kunnen aangepast worden, of je kan ze gebruiken op een leeg canvas.
Browse door de achtergrondenbibliotheek en kies de gewenste achtergrond. Eén klik vervangt de oude achtergrond met de nieuwe.
Uiteraard kan je ook hier zelf een afbeelding uploaden.

Text aanpassen

Uiteraard kan je ook de tekst makkelijk aanpassen en toevoegen. Je kan deze opmaken in 13 lettertypes die uitstekend zijn om te gebruiken op je ebook cover. Pas de kleur en grootte van je tekst aan en je bent zo goed als klaar; je moet namelijk wel nog selecteren hoe je wil dat je 3D ontwerp er gaat uitzien.

Ebook cover designs

ebook cover designebook cover designebook cover designebook cover designebook cover designebook cover designebook cover designebook cover designebook cover designebook cover design

Hierboven zie je enkele resultaten van de ebook cover software. Zoals je ziet kan je jouw ontwerp exporteren in verschillende formaten:

ebook cover software

Naast deze 3D ontwerpen kan je je ontwerp ook opslaan als een 2D resultaat.

De beste ebook cover software

Biedt ebookcover.nl de beste software om snel en eenvoudig de cover van een ebook te ontwerpen? We kennen uiteraard niet alle software die beschikbaar is, maar van diegene die we getest hebben is het zeker en vast de beste.
Er bestaat goedkopere software, maar daar boet je vaak in op het vlak van functionaliteit, mogelijkheden en gebruiksgemak.

De software kost éénmalig 67€ (voor levenslang gebruik) met een niet tevreden geld terug garantie van 30 dagen. Bovendien krijg je enkele bonussen bij de ebook cover software:

  • 70 templates die je meteen kan aanpassen
  • trainingsvideo
  • 300 infographics
  • Gratis voorbeeld ebook, waar je enkel je tekst en logo moet invoegen om je eigen professionele ebook klaar te hebben.

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge