jul
31
2018

Dropship academy review (Joshua Kaats)

Dropshipping is niet nieuw maar het is wel een hot topic de laatste tijd bij online marketeers. Dat komt doordat de mogelijkheden enorm zijn. De komst van bijvoorbeeld AliExpress maakt het voor dropshippers mogelijk om zowat elke markt aan te boren. Daarbovenop kunnen zoveel taken geautomatiseerd worden dat het runnen van een succesvolle dropshipping store slechts een uurtje per dag hoeft te kosten.

Joshua Kaats is een van die online marketeers die succesvol is met dropshipping. Op enkele maanden tijd bouwde hij z’n eerste dropshipping website die hem toelaat te leven als een ‘digital nomad’ – iemand die door online te werken de wereld kan rondreizen. De kennis die Joshua opdeed van marketeers uit de US en eigen ervaring heeft hij nu in een cursus gegoten; de dropship academy. In deze cursus leert hij jou hoe je:

  • Een goede niche vindt
  • Een betrouwbare leverancier selecteert
  • Zonder technische kennis een webshop opzet
  • De boel automatiseert zodat je in één klik een order doorstuurt naar je leverancier
  • Verkeer genereert naar je webshop

Wil je zelf geld gaan verdienen met dropshipping? Lees dan zeker deze review.

Review: Dropshipping academy

Er zijn op dit moment verschillende manieren om de cursus door te gaan. De Dropship academy geeft je meteen toegang tot alle content, die je vervolgens zelf stap voor stap doorneemt. De 21 dagen dropship challenge biedt dezelfde content, maar per dag wordt een deel van de content vrijgegeven. Elke week is er een groepssessie waarbij Joshua zelf vragen van de deelnemers beantwoord en indien nodig dieper ingaat op de content.
Ik volg voor jullie de 21 dagen dropship challenge en deel hier alvast m’n bevindingen.

Dropship academy: dag 1

Wat meteen opvalt is dat de cursus meer inhoudt dan enkel het opzetten van een dropshipping webshop op zich. De actiepunten in de eerste video zijn:

 KVK inschrijving regelen (eenmanszaak)
 Shopify aanmaken
 Creditcard aanvragen
 Zakelijke rekeningen openen

De video is to the point en duidelijk; waar nodig laat Joshua zijn scherm zien zodat je over zijn schouder mee kijkt. Mijn shopify store is alvast opgezet – benieuwd naar de volgende video’s waarin onder andere te zien zal zijn hoe we de shopify store inrichten.

Kleine opmerking over deze eerste video wel; er zijn verschillende stukken waarin duidelijk is dat de video niet grondig gemonteerd werd. Sommige zaken worden bijvoorbeeld 2x herhaald.

 

About the Author:

Pieter is reeds enkele jaren actief in de internet marketing wereld. Zelfstudie en het volgen van internet marketing cursussen hebben hem inmiddels een goed beeld gegeven van wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen op het internet. Dankzij de goede contacten met andere marketeers en de reputatie van dit blog, krijgt hij dikwijls de kans om nieuwe producten in te kijken, waarvan hij dan met plezier een review schrijft. Zijn doel? Ook jou duidelijk maken dat je geld kan verdienen op het internet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge